16. Decembris 2011, 23:59
Vai tikai es būtu tāds morāls deģenerāts, kuram
šī luksusa pašapkalpošanās prakse šķiet aplama?
Šādas pozīcijas tikai summējas neiedomājamos apjomos, rezultātā katru gadu desmitiem tūkstoši ir spiesti aizbraukt un tauta grimst arvien lielākā nabadzībā.
Jo redzi, naudas nav.
Tiek apcirpta izglītība, medicīna mums patiešām kaut kādā Āfrikas līmenī - atkarīga tikai no maka biezuma, ja esi nabags, vari sprāgt nost vai dzīvs sapūt, gadiem gaidīdams savu rindu uz operāciju....
Ja valsts/nodokļu/mūsu pašu naudu lietotu kaut nedaudz godīgāk, atbildīgāk un saprātīgāk, varētu dzīvot ne sliktāk kā Igaunijā.
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 17. Decembris 2011, 00:14, kopā labots 1 reizi.
17. Decembris 2011, 00:36
Versipelli, tā nav prakse, tas ir tikai viens no veidiem, kā vienas ministrijas attiecīgajiem ierēdņiem dabūt "otkatu". Šobrīd, visa notiekošā kontekstā, smieklīgi runāt par jebkādu "attīstību", šobrīd noris "visu karš pret visiem", tikai neviens to skaļi negrib(nevar, nespēj) pateikt. Vienīgais vienojošais - valodas jautājums.
17. Decembris 2011, 00:52
Es par auto nodrošināšanu bijušam prezidentam tā nesatrauktos, tas ir mazākais un principā visai loģisks solis, jo tas ir kaut kādā ziņā aŗi drošības jautājums. Tā auto liktenis jau sarēķināts gadiem uz priekšu, bet izbijis prezidents ir un paliek persona ar informāciju, kas valstij var būt jāsargā. Ja viņam nopirktu Fiatu, to nesaprastu ne citas valstis (gatava anekdote), ne arī viņš pats, jo mums jau tie prezidenti parasti arī nav gluži no ielas nākuši, Zatlers ar šādas klases auto pārvietojās arī pirms kļuva par prezidentu.
Vairāk par naudas šķērdēšanu būtu jāsatraucas tajās sfērās, kur tā ir liela, brutāla un par ko klusē. Tā man konkurenti esot saņēmuši valsts pasūtījumu par apmēram 6 miljoniem par noteiktu darbu. (Konkurss bijis, uzvarētāji un summas nosauktas.) Tie, kam vajag darba izpildi, nezina ne par to, ka kaut kas tāds ir bijis, ka valsts kaut ko samaksājusi, ne pie sevis redzējusi kādu manu konkurentu darbinieku. Man tas darbs ir jāizdara jau par daudz mazākām summām, ko valsts maksā otru reizi — jau no konkrētu organizāciju iepirkuma. Lūk, 6 miljoni tiek izmaksāti vispār par neko, vismaz tā citiem tas izskatās, jo neviens par to naudu praktiski nav neko darījis. Tad tāds Zatlera auto ir sīkums, reāli aptaustāma un novērtējama lieta. Jā, varbūt tie sīkumi jāpamet tautai saplosīšanai, lai neskatās uz citiem konkursiem, kur naudu izmaksā, bet pretī nesaņem pilnīgi neko...
17. Decembris 2011, 01:15
17 December 2011 00:52:45 Mizx rakstīja:
Es par auto nodrošināšanu bijušam prezidentam tā nesatrauktos, tas ir mazākais un principā visai loģisks solis, jo tas ir kaut kādā ziņā aŗi drošības jautājums. Tā auto liktenis jau sarēķināts gadiem uz priekšu, bet izbijis prezidents ir un paliek persona ar informāciju, kas valstij var būt jāsargā. Ja viņam nopirktu Fiatu, to nesaprastu ne citas valstis (gatava anekdote), ne arī viņš pats, jo mums jau tie prezidenti parasti arī nav gluži no ielas nākuši, Zatlers ar šādas klases auto pārvietojās arī pirms kļuva par prezidentu.
Vairāk par naudas šķērdēšanu būtu jāsatraucas tajās sfērās, kur tā ir liela, brutāla un par ko klusē. Tā man konkurenti esot saņēmuši valsts pasūtījumu par apmēram 6 miljoniem par noteiktu darbu. (Konkurss bijis, uzvarētāji un summas nosauktas.) Tie, kam vajag darba izpildi, nezina ne par to, ka kaut kas tāds ir bijis, ka valsts kaut ko samaksājusi, ne pie sevis redzējusi kādu manu konkurentu darbinieku. Man tas darbs ir jāizdara jau par daudz mazākām summām, ko valsts maksā otru reizi — jau no konkrētu organizāciju iepirkuma. Lūk, 6 miljoni tiek izmaksāti vispār par neko, vismaz tā citiem tas izskatās, jo neviens par to naudu praktiski nav neko darījis. Tad tāds Zatlera auto ir sīkums, reāli aptaustāma un novērtējama lieta. Jā, varbūt tie sīkumi jāpamet tautai saplosīšanai, lai neskatās uz citiem konkursiem, kur naudu izmaksā, bet pretī nesaņem pilnīgi neko...
O sancta simplicitas!
21. Decembris 2011, 09:18
Interesants bloga ieraksts db.lv par
Zīmola fana patieso vērtību.Jāatzīmē, kas šis autors (Zulfukar Tosun) māk komplicētas lietas pasniegt vienkārši.
21. Decembris 2011, 21:53
Emigrante no Latvijas pēc Putina atbildes «tiešajā līnijā» nolēmusi pamest KrievijuVajag visus 180k aizsūtīt ciemos pie slimās mātes... redzēs cik % atmuks atpakaļ, domāju visi.
21. Decembris 2011, 22:16
A ko tie 180k tur in Russia darīs??? 9.maija svētki un 9.novembris oficiāli atļauti svētki,16-ajā martā leģionāri tur arī nav ko "nonievāt", par Krievu valodu kā otru valodu nav jācīnās
21. Decembris 2011, 22:19
ka tak Sibīrijā vai Novogorodā, vai kur tur bija reklāma, viņus tak tur gaida atplestām rokām
21. Decembris 2011, 22:50
cik es saskaros ar tiem lielajiem krievijas faniem, viņi pat Maskavā vai Krievija nav bijuši, vai bija agrā bērnībā, īsāk sakot fano par sev iztēlotu vīziju.
es tur 2 reizes gadā mēdzu būt, un zinu, ka nekāda medus maize tur nav
21. Decembris 2011, 22:56
Ne jau cilvēki paši vainīgi, pie vainas ir politika, kuras dēļ šiem cilvēkiem skalo smadzenes.