Publicēt atbildi

Kultūras pasākumi, teātri u.t.t.

07. Septembris 2011, 09:59

Ričards Klaidermans. Tieši dienu pirms dzimšanas dienas. Ir jāapmeklē, savādāk viņa labāko dziesmu izlases CD mašīnā jau ir atskaņots neskaitāmas reizes.

http://kultura.delfi.lv/news/music/ar-ipasi-romantisku-programmu-riga-koncertes-ricards-klaidermans.d?id=40483757
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 07. Septembris 2011, 09:59, kopā labots 1 reizi.

16. Septembris 2011, 12:40

Man atkal tas baltā uzvalka pavēlnieks uzdzen šermuļus ar savu sīrupu. Bet noliegt nevar, slavens viņš ir.

http://www.dailesteatris.lv/index.php?1&136&view=view-show&show_id=1000115

Uz šo var aiziet, bet darbība gan nav tik spraiga kā "Ja mana sieva uzzinās", kas ir perfekta komēdija.

Atgādināšu, ka "Amadejs" ir must seen! ;)

18. Septembris 2011, 21:48

Tikko no baleta "Apburtā princese" LNO. Ļoti krāšņi tērpi, diriģents savos augstumos, māksliniekiem (baletdejotājiem) lieku 9/10.
Ja kādam ir bērni un viņš/-a vēlas parādīt saviem bērniem kripatiņu no kultūras, tad izrāde ir highly recommended.
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 18. Septembris 2011, 21:49, kopā labots 1 reizi.

18. Septembris 2011, 22:16

18 September 2011 22:48:32 Tomzs rakstīja:
Tikko no baleta "Apburtā princese" LNO. Ļoti krāšņi tērpi, diriģents savos augstumos, māksliniekiem (baletdejotājiem) lieku 9/10.
Ja kādam ir bērni un viņš/-a vēlas parādīt saviem bērniem kripatiņu no kultūras, tad izrāde ir highly recommended.

Savulaik ar Exdraudzeni bijām uz Riekstkodi, arī pa smuko. Pieļauju, ka šī bija ļoooti laba izrāde...

18. Septembris 2011, 23:20

Vakar ar draudzeni biju uz LNO Seviljas Bārddzinis :) Bija Ok :) Pirmo reizi uz operu kā tādu, bet bija ok. Pirms tam biju uz baletu, tas man patika nedaudz labāk :)

19. Septembris 2011, 07:48

Jā, "Riekstkodi" mūsu (LNO) versijā reklāmas nolūkiem mierīgi varētu izmantot kāds LED TV ražojošs monstrs. Acis tek ārā no krāšņuma un gaismu spēles.

19. Septembris 2011, 08:47

Biju uz Baltijas pērles filmu Orlando (1992).
Iesaku cilvēkiem, kuri iedomājas, ka ir izauguši no Holivudas.

Vidžīnijas Vulfas feminisms man sagādāja grūtības, bet izturami bija. Vietām šķita, ka tas viss ir ļoti tuvu stilam, ko sauc par "suņa murgu".
Sievietēm šajā filmā ir daudz krāšņu kleitu, par ko priecāties.

Es personīgi pārāk labi sajutu to, ka 20. gs sākuma feministe/lezbiete vīriešu būtību pareizi uztvert nevar... Un galvenais varonis Orlando, kurš filmas sākumā ir jauns vīrietis, jau pašos pirmajos savus skatos ir labākajā gadījumā zilais. Šo lomu tēlo sieviete, un mani tikai dažas reizes knapi pameta sajūta, ka tā ir sieviete.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 19. Septembris 2011, 11:04, kopā labots 1 reizi.

19. Septembris 2011, 10:57

Offt.

Prieks, ka festivāls notiek. Nedēļu atpakaļ es no Vāczemes vedu 3D projektoru kino Rīga :super:

19. Septembris 2011, 11:09

16 September 2011 13:40:12 Jazznfunk rakstīja:
kā "Ja mana sieva uzzinās", kas ir perfekta komēdija.

Es gan to nosauktu par farsu, vietām pat baisi bezgaumīgu.
Džilindžera daiļrade nav manam inteliģences līmenim.

19. Septembris 2011, 12:13

Gaumes jautājums, protams. Publika gar zemi visu izrādi + tā ir pārdotākā DT izrāde pagājšsezon.
Publicēt atbildi