31. Janvāris 2008, 10:59
[user]261791|Doberman|[/user]vot nezinu.brīvdienās atjaukšu vaļā un palūrēšu kas kā izskatās. Moš ieķīlējis kau tkas, a moš toč šķidrums pie vainas un gaiss. Dzirdēju,ja pēc straujas bremzēšanas bremzes paliek baigi cietas un knapi bremzē, tad esot šķidrums švaks palicis. vot man tā dažreiz gadās. Tagad pedālis vispār baigi ciets...
Šķidrums ņi pričom - vaakums vainīgs... bet tas ir normāli, ja pēc straujas bremzēšanas uzreiz atkārtoti spiežot ir ciets pedālis!
31. Janvāris 2008, 11:07
domā,ka šķidrums neko? kas zin.moš tur ūdens ticis vai kā. Garāžā lopiski mitrs bija...
31. Janvāris 2008, 11:09
aiziet offtoipic, bet dēļ škidruma šaubos, ka tā...
paņem pabraukā un pabremzē tā kārtīgāk... tad uz stendu!
31. Janvāris 2008, 11:10
Šķidrumam nav ne vainas, tāpat nedomāju, ka kluči slikti. Vienkārši vajadzēja vairāk izbraukāties un visu izkustināt, ir gadījies, kad tikai pajaucot dzelžus vaļā un saliekot par jaunu kopā viss strādā ideāli.
31. Janvāris 2008, 11:13
jā, nav ko oftopu taisīt.
priecājamis,ka Dobermans atkal uz ceļa :woohoo: :wow:
31. Janvāris 2008, 11:14
[user]379|Mizx|[/user]Šķidrumam nav ne vainas, tāpat nedomāju, ka kluči slikti. Vienkārši vajadzēja vairāk izbraukāties un visu izkustināt, ir gadījies, kad tikai pajaucot dzelžus vaļā un saliekot par jaunu kopā viss strādā ideāli.
:iagree: man kad 190 nostāvēja ~pus gadu, - pārlasīju visus suportus + vēl šo to piekopu un izgāju tehnisko ar pirmo reizi... Tavā gadījumā gan jau ka pietiks ar priekšējo suportu pačamdīšanu un būs OK
31. Janvāris 2008, 12:13
O Richy uz celja parādijies, nu ta laikam jasāk uzmanīt sānus
Bās šeptembrī mainīju bremžu klučus, vakar ta sāka strīkēt, hmm stulbi kaut kā jamaina laikam atkal būs 8D 8D 8D
31. Janvāris 2008, 12:20
[user]261791|Doberman|[/user]Mersis ripo foršī. Biju aizmirsis ka man ir tāds auto

TA neizgāja

Viss esot perfekti, bet priekšā brezes atšķirās. Savādi, jo vasarā mainiju klučus. Laikam sliktus pārdeva :x
1.Suporta klinit.
2.Waibi pora menjatj.
3.Zitkostj 4erz dva goda nado menjatj.
01. Februāris 2008, 17:51
:woohoo:
Tikko izieta TA ar pirmo, ar vienu piezīmi(vieninieks), mazliet nepareizi noregulētas tuvās gaismas! pārējais viss čikiniekā :steering:
01. Februāris 2008, 18:00
:woohoo: tiko nokārtoju papīrus un Mans Mersis ir majās :woohoo: