Publicēt atbildi

Re: Spams: Pludmales Airbagu Jūsma

23. Oktobris 2013, 15:19

Misters X rakstīja:ko ?

MB ir samērā garlaicīgs un paredzams auto. :D Varbūt ne AMG izpildījumā. :D

23. Oktobris 2013, 15:45

Ugis rakstīja:---darba sludinājums bērnu laukumiņu izgatavotāju firmai, kas atrodas Slokā:
Doma: Par konstruktoru dizaineri

Kam tādu murgu vispār rakstīt? Neviens normāls cilvēks uz to tāpat neatsauktos. Varbūt man nav humora izjūta, bet nemaz nelikās smieklīgi. :hvz:

23. Oktobris 2013, 17:23

Nu 90% tur IR taisnība!

23. Oktobris 2013, 17:40

Nu,es nedomāju,ka tas ir īsts sludinājums,lai gan kas zina.

Humora izjūta jau katram sava - kas vienam smieklīgs,otram stulbs.

Man jau gan šķiet,ka šī sadaļa forumā neizceļas ar ļoti izteiktu...nu kā lai pasaka...izsmalcinātu humoru un gaumi :D

-un šis sludinājums vismaz kādam liks pasmaidīt.

Un ar Artūra nopietno toni runājot,domāju,ka daudzi TĀ domā,tikai nesaka skaļi un neraksta uz papīra.

Jebkurā gadījumā garas diskusijas nez vai ir tā vērtas :D

23. Oktobris 2013, 17:54

Protams, ka ir cilvēki kas tā domā, tomēr, izlasot šo te, man pat negribētos neko pasūtīt no tā uzņēmuma. Rupjš, sekls un ētikas normām nepieņemams darba piedāvājuma sludinājums. Manuprāt, tas liecina par to, ka uzņēmumā nestrādā profesionāļi, bet kaut kādi aprobežoti, nekulturāli tipi. Man nepatiktu, ja tādi taisītu manam bērnam spēļu laukumu, jo man nepatīk tādi cilvēki. Visu to pašu tekstu, nezaudējot vēstījumu, varēja uzrakstīt arī normāli. Ja vārds 'dirsa' un piesolīšana atsist nieres kādam šķiet smieklīga, tad mani tas tikai izbrīna, bet, nu, katram savs. Tas tikai mans viedoklis.

23. Oktobris 2013, 18:00

Ugis rakstīja:---darba sludinājums bērnu laukumiņu izgatavotāju firmai, kas atrodas Slokā:
Doma: Par konstruktoru dizaineri

Ar brāli apspriedām, kādam būtu jābūt tam cilvēkam, ko gribam savā komandā:

Vārdu sakot, gaidam pieteikumus

Vispār jau atmetot humoru ir viena problēma — ja atsaucaties uz 1176 standartu, ko plānojat ievērot, tad lielākā daļa iepriekš minēto punktu neattiecas uz pasākumu, jo vai nu jāseko minētajiem punktiem, vai standartam. Rodas jautājums, vai sludinājuma ievietotāji zina, kas noteikts prasītajā standartā, prasībās ar humoru jums ir pretrunas starp vienu un otru...

Otrs tāds vispārīgāks fakts — standarta zināšana var būt tāda vispārējai erudīcijai noderīga, jo tāpat bez sertifikāta nevienā valsts pasūtījumā kopš šī gada augusta var vairs neizdoties tikt iekšā, bet šo sertificēt ir dārgi. Piedevām, tā kā sertificēts tiek produkts, tad reāli tas ir viens dizaina paraugs un pēc tam dizaineri varat atlaist, vai ķerties pie nākamā produkta sertificēšanas un atkal jauniem sertificēšanas izdevumiem. Baigi dārgais biznesiņš, kam lai atmaksātos vajag lielu apgrozījumu. Vai arī aizmirstam publiskos iepirkumus, ražojam privātai lietošanai.

Jums kāds sakars ar Jūrmalas laukumu ražotājiem? Pudu sāls izēdu par bērnu laukumiem...

23. Oktobris 2013, 18:12

Man liekas,jūs puiši pārāk nopietni to savārstījumu uzņēmāt! :D

23. Oktobris 2013, 18:25

Kas jauns ? :ninja:

23. Oktobris 2013, 19:12

23. Oktobris 2013, 20:24

Misters X rakstīja:Kas jauns ? :ninja:

Misters X fano par ZAZ Vida