Publicēt atbildi

Re: Spams: Pludmales Airbagu Jūsma

14. Oktobris 2013, 21:16

Mizx zin labāk.... :mhihi:

14. Oktobris 2013, 21:19

Man liekas,džeks ar tādu ceņņiku varēs mūžu pircēju gaidīt :haha: - te Plašķim vajadzētu iekomentēt :haha:

It kā auto dikti restaurēts,bet stāv ārā zem klajas debess ar lapām piebiris... :doh:
Izskatās, it kā būtu sagatavots buksēšanai uz tolmetu,tikai zelta cenā nezkāpēc

14. Oktobris 2013, 21:39

SWAT`s rakstīja:Es gan tā neuzskatu ka 3.0 būtu slikts motors, neesmu gan ar 24v braucis, bet 12v man patika vienīgi bija jāmak ar viņu apieties lai zirgi pamostos.

Piedod, bet tas izklausās pēc kaut kā šāda :baigais: '

Attēls

14. Oktobris 2013, 22:04

Pilnīgi piekrītu Swatam!

SWAT`s rakstīja:Es gan tā neuzskatu ka 3.0 būtu slikts motors, neesmu gan ar 24v braucis, bet 12v man patika vienīgi bija jāmak ar viņu apieties lai zirgi pamostos.

Ar lieljaudas motoriem jau katrs muļķis māk "uzraut" - pedālis grīdā un viss.Bet "atmodināt zirgus" un dabūt auto pie "lidošanas" var arī ar mazākiem tilpumiem.Tikai tur māku vajag. :znaika: Tas gan laikam neatiecas uz dragreisa taisni,kur nekā cita kā PedalToMetal nav-taisns gabals,kur jāizdara tikai 1 lieta - zibenīgi jānospiež gāzes pedālis līdz galam.Un pēc cik tur metriem jāatlaiž.Un jā (sorry) - stūre ar jātur.

Tas ir apmēram kā bliezt mērķī ar bisi,kas ar skrotīm pielādēta,kur visu izšķir "jauda un daudzums" - garām aizšaut neiespējami, - vai arī trāpīt desmitniekā ar 1 precīzu šāvienu,kur māka un meistarība vajadzīga.

14. Oktobris 2013, 22:04

:mhihi:

14. Oktobris 2013, 22:26

C180 rakstīja:baigais kadrs. :D

parinājot ar viņu pa telefonu likās ak šausmas tāda ģerevņa... saskatījies Youtube par meršiem un gudri dirš

14. Oktobris 2013, 22:31

Tā varētu būt jo tas arī nav 2.5D jo tāda vnk nebija. tas ir 2.4D

14. Oktobris 2013, 22:57

SWAT`s rakstīja:Tā varētu būt jo tas arī nav 2.5D jo tāda vnk nebija. tas ir 2.4D

°

lai jau tirgo par savu kosmonauta ceno to auto beigās tāpat tolmeta klients būs

15. Oktobris 2013, 13:24

SWAT`s rakstīja:Es jau gribētu šādu.

Attēls

Mana pirma asociacija ar sho kliedzosho Qp ir divi vardi - Falco - Der komisar :mhihi:

15. Oktobris 2013, 13:49

C180 rakstīja:Gribu sarkanu :crazy:

Attēls

:smokin:
Publicēt atbildi