Publicēt atbildi

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:08

[user]194540|Juxila|[/user]Es tik ceru ka visiem tiem laimes meklētājiem beigās nesanāk kā Sprīdītim-Laimes zeme vien tepat mājās ir.... ;)

zinu arī tādus cilvēkus, bet tie bija pārpašpārliecināti līdz nelabumam, gaut gan neko nejēdza!
brauca uz ārzemēm sāka visu no gala un domāja, ka tagad nu tik būs!
ir jāpieņem, ka varbūt arī par to pašu krāvēju kāds gadiņš nākas pastrādāt

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:09

[user]198952|AnsisR|[/user]cik esmu pētījis manā profesijā ārzemēs algas ir o.k.!

Ansi, tev točna vajag lekciju. četrpaka cēsu prēmium un rīt tiekamies pie Bra4 8)

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:09

īsumā nav jēgas te iespringt.

Kārtējo reizi reāla vairāku cilvēku pieredze tiek pārveidota par tendenciozu sūdu, balstītu uz kaut kādu naivu neobjektivitāti un protams, "ķņigu nečital, no mnenijie imeju".

ja tu te nevari izsisties, tad ārzemēs augstākais, kas spīd- plantācijas un rūpnīcu darbi, kas pamatīgi bojā veselību.

es izvēlos būt mājās un rakt te.

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:10

labi, tagad toč OFF

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:10

[user]466795|Bpa4|[/user]ar 400 euro tur nevar izdzīvot. Šauļos toč ir 400 Euro alga.

nu ja..... Vācijas pilsoņiem protams, pienākas vēl pabalsti un komunālos viņiem apmaksā, bet ārzemniekiem pašiem jādomā, ko darīt. NAV tur Leiputrija.

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:14

[user]198952|AnsisR|[/user]cik esmu pētījis manā profesijā ārzemēs algas ir o.k.!

es pēdējo reizi izsakos par šo tematiku:

1. Tu aiziej ar savu CV, tjip piesakies

2. vācu Arbeitsamt paskatās, ka rindā stāv 6 citi vācieši un tev laipni atbild, ka pēc likuma tāda un tāda jums vēl jāpagaid auz nākamo vakanci...un tā visu laiku.

3. Tev nav iespēju pat tiesāties, jo darba tirgus ir aizsargāts.

vienīgā izeja ir, ja tev darba devējs ir personīgs draugs, kuram ir pazišanās arbeitsamtā un kurš nodefinē, ka Tu esi ģēnijs, kas runā 20 valodās un neaizstājams, un arī tas vēl darbadevējam ir jāpierāda.

Braucat un Pārliecinaties.

Punkts.

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:16

[user]2|SZ|[/user]
[user]466795|Bpa4|[/user]ar 400 euro tur nevar izdzīvot. Šauļos toč ir 400 Euro alga.

nu ja..... Vācijas pilsoņiem protams, pienākas vēl pabalsti un komunālos viņiem apmaksā, bet ārzemniekiem pašiem jādomā, ko darīt. NAV tur Leiputrija.

neviens nesaka, ka tur ir leiputrija! :x
zinu daudz cilvēkus, kas ir braukuši! lielākā daļa ir apmierināti, un no tiem vēl liela daļa ir pārvākušies uz dzīvi un atpakaļ netaisās!
kaut vai tā pati draudzenes muterīte! latvijā strādā ja nezcik darbos vienlaicīgi, lai dzīvotu! organizēja dziesmu svētkus un strādāja KM!
tagad zviedrijā pāris reizes nedēļā baznīcā ērģeles spēlē un dzīvo tāpat kā te raujoties uz pusēm

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:17

[user]198952|AnsisR|[/user]tikai citur tas ir jādara vienreiz, citur katru mēnesi jauna situācija

Nekur nav jācīnās tikai vienreiz un pēc tam var sēdēt uz lauriem un kasīt pautus. Situācijas mainās visu laiku, jāpiemērojas visu laiku. Īpaši ja vēl profesija izteikti piesaistīta tirgus tendencēm.

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:17

SZ vēl fakts, ka uz dullo nekad nebrauktu!

Quo Vadis, Lettonie?

24. Septembris 2008, 16:22

Bpa4, uzmanīgāk, lūdzu! Nelauz topiku! :)
Publicēt atbildi