Publicēt atbildi

Kā radies jūsu niks

30. Marts 2011, 11:42

Man tā grāmatiņa ir mājās. Kādā pasākumā varētu izmantot iespēju, un dabūt autora autogrāfu :)

Kā radies jūsu niks

30. Marts 2011, 11:48

Jā, tā pati "Kurzemes vilkaču nostāsti".
Bet tie ir tikai 12 "maigākie" stāstiņi, lai bērni nesabīstas un vidējais latvietis kārtējo reizi lieki nesatraucas :)
Tas, ko raksta žurnālisti, lielākoties muļķības un vēlme piešķirt kaut kādu "vilkaču pētnieka" vai "draugos ar vilkiem" imidžu.
Patiesībā tas bija pavisam normāls folkloristiski leģendāro materiālu pētījums dažu gadu garumā (vairāk tur nav, ko darīt), bet grāmatiņa lašīšanai nav akadēmiska viela... Tas tāds izklaides gabals, lai parādītu, ka ir mums savi stāsti. Tā nav ne kriptozooloģija, ne umbraloģiskas (spoku) medības.
P.S. Par Badžīni ateisma ievadu (interpretāciju) izteicies/komentējis neesmu...
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 30. Marts 2011, 11:50, kopā labots 1 reizi.

Kā radies jūsu niks

30. Marts 2011, 12:28

30 March 2011 12:48:34 Versipellis rakstīja:

P.S. Par Badžīni ateisma ievadu (interpretāciju) izteicies/komentējis neesmu...

Tiešām vairs arī atrast to nevaru. Grūti noticēt, ka esmu to nosapņojis.
Tīcība ir mana vājā puse.

Kā radies jūsu niks

30. Marts 2011, 14:33

Niks radies no mana vārda, kas visticamāk nācis no Lielbritānijas un sākotnēji ir cēlies no vārda Arthur. Īru mākslā tas nozīmējot akmens, bet no ķeltu valodas vārda artos - lācis.

Kā radies jūsu niks

22. Septembris 2011, 23:14

radies man no interesanta vārda shizoul, taa kaa mans iistais vaards ir edzhus tad iesaaka skolaa saukt par ezhouli, bija par garu, bishk noraava burtus un palika ZHOULIS!

Kā radies jūsu niks

23. Septembris 2011, 07:56

nju man viss ir no uzvārda pirmajiem 4 burtiem "Semj" pārtulkots no RU uz ENG:cool:

Kā radies jūsu niks

23. Septembris 2011, 08:49

Soundgarden ir tāds elbums "Superunknown". Tas mani iedvesmoja.

Kā radies jūsu niks

17. Oktobris 2011, 08:37

Mans radās no uzvārda pēdējiem burtiem, iedeva viens jeņķis:)

Kā radies jūsu niks

17. Oktobris 2011, 08:43

Vecāmamma izdomāja daudzas desmitgades atpakaļ.... Un tas pat nav joks.

Kā radies jūsu niks

17. Oktobris 2011, 10:15

pipec gribeeju iemest linku ar dziesmu kaa radas man niks bet ne suda nesaprotu ka to izdariit spied ko gribi nesanaaca.... tapeec parādu :finger: un neko nestāstīšu
Pēdējo reizi laboja stereophonic - 17. Oktobris 2011, 10:20, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi