Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 219  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Quo Vadis, Lettonie?
AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 10:58 
Lietotāja avatārs
Cik nu ir lasīts par Ulmani, viņa vadīšana bija +/- korekta. Viens cilvēks nemaz fiziski nevar pārvaldīt valsti un būs vien jāieklausās citos.
Es esmu par autoritatīvo režīmu tādēļ, ka viena cilvēka rīcību ir daudz vieglāk paredzēt un izprast, nekā simts. Pie tam - ar dažādu politisko pārliecību.

Par to personīgo labumu. Cilvēks savā būtībā ir alkatīgs un nekāds režīms to neierobežos. Tā bija, ta ir un tā būs vienmēr.

Esmu par to, lai tauta ievēl kaut ko vienu. Ok, lai tas nav viens cilveks, bet viena partija. Nu nevar ievēlēt 10 partijas Saeimā, 4 gadus skatīties teātri un viens uz otru kliegt, ka pasi vainīgi, ka tādus savēlējām. Te nav no kā prasīt atbildību un neviens arī neatbildēs.

Bet vienu vadoni var pilnvaru beigās pakārt :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 10:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
20 August 2010 16:23:44 Renoir rakstīja:

Citēt:
20 August 2010 16:01:24 mipe rakstīja:
Pārāk daudzi lēmumi netiek pieņemti balstoties uz leģitīmiem principiem, bet gan uz neformālām vienošanām un kompromatiem.

Tad vajag turpināt cīnīties ar to. Tā ir visur. Arī ārzemēs.

Domāju, ka sistēmas maiņa ir viens veids kā cīnīties pret korupciju un to, ka vara ir pāris cilvēku rokās, kuri rīkojās tikai savās interesēs.

Iespējams, ka kāds no Jums tic, ka "likumīgie zagļi" tiks saukti kādreiz pie atbildības esošajā sistēmā ...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
03 September 2010 11:52:11 Misters X rakstīja:
Citēt:
03 September 2010 11:44:00 Renoir rakstīja:
vai Misters X grib zaļo rimi ratiņu vietā braukt ar SLS.

Toč nevēlētos, kam man SLS ? Ir svarīgāki mērķi dzīvē.

Īsti neticu. Bet arī piemērs bija galējs. Teiksim, piemēram, nevis SLS, bet kādu mazliet lētāku divdurvju MB.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
03 September 2010 11:58:05 RG rakstīja:
Es esmu par autoritatīvo režīmu tādēļ, ka viena cilvēka rīcību ir daudz vieglāk paredzēt un izprast, nekā simts. Pie tam - ar dažādu politisko pārliecību.

Es to saprotu, tikai kur ir tas cilvēks?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:17 
Lietotāja avatārs
Šajā valstī neviens nav bez grēka, tādēļ jebkurš var derēt un vienlaicīgi nederēt.
Domāju, ka pie tādiem apstākļiem, daudzi labi cilvēki izteiktu vēlmi vadīt valsti, kuri tagad pat partijā nestājas, lai nepiedalītos tajā cirkā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Neliels offtopic:

Nejauši uzdūros materiālam internetā.
http://www.parks.lv/home/leonards/baiga ... Saturs.htm

Pārspīlēts ar antisemītismu vietām ir, bet ir vienviet apkopotas daudzas iespaidīgas bildes. Ko ir darījuši senči dažam labam krievvalodīgajam. Protams, ka mazbērni nav vainīgi (bērni vispār nav vainīgi pie vecāku grēkiem), bet bērniem ir tiesības (pienākums?) zināt savu varoņus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
03 September 2010 12:17:40 RG rakstīja:
Šajā valstī neviens nav bez grēka, tādēļ jebkurš var derēt un vienlaicīgi nederēt.
Domāju, ka pie tādiem apstākļiem, daudzi labi cilvēki izteiktu vēlmi vadīt valsti, kuri tagad pat partijā nestājas, lai nepiedalītos tajā cirkā.

Vienīgi kāpēc rietumu valstīs tomēr darbojas parlamentāras sistēmas un gandrīz visur iet labāk kā mums. Bet pie mums ir vajadzīgs viens dzelzs kulaks, kurš atnāks un aizslaucīs prom visus esošos jampampiņus-zagļus. Man šķiet, ka pēc šāda temata plakātus zīmēja 1930. gadu sākumā Vācijā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:51 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
03 September 2010 11:49:52 Misters X rakstīja:
Bite,
klasisks autoritārais režīms tas gluži nebija.

nu no daža laba viņš atšķirās ar nacionālismu, un tas arī viss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:56 
Lietotāja avatārs
Citēt:
03 September 2010 12:34:52 Renoir rakstīja:
Vienīgi kāpēc rietumu valstīs tomēr darbojas parlamentāras sistēmas un gandrīz visur iet labāk kā mums. Bet pie mums ir vajadzīgs viens dzelzs kulaks, kurš atnāks un aizslaucīs prom visus esošos jampampiņus-zagļus. Man šķiet, ka pēc šāda temata plakātus zīmēja 1930. gadu sākumā Vācijā.

Mentalitāte. Iedzīvotāji, pilsoņi, latvieši, krievi. Var saukt kā gribi. Šī sabiedrība ir slinka, dumja un nekulturāla. Aitas. To mēs visi zinām un par to tiek visur runāts.
Nu tad iedod aitu baram izvēles tiesības. Kas notiks? Bardaks. Vai gadījumā mēs nedzīvojam bardakā?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Septembris 2010, 11:57 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
03 September 2010 12:34:52 Renoir rakstīja:
pie mums ir vajadzīgs viens dzelzs kulaks, kurš atnāks un aizslaucīs prom visus esošos jampampiņus-zagļus.

tieši tā arī nāca pie varas Hitlers

kā es jau te kaut kur minēju, tad šīs vēlēšanas ir vienīgās, kuras dos iespēju tikt saema tādiem nacionālistiem, kā VL, sekojot viņu darbībai (viņi mani uzjautrina) droši varu apgalvot, ka šogad, 10 gadu pastāvēšanas laikā, viņi tiks saema :)

principā pa lielam, visi politikas procesi ir prognazējami un tauta ir manipulējam, ja man būtu lieki pāris simti tk.Ls, es ar masu mēdiju palīdzību panāktu, ka jūs man visi bučotu kājas, un mītos tik runātu, dzirdējāt ko Bite teica par tādu, tādu jautājumu! :lol:

Pēdējo reizi laboja bite747 - 03. Septembris 2010, 11:58, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 2182 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 219  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 6 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012