26. Novembris 2004, 13:29
huhz, man družka atsūtīja meilu, un es atļaušos tā sākumu iepostot te:
Nak Ziemassvetki, piparkukas, karstvins, mandarini, rieksti un visadi citadi labumi....gardumi, svecu un skuju smarzu...mmmm
Bet ****** BLED VISU TO, ja nav gariga jau kuro dienu un un tu saproti, ka darba ir pari galvai, laika iepirkties ari nav un vispar...
bāa, es tā izsmējos, erm, tiešām laikam tas laiks vainīgs :?
26. Novembris 2004, 14:02
....laikam nav vainas(es ciest vasaru nevaru...patiik rudens) ...bet tev gan taa draudzene...uh izdeva ...vaardu peerles!!!
26. Novembris 2004, 14:29
Mjāā. :scratchchin: Arī man uz galvas pēdējā mēneša laikā uzkritušas dažādas ķibeles mašīnai, datoram. Vai tik zeme nav iegājusi kādā astoreīdu joslā :ermm:
Bet īstenībā dzīve ir cool :clap: ja tev dzīvē ir nosprausti mērķi.
26. Novembris 2004, 14:36
...a ja nav jau 35 gadus???
26. Novembris 2004, 14:52
[user]2|SuperZigs|vieta kur lamāties![/user]Labrīt!!!
Pasakiet, kāda vella tiem viskijiem ir tādi sūdi iekšā, ka pēc tam tik nelāga atkopšanās????? :arge:
patiesiibaa peec ruma ir veel suudiigaaka atieshana
26. Novembris 2004, 21:01
[user]6695|RIPS|[/user] ...bet tev gan taa draudzene...uh izdeva ...vaardu peerles!!!
tur jau ir tā sāls par ko man smiekls sanāca, savus 16 gadus zinot viņu, liekas ne reizi neesu dzirdējusi no viņas puses tādus skaistus vārdus

vot ko nozīmē, ja strādā džeku kolektīvā
26. Novembris 2004, 22:48
....nu ka zeel ka tavai draudzenej jaastraaadaa ar taaadiem dzekiem kas lauj vinai to visu dzirdeet!!!nodod draudzenei sveicienus ...un lai vinai mazaak sanaak dzirdeet so skaistmu!!!
04. Janvāris 2005, 17:07
ilgi nav sis kustinats, bet es nu darba dienas beigas gribetu pateikt, ka es vairs nevaru izturet musu klimatiskos apstaklus, ipashi jau tapec, ka ari iekshaa nekur nav silti!!! vakar gandriz atstiepu kajas biblene, shodien- darba. driz pieteikshu streiku!!! :evil: :evil:
04. Janvāris 2005, 17:13
Vo, vo! HAVAJU SALAS ŠURP!!!
04. Janvāris 2005, 17:15
Maini darbu
.gif)
man, piemēram, ir silti...