Publicēt atbildi

Re: Interesanti sludinājumi tīmeklī..

28. Decembris 2014, 16:31

Nja :lol: Šitos varētu pa 150€ nogrūst kādam, ne vairāk :D

28. Decembris 2014, 17:54

Jā, tie AMG diski ir kapitāli remontējami, attiecīgi gala cena sanāk neadekvāta. Piedevām, precizē, vai tie ir no W124 vai W210/W202, jo ET atšķiras un jaunākajiem modeļiem domātie uz W124 der ne pārāk labi — uzmanīgi jāpaskatās, vai priekšējās riepas nejauši kaut kādos brīžos kādam no modeļiem tomēr minimāli neaizķer arku. Derēt viss der, bet atšķirības tajos diskos ir. Jā, ja tie ir W140 diski, kas vēl pilnīgi citādi, tad to cenai vispār būtu jābūt metāllūžņu cenai.

28. Decembris 2014, 22:14

C180 rakstīja:Nja :lol: Šitos varētu pa 150€ nogrūst kādam, ne vairāk :D

Ja godīgi, man būtu žēl ņemt tos diskus pa 150eur, pat ar vasaras gumiju. Es savus ņēmu pa 150, bet man vēl gumijai kādi 4mm. Man diski bija labā stāvoklī, protams, nedaudz krāsa lobās, bet nekas liels un krimināls.

28. Decembris 2014, 22:20

salventiy rakstīja:

Ja godīgi, man būtu žēl ņemt tos diskus pa 150eur, pat ar vasaras gumiju. Es savus ņēmu pa 150, bet man vēl gumijai kādi 4mm. Man diski bija labā stāvoklī, protams, nedaudz krāsa lobās, bet nekas liels un krimināls.

Zemāku cenu ar nepieklājīgi saukt, zin kā... :hvz:

Principā lētāk ir nopirkt žurku ar TA, nekā paņemt šos diskus :haha:

28. Decembris 2014, 23:11

C180 rakstīja:
salventiy rakstīja:

Zemāku cenu ar nepieklājīgi saukt, zin kā... :hvz:

Principā lētāk ir nopirkt žurku ar TA, nekā paņemt šos diskus :haha:

Kārtējo reizi jāpiekrīt :D

28. Decembris 2014, 23:13

Mizx rakstīja:Jā, tie AMG diski ir kapitāli remontējami, attiecīgi gala cena sanāk neadekvāta. Piedevām, precizē, vai tie ir no W124 vai W210/W202, jo ET atšķiras un jaunākajiem modeļiem domātie uz W124 der ne pārāk labi — uzmanīgi jāpaskatās, vai priekšējās riepas nejauši kaut kādos brīžos kādam no modeļiem tomēr minimāli neaizķer arku. Derēt viss der, bet atšķirības tajos diskos ir. Jā, ja tie ir W140 diski, kas vēl pilnīgi citādi, tad to cenai vispār būtu jābūt metāllūžņu cenai.

Es viņu gribētu ņemt, bet ne pa šādai summai, bet šaubos, ka pārdevējs man tos pārdos pa 150eur, jo pēc tam būs jāliek līdzekļi, lai pašus diskus atjaunot un + normāla vasaras gumija.

28. Decembris 2014, 23:37

Uzdūros uz šī sludinājuma, meklējumos pēc lētiem MB. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ebobd.html Man patīk tas, ka ir dīzelis, pat neuztrauc bojājumi, ka tik rūc un brauc bez problēmām, labprāt iegādātos, bet nevaru saprast, kāpēc zem pārsega viss sarkans, cik daudz naudas vajadzētu, lai nomainīt tikai bojātās daļas, un vai tas būtu ilglaicīgi patīkams pirkums :)

29. Decembris 2014, 00:09

2.4d un automāts :O

0-100 bija laikam 27 sec...

29. Decembris 2014, 00:16

Amakatanav rakstīja:2.4d un automāts :O

0-100 bija laikam 27 sec...

Es nēesmu no tiem jauniešiem, kuriem vajag Formulu 1, protams, galīgu sēni arī nevajag, bet mani piesaista šīs mašīnas krāsa, un pati virsbūve. Es saprotu, ka tas ir 82.gads, un ka tā nav sporta versija, lai gan nebūtu pret ja viņā varētu iestūķēt 3.0TD no w124 un ar manuāli pa virsu :P :D

29. Decembris 2014, 00:37

salventiy rakstīja:Uzdūros uz šī sludinājuma, meklējumos pēc lētiem MB. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ebobd.html Man patīk tas, ka ir dīzelis, pat neuztrauc bojājumi, ka tik rūc un brauc bez problēmām, labprāt iegādātos, bet nevaru saprast, kāpēc zem pārsega viss sarkans, cik daudz naudas vajadzētu, lai nomainīt tikai bojātās daļas, un vai tas būtu ilglaicīgi patīkams pirkums :)

Šis daudzu gadus atpakaļ bija vienam no mūsējiem, pats dzinēju pārlika u.t.t. bija labs auto.... :rox:
Publicēt atbildi