Publicēt atbildi

Re: Interesanti sludinājumi tīmeklī..

02. Decembris 2014, 21:50

weedheady rakstīja:
jap traikais audi 90 coupe dīzeļa īpašnieks ja nemaldos vārdā Rinalds, viņam bija vēlme uz šo mersi uzmest vems noregulēt un gūt prieku bet kapēc to neizdarīja nav ne jausmas

Jā, tas pats. Kā jau teicu, sludinājums ar bildēm ir pāris gadus vecs. Tolaik neatceros, kāpēc viņu meklēju, auto laikam bija pircējs vai kas tāds. Bet darījums nenotika. Kaut kā jau toreiz palika sajūta, ka Rinalds viņu nopirka, papriecājās, padzenājās un tā nejauši piebeidza vēl visu ko, uz kā fona vems uzinstalēšana būtu pilnīgs sīkums — pārāk daudz kur roka jāpieliek. Tā ka šobrīd reāli pircēji var būt tikai divi — kāds, kas gatavs skrūvēt un atjaunot visu oriģinālā izpildījumā, cerot, ka vērtība pacelsies līdz 5 zīmēm rakstāmai summai, vai kāda turīga papucīša atvase šo pabeigs līdz šrotam.

03. Decembris 2014, 02:47

Rets, ne rets... vienīgais kas tur varētu patikt ir turbo dzinējs! :) Bet tas jūsu saucamais Lotec man liekas lēts ponts, tas pats kas no UAZ uztaisīt G klasi! Man nepatīk.. Protams žēl, ka tāds auto ar milzīgu potenciālu ir nolaists... Cipars nereāls...

03. Decembris 2014, 07:13

Paupe rakstīja:Rets, ne rets... vienīgais kas tur varētu patikt ir turbo dzinējs! :) Bet tas jūsu saucamais Lotec man liekas lēts ponts, tas pats kas no UAZ uztaisīt G klasi! Man nepatīk.. Protams žēl, ka tāds auto ar milzīgu potenciālu ir nolaists... Cipars nereāls...

nu nez ir ok tiem kas saprot arī sapratīs, ka tas ir LOTEC tjūnings bet tie ruslandijas jūzeri, kas mašīnai saliek zilās diodes un spīdīgās uzlīmes uzskatīs ka tas ir murgs...

03. Decembris 2014, 07:13

Paupe rakstīja:Rets, ne rets... vienīgais kas tur varētu patikt ir turbo dzinējs! :) Bet tas jūsu saucamais Lotec man liekas lēts ponts, tas pats kas no UAZ uztaisīt G klasi! Man nepatīk.. Protams žēl, ka tāds auto ar milzīgu potenciālu ir nolaists... Cipars nereāls...

nu nez ir ok tiem kas saprot arī sapratīs, ka tas ir LOTEC tjūnings bet tie ruslandijas jūzeri, kas mašīnai saliek zilās diodes un spīdīgās uzlīmes uzskatīs ka tas ir murgs...

03. Decembris 2014, 11:00

Pliki fakti, paskatoties mobile.de piedāvājumu šobrīd no Lotec:
1) A124 kabriolets ļoti labā stāvoklī — 49000 EUR
2) Vēl labākā stāvoklī esoša kupeja — 79000 EUR
3) 1995. gada Porsche, pie kā Lotec pastrādājis — 150000 EUR

03. Decembris 2014, 11:29

o jā, SS.lv arī atrodami dīzeļ W211 ar 120 T Km noskrējienu un tikko no Vācijas.

03. Decembris 2014, 11:51

Misters X rakstīja:o jā, SS.lv arī atrodami dīzeļ W211 ar 120 T Km noskrējienu un tikko no Vācijas.

Kāds te sakars ar ss.lv dīzeļmeršiem?

03. Decembris 2014, 12:07

Sakars ir kkur pa vidu.

03. Decembris 2014, 12:40

Misters X rakstīja:Sakars ir kkur pa vidu.

Nez vai. Ja 20+ gadus veca auto cena ir gandrīz 80000 EUR, tad pārdevējam ir jābūt par to pilnīgi pārliecinātam un pircējs noteikti skaitīs, cik mušas uz tā sēdējušas. Te nesanāks rumbulas variants, kur kaut kādi nez kādi dokumenti, ja vispār, uz servisu aizbraukt nevar un auto vēsture katram pircējam tiek sacerēta pēc vajadzības. Tomēr tiek pirkts auto, kas vecs ir dārgāks par lielāko daļu ielās esošo jauno auto, arī pēc Vācijas kritērijiem.

28. Decembris 2014, 16:07

Ceru, ka būšu pa tēmai :D

Meklēju sev MB diskus uz vasaru, ieraudzīju šo sludinājumu. https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... xxnlb.html Man vienīgajam liekas, ka šie diski ir par dārgu, lai arī tiek teikts, ka ir ar gumiju, ir redzams, ka ar to gumiju, var tikai Līgo ugunskuru iesildīt. Man patiktu šādi diski, bet viņi ir kriminālā stāvoklī. Bet varbūt tikai man tā liekas.
Publicēt atbildi