Publicēt atbildi

Re: Spams: Pludmales Airbagu Jūsma

17. Septembris 2013, 19:32

Misters X rakstīja:
SWAT`s rakstīja:Kas ir ar LMT pašam ir 3G Wifi router, skatos uz 4G modeli.... :baigais:

tev uz savu zaķi ir jāskatās nevis uz modeli :crazy:

kādu vēl zaķi, man ir meitene, dzīvnieki mani nesaista... :doh: :baigais: :mhihi:

17. Septembris 2013, 19:36

SWAT`s rakstīja:Kas ir ar LMT pašam ir 3G Wifi router, skatos uz 4G modeli.... :baigais:

Izmēģināju - baigais sūds,ja ir vairāk par 1 kompi jāpieslēdz...

Ar vadu var tikai vienu ( ir tikai 1 ligzda),ar wirefri ,ja tā kaste stāv blakus kompim,itkā ok.
Ja laptops blakus istabā (koka sienas,plānas,ar skaidām piebāztas-attālums apm 10m) - ātrums krītas reizes 3,ja vēl 1 istabu tālāk,vispār kirdik...Nenormāli šavaka tā mazā kaste,ko šie piedāvā.Kautkāds lētais variants.Cena gan ap 100Ls šiem uzkruķīta :D - cik tas sūdelis maksā īstenibā,fig viņ zin

Atdevu un jūtos laimīgs.

Nezinu - tā ātruma dēļ ko šis piedāvā,ja iejūdz ķēdē normālu bezvadu rūteri,un viņš arī normāli funkcionē,varbūt arī var ko risināt...Katrā ziņā nedēļu na haļavu var testēt - bet ja nokavē atdot - automātiski noslēdzas verdzības līgums :D

17. Septembris 2013, 19:43

hmmm, sapratu, bet Triatel netu ar var mest podā.

17. Septembris 2013, 19:45

Swat, paprasi Amakam, kas ir vīrieša labakais draugs :P

17. Septembris 2013, 19:58

Misters X rakstīja:Swat, paprasi Amakam, kas ir vīrieša labakais draugs :P

Maks??? :mhihi:

17. Septembris 2013, 21:25

SWAT`s rakstīja:
C180 rakstīja:Ta-gad no-rauj jum-tu :jump:

C180 cabrio :haha:

Nekas nav neiespējams :D :D

17. Septembris 2013, 22:21

Swat, Tavs sludinājums - rauj jumtu! :D

Nevienu īsti neinteresē vecs W124, jāpieliek paintā salona bilde :D Bet pareizi ir, andelmaņa iemaņas ir jāattīsta. :shura: :baigais:

17. Septembris 2013, 22:30

kur ir ?

18. Septembris 2013, 00:43

C180 rakstīja:Swat, Tavs sludinājums - rauj jumtu! :D

Nevienu īsti neinteresē vecs W124, jāpieliek paintā salona bilde :D Bet pareizi ir, andelmaņa iemaņas ir jāattīsta. :shura: :baigais:

Ko man darīt 2 mēnešu laikā 2 zvani, viens skatijās, gandrīz paņēma, bet pazuda.

18. Septembris 2013, 06:33

Pašam mājās ir lmt 4g rūters, 2-3 datori pieslēgti, speedtestā bija 32mb/s, parasti vakarā jau iebremzē, visi porņukus skatās :baigais: tur jāskatās kā ir ar 4g pārklājumu, kur es dzīvoju neko labāku nevaru atrast.
Publicēt atbildi