24. Septembris 2008, 15:53
[user]2|SZ|[/user]arī Vācijā ir darbi un darba vietas, kas saucas 400 EUR bāze- tas ir pelna tieši 400 EUR mēnesī un NE VAIRĀK.
tas, ka valsts viņus pamatīgi atbalsta, ir cita lieta, BET tikai pilsoņus, ne jau ārzemniekus.
un ārzemnieki bez speciālas atļaujas tur drīkst strādāt max. 3 mēnešūs gadā. a to atļauju dabūt ir nereāli, jo priekšroka ir pilsoņiem.
smiekli nāk! domā viņiem ir starpība no kurienes tu esi, ja labi dari savu darbu un penli kompānijai naudu! nu nestāsti
24. Septembris 2008, 15:55

24. Septembris 2008, 15:55
[user]387025|Viks|[/user]nevienā mirklī neesmu teicis, ka latvijā viss ir zašibis.
Domas kopsavilkums ir tāds;
Ja tu brauc uz ārzemēm strādāt un izbīdies tur labā darbā un pelni tā lai dzīvotu, nevis izdzīvotu un biku atsūtītu uz mājām, tad tu vari arī latvijā izsisties līdz tādam līmenim, ka vari dzīvot, nevis tikai izdzīvot!!!
Ceru ka sapratāt manu domu!
24. Septembris 2008, 15:56
[user]540|RICHY|[/user]nu jūs vēl salīdziniet ar Afganistānu
Ko jūs tai Anglijai piesējāties? Tur dzīvo samērā spēcīgi primāti. Palūr uz kādu kulturālāku valsti.
Un melnos punktus var atrast visur, bet tas neattiecas uz cilvēkiem, kuri ir +/- izglītoti.
Renuār, es varu saderēt, ka tājās bloku mājās dzīvoja tipāži, kuri knapi pamateni būs pabeiguši.
24. Septembris 2008, 15:56
24. Septembris 2008, 15:57
[user]198952|AnsisR|[/user]
tu gribi teikt, ka ja esi labs speciālists un perfekti pārzini attiecīgās valsts valodu, tad tevi neviens neņems darbā?smiekli nāk! domā viņiem ir starpība no kurienes tu esi, ja labi dari savu darbu un penli kompānijai naudu! nu nestāsti
24. Septembris 2008, 15:57
24. Septembris 2008, 15:59
24. Septembris 2008, 16:00
[user]198952|AnsisR|[/user][user]387025|Viks|[/user]nevienā mirklī neesmu teicis, ka latvijā viss ir zašibis.
Domas kopsavilkums ir tāds;
Ja tu brauc uz ārzemēm strādāt un izbīdies tur labā darbā un pelni tā lai dzīvotu, nevis izdzīvotu un biku atsūtītu uz mājām, tad tu vari arī latvijā izsisties līdz tādam līmenim, ka vari dzīvot, nevis tikai izdzīvot!!!
Ceru ka sapratāt manu domu!
par to ārī runāju!
un starpcitu ja brauku uz ārzemēm uz šejieni man nekas nebūtu jāsūta, jo visu paņemtu līdzi (par ko man jārūpējas) domāju, ka TUR atrast darbu ir tikpat viegli/grūti kā te!
24. Septembris 2008, 16:01