Publicēt atbildi

Quo Vadis, Lettonie?

23. Maijs 2008, 08:19

šis ir vienkārši Nagla !!!!!!!

http://www.financenet.lv/zinas/kompanij ... ?id=184405

Quo Vadis, Lettonie?

23. Maijs 2008, 18:41

tolko chto, bukvalno vchera, v podjezde kooperativ nachjal zaplanirovannij remont

eti debili srezali vse zheleznie perila, vernee ih verh, i na ih mesto na koje kak sdelannih stolbikah nalepili zheleznie trubi, pokrasili v govn... korichnevij cvet, zhilcov ne oprashivali

pochemu-to pojavilos` ofigennoe zhelanie vi...bat` ljubimij kooperativ...

a po povodu situacii v Valstii...
ka jums Saules Akmens patiik? es jau delfijos rakstiju, letaak referendumu pataisiit, lai to atcelt... un, vienauga par ssaema grozijumiem vinsh bus, ko tad, gruuti vel vienu aili ar zimiti uzrakstiit? :)

Quo Vadis, Lettonie?

23. Maijs 2008, 18:46

mes dzivojam demokratiskaja valstii, un cilveeki pashi ir brivi, ka im to pienu pirkt, ka razhot, un ka pardoot, negribi - nepardod, nedzer, un tt

jaskaatas nevis no spekuljantu puses, bet no izdevumu - elektroenergija, akcizes nodokli un tt

ja butu laba kompanija, vareetu kadas aktivitaates paveikt musu valsts laba, esmu sheit dzimis

Quo Vadis, Lettonie?

23. Maijs 2008, 18:49

esmu sheit dzimis, un man, te, Latvija nu ljoti patik :) bet nepatik, ka te dazhadie to parvalda

Quo Vadis, Lettonie?

23. Maijs 2008, 19:41

Vērojot, kas notiek valstī :evil: , it sevišķi pēdējie notikumi, liek secināt:
mūsu kuģis (valsts) peld, taču nezin uz kurieni. Mums nav neviena stratēģija, lai uzņemtu kursu un sasniegtu kādu virsotni.
Mēs visu laiku riņķojam un dzīvojam cerībā, ka gan jau būs labi. Bet šitā lieta mums dārgi maksās, un šitais ir tikai sākums, kura beigas mēs tikai varam paredzēt :cry:

Quo Vadis, Lettonie?

24. Maijs 2008, 13:46

vinsh peld, bet katrais vadoshas komandas loceklis velc rezerves daljas uz savu pusi :lol:

Quo Vadis, Lettonie?

29. Maijs 2008, 09:36

http://www.apollo.lv/portal/news/74/articles/128723

Quo Vadis, Lettonie?

29. Maijs 2008, 09:38

Toties putuplasta rukša nebūs :D

Quo Vadis, Lettonie?

29. Maijs 2008, 09:45

[user]452994|KB-10|[/user]Vērojot, kas notiek valstī :evil: , it sevišķi pēdējie notikumi, liek secināt:
mūsu kuģis (valsts) peld, taču nezin uz kurieni. Mums nav neviena stratēģija, lai uzņemtu kursu un sasniegtu kādu virsotni.
Mēs visu laiku riņķojam un dzīvojam cerībā, ka gan jau būs labi. Bet šitā lieta mums dārgi maksās, un šitais ir tikai sākums, kura beigas mēs tikai varam paredzēt :cry:

:D principaa stratēģija un arī taktika ir viena ... cērp aitas kāmēr esi pie stūres

bet diagnoze... ja tā varētu teikt ir:

Latvija ir viena liela psihene un galvenais ārsts prezidents

Quo Vadis, Lettonie?

29. Maijs 2008, 09:54

[user]540|RICHY|[/user]Toties putuplasta rukša nebūs :D

viņi nobijās no šitā : www.putuplastaruksis.lv
:lol:
Publicēt atbildi