09. Septembris 2004, 10:14
ak jūs laimīgie spamotāji, es arī gribu ... gribu čekot MBclub.lv, gribu spamot dumības un darīt citas labas un dažreiz ne tik labas lietas, bet nu - darbs darbs un atkal darbs.
Lai gan ... brīvo laiku mēs spējam novērtēt tikai brīdī, kad tas trūkst - ar tādu domu ir vieglāk dzīvot un baudīt tos dažus īsos brīvos brīžus...
lai nu kā esmu atpakaļ no atvaļinājuma un centīšos atkal uzmanīgi sekot līdzi jūsu izdarībām

P.S. vēlreiz paldies SuperZigs, par īsu atstāstu par notiekošo manas prombūtnes laikā!
09. Septembris 2004, 10:16
nav par ko....... 8)
P.S. bet muskuļi mums jāaudzē......
09. Septembris 2004, 10:17
darklow, a tu nespēj darīt darbus, uzēst, parunāties ar kolēgām un spamot inetā, pa vidam vēl atbildēt uz telefona zvaniem vienlaicīgi????

nu ti čto...varu pamācīt
09. Septembris 2004, 10:43
LONDON, Sept 9 2004 (Reuters) - Millions of British drivers use traffic lights and jams as the perfect opportunity to pick up a hot date and sometimes even a marriage partner, according to a survey on Thursday.
Up to two million UK motorists every day openly flirt while driving, the survey said.
Half a million sleep with someone after initially spotting them during a road trip and as many 150,000 have met their husband or wife in traffic.
On-the-road flirting is most common in Wales, where over 60 percent of drivers admit to exchanging sultry glances with others from behind the wheel, according to the survey of motorists carried out by car company Vauxhall.
09. Septembris 2004, 10:59
nu ja jau flame tad lūk mani piedzīvojumi atvaļinaajuma laikā Ungārijā un Rumānijā:
http://darklow.grafton.lv/romania/2 didi
Kad es daru darbus, klausos skaļu mūziku uz ausīm, līdz ar to atkrīt parējie punkti. Par ēšanu ir tāds teiciens: Когда я ем, я глух и нем! Ar kolēģiem parunāt sanāk, bet nu pārsvarā MSNā. SSDD!!!
09. Septembris 2004, 11:07
Ar ko Tu tur nodarbojies?????
8D

ārprāts! ElSprogo....a nu ka aši acis ciet!!!!
nu moins, tik pasaki, ka tās vēl bija latvietes!
09. Septembris 2004, 11:07
RAKARIS!
09. Septembris 2004, 11:09

Piedod Darklow, plīīz piedod...vairāk tā nedarīšu..... :cry:
09. Septembris 2004, 11:11

:wow:
Darklow...kad atrādīsi plašākai publikai????
09. Septembris 2004, 11:12
tūlīt mani sitīs.........