26. Marts 2019, 11:34
Mizx rakstīja:Elis, par cenas kritumu nepiekritīšu, fakti rāda pretējo. Jāskatās modeļu griezumā — cik jauni ir pēc tam un cik FL bijuši. Šiem SUViem ir straujākais vērtības kritums starp visiem, vienīgi G izceļas ar pretējiem faktiem. Esmu visādas statistikas te taisījis, atmetot G izrādījās, ka, piemēram, AMG versijās tieši C-klase izrādās vislabāk saglabā vērtību, bet nevienam nevajag tās citas lielās, smagās un rijīgās kastes, kad tās kļūst vecas.
Tas ka ML/GLE un S cenas krīt kā no aizas tas ir skaidrs.
Šeit ir jautājums par līzingu vai skaidrā naudā tiks finansēts auto

Un ja līzings, tad kādā būs auto cena teiksim pēc gadiem 3-5 kad līzings būs atmaksāts..
Bet tas jau ir off topic
TolX pērc Bembi
26. Marts 2019, 13:12
Līzings tiešām cits temats. Bet kopumā matemātika vienkārša — ja pērk ar nolūku "drīz" pārdot vai vienkārši patīk mašīnas mainīt, tad jārēķina, lai pārdošanas brīdī nav nākušas klāt pārāk daudzi jaunas tā modeļa paaudzes. Jo vairāk pārmaiņu, jo vidējā cena zemāka. Ja pērk auto sev un neiespringst uz auto mainīšanu, tad vērtība pēc x gadiem vispār nav temats. Šai cilvēku kategorijai piederošie cilvēki noteikti ir laimīgāki, jo viņiem mazāk stresa gan par auto pārdošanu / iegādi gan mazāk pārdomu par auto vērtību. Nopirka un brauc, cenu aizmirsa.
26. Marts 2019, 14:20
eils rakstīja:Mizx rakstīja:Un ja līzings, tad kādā būs auto cena teiksim pēc gadiem 3-5 kad līzings būs atmaksāts..
Līzingu dod tikai LV reģistrētiem auto- tātad paliek jau grūti, jo lielais vairums vietējo ir ar 400k plus uz tāfeles. Lai gan rāda maģiskos 150k km
Otrs- pēc 5 gadiem LV (mans novērojums) sāk rūsēt pat slotas kāts. Tātad, nav jāgaida, ka vērtība dikti augs
No otras puses- ja skatās tikai vērtību , tad kāda jēga pirkt jebkādu auto ? A priori auto nav pragmatisks pirkums kā tāds

P.S. S212 ar AMG paku ir diezgan smuks
26. Marts 2019, 18:26
Es tak teicu - jaunākajam un priekšpēdējam modelim vienmēr cenas turēsies, jo “jauns”. Pēc tam domā kā to brīnumu nogrūst. Un no kuras klints. Šis ir pēdējais gads ar W164 cik necik augstām cenām, jo tūlīt otrreizējā tirgū nāks iekšā jaunais modelis. Ja kāds plāno W164 pārdot, tad tagad ir pēdējais mirklis to izdarīt par labām cenām. Pec gada, pusotra W164 maksās kā tagad W163.
26. Marts 2019, 18:29
Starp citu, var pastaigāt un pameklēt veidus kā nopirkt LV nereģistrētus auto ar līzinga starpniecību. Tas ir izdarāms, ne velti konkurējošie augļotāji radīja piedāvājumu saņemt naudu pat mēnesi pirms auto reģistrēšanas uz sava vārda. Brauc uz Vāciju, ved šurp un reģistrē - lētākiem auto to tagad aktīvi reklamē. Dārgākiem jāpakonsultējas ar banku, kā to organizēt.
27. Marts 2019, 17:36
Pēc sarunas ar banku, apdomāšanas un izvērtēšanas, pagaidām tomēr paliksim pie tā, kas ir.
28. Marts 2019, 01:44
Man vēl interesants liekas FL s211 ar 5.5 v8 motoru, tiesa nēsmu manijis tādu iekš ss.lv
28. Marts 2019, 09:06
KristapsKD rakstīja:Man vēl interesants liekas FL s211 ar 5.5 v8 motoru, tiesa nēsmu manijis tādu iekš ss.lv
Ikgadējais nodoklis to auto padara stipri mazāk interesantu. Gandrīz kā katru gadu no jauna to auto nopirkt.
28. Marts 2019, 15:24
Mizx rakstīja:KristapsKD rakstīja:Man vēl interesants liekas FL s211 ar 5.5 v8 motoru, tiesa nēsmu manijis tādu iekš ss.lv
Ikgadējais nodoklis to auto padara stipri mazāk interesantu. Gandrīz kā katru gadu no jauna to auto nopirkt.
Kas ikdienā brauc ar 5.5l, tam tas nodoklis stipri pie kājas