Publicēt atbildi

Re: Spams: Radzes tumsā spīd V2

04. Novembris 2018, 21:44

Kurjers rakstīja:http://gdtm.net/TiresWS210.htm
Šeit ir kāda daļiņa no tiem, ko var uzlikt/varēja dabūt W210 :D Konkrētie 2, jā, ir dažādi disku dizaini. :neticu:

Tie ir visi, ko oriģināli piedāvāja W210. Uzlikt var mēģināt vēl arī citus.

[Izdzēsts]

04. Novembris 2018, 22:53

Šo ierakstu izdzēsa KristapsKD - 08. Novembris 2018, 14:40.

08. Novembris 2018, 14:44

Man w210 bardačokā ir šāds štekeris, tas ir oem aux inputs?
Attēls
Kāds vads man vajadzīgs lai varētu klausīties mūziku no piem. usb flesha? Nekad nav bijusi darīšana ar aux...
Kkas šāds vajadzīgs?

Attēls

09. Novembris 2018, 16:06

manuprāt, ka audio nesapratīs, ja pie aux izvada tādu pāreju uz usb pieliksi un no flasha mūziku gribēsi klausīties
vai tik nebija tā, ka usb un šādam aux savienojumam atšķiras tas ko tie var izlaist cauri
ka tik vēl kāda kastite pa starpu nav jāliek, ja gribās usb

man ērtāks šķiet bloetooth, jo tel paliek kabatā, nav vadu, un operē ar pogām uz tel
https://www.youtube.com/watch?v=UEI6IFu ... 2db7Q1Tmfk

es tādu bluetotoh modili iepirku ko noslēpt oem audio, bet vēl neesmu nekur ielodējis :D

13. Novembris 2018, 16:21

Pirmdien taču tallinā nav brīvs? :hmz:

13. Novembris 2018, 18:23

Ulmaņa gatves 84 Nestes MY Superdīzeli kāds jau testēja?

13. Novembris 2018, 23:18

Redzēju kaut kādu virsrakstu. Kāda cena litrā? :D

14. Novembris 2018, 00:10

1.89l

Šodien sanāca nepatīkams pārsteigums, atklājās ka pie liela lietus man tek lūka un tek tieši uz automātiskās kārbas shiftera, braucot no darba iemeta limpmodē, tikai 2 ātrums un neitrālais, parkings, atpakaļgaita nestrādā, paveicās ka izžuva tā vieta un restartējot auto atkal vis strādā kā nākas. Palasiju izrādās izplatīta problēma, izlijuši dzērieni, lūka vaļā atstāta lietus laikā, utml.

Steidzami jātrisina tā problēma, lūka nestrādā, pie drenāžām netiek, gribu brutāli aizlīmēt to lūku, jautājums ar ko labāk? Silikons, logu līme?
Pēdējo reizi laboja KristapsKD - 14. Novembris 2018, 08:01, kopā labots 6 reizes.

14. Novembris 2018, 07:43

Limonāde!

14. Novembris 2018, 11:44

KristapsKD rakstīja:1.89l

Šodien sanāca nepatīkams pārsteigums, atklājās ka pie liela lietus man tek lūka un tek tieši uz automātiskās kārbas shiftera, braucot no darba iemeta limpmodē, tikai 2 ātrums un neitrālais, parkings, atpakaļgaita nestrādā, paveicās ka izžuva tā vieta un restartējot auto atkal vis strādā kā nākas. Palasiju izrādās izplatīta problēma, izlijuši dzērieni, lūka vaļā atstāta lietus laikā, utml.

Steidzami jātrisina tā problēma, lūka nestrādā, pie drenāžām netiek, gribu brutāli aizlīmēt to lūku, jautājums ar ko labāk? Silikons, logu līme?

Pieņemot, ka to lūku netaisies aizlīmēt uz visiem laikiem, bet tikai līdz brīdim, kad būs laiks salabot, tad nekādi silikoni vai logu līmes — to pēc tam neviens vairs nespēs izkasīt ārā. Normāli paņem un aizlīmē ar teipu, jeb tā saucamo makgaivereni. Tikai neņem nekādas lētās, jo lētās sadalās reizinātājos un līmi vairs nevar nost no virsmas dabūt, tagad no galvas derīgos ražotājus neatceros. Un ir nevis ar tādu rupju "marli" iekšā, bet smalku stiegrojumu — tās piemērotākas. Ja bailes, ka arī labajām līme var pieķerties virsbūvei un to būs grūti notīrīt, tad var vienkārši katru mēnesi pārlīmēt no jauna. Principā jānem tās, kuru pamatfunkcija ir tikt noplēstām bez pēdām uz virsmas. Un var dabūt arī dažās krāsās, ne tikai sudraba, piemēram, noteikti ir baltas un melnas.

Ja par lūku, tad man W210 arī tā sāka tecēt — bija netipiska situācija, kad lūkas stikls bija atlīmējies no rāmja. Darīt tur neko nevar, salīmēt nevar, nācās nomainīt stikla daļu pret citu. Varbūt Tev arī ar visām drenāžām un regulāciju viss kārtībā, vienkārši stikls vaļā.
Publicēt atbildi