15. Februāris 2018, 12:21
Mizx rakstīja: Kādreiz klātienē parādīšu! Tā kā mani ar W107 CP ir stādinājuši tikai lai mašīnu apskatītu (par to godīgi atzinās), tāpat uz šo parasti saradās skatītāji. Nesen vēl publiskajā CSDD datubāzē par LV reģistrētiem ielās braucošiem auto C36 AMG rādījās tikai 2 gabali, pārējie vai nu nokauti, vai "projekta stadijās" un gadiem nav legāli ielās redzēti. Tā ka ir viņiem eksotika tādu sastapt un tad gribas pamatīgi izkratīt. Piekasīšanās lukturiem jau sākās agrāk — ar to, ka oriģināli ir uzstādīti 4 miglas lukturi, kas pēc noteikumiem ir aizliegts visās ANO valstīs, ar izņēmumu Zviedrijā un laikam Norvēģijā. Paskatās iepriekšējo TA vēsturi, kur lukturi ir bijis temats un sāk rūpīgi tos vēlreiz pētīt...
15. Februāris 2018, 12:39
Kurjers rakstīja:Mizx rakstīja: Kādreiz klātienē parādīšu! Tā kā mani ar W107 CP ir stādinājuši tikai lai mašīnu apskatītu (par to godīgi atzinās), tāpat uz šo parasti saradās skatītāji. Nesen vēl publiskajā CSDD datubāzē par LV reģistrētiem ielās braucošiem auto C36 AMG rādījās tikai 2 gabali, pārējie vai nu nokauti, vai "projekta stadijās" un gadiem nav legāli ielās redzēti. Tā ka ir viņiem eksotika tādu sastapt un tad gribas pamatīgi izkratīt. Piekasīšanās lukturiem jau sākās agrāk — ar to, ka oriģināli ir uzstādīti 4 miglas lukturi, kas pēc noteikumiem ir aizliegts visās ANO valstīs, ar izņēmumu Zviedrijā un laikam Norvēģijā. Paskatās iepriekšējo TA vēsturi, kur lukturi ir bijis temats un sāk rūpīgi tos vēlreiz pētīt...
Nja. Mani CP ir vienreiz apturējuši, lai vienkārši apskatītu mašīnu. Tas bija ar Fiatu, kad vēl Līgatnes papīrā strādāju, ceļinieks, no Līgatnes būdams, apturēja mani, lai vienkārši apskatītu un pabrīnītos, vai Līgatnei tagad jaunas mašīnas... :haha:
15. Februāris 2018, 13:01
15. Februāris 2018, 19:18
24. Februāris 2018, 11:20
24. Februāris 2018, 12:29
24. Februāris 2018, 19:28
24. Februāris 2018, 22:06
25. Februāris 2018, 00:14
jaaniss rakstīja:Varbūt kādam ir gali, kur var pa labām naudām iegādāties orģinālās MB daļas. Gribu saprast cik liela starpība no aizvietotājiem, piemēram, lemforder.
Kā piemērs A2032401317
Nezinu vai konkrēti šī būs vajadzīga bet nu tomēr. Tukšgaitā vibrē diezgan.