Publicēt atbildi

Re: Spams: pludmales smiltis un Pina Colada

03. Maijs 2016, 10:26

Swat, kad tev būs jātransportē visa ģimene un 4 omes, tad tu sapratīsi, ka sakarīgu auto ar 7 vietām nemaz tik daudz nav. Voyageri jau katrs var nopirkt, tikai vai vajag ?

03. Maijs 2016, 11:34

Biedē mani tā R klase. :hvz:
Viano pajauns atkal par dārgu, bet 7-10 gadīgs būs sapuvis.

03. Maijs 2016, 11:48

Mani arī, bet tas būtībā ir izstiepts ML 164.... ja piever acis uz priekšas optiku, tad komforta ziņā auto ir ideāls. Ja vēl paņem kārtīgu paku ar monitoriem pagalvī un Androidu Comanda vietā :love:

Uzmana tikai fakts, ka salīdzinoši lēti palikuši, agrāk cenas dikti augstas bija.

03. Maijs 2016, 18:13

R klase ar 4matic :love:

03. Maijs 2016, 18:22

Misters X rakstīja:Swat, kad tev būs jātransportē visa ģimene un 4 omes, tad tu sapratīsi, ka sakarīgu auto ar 7 vietām nemaz tik daudz nav. Voyageri jau katrs var nopirkt, tikai vai vajag ?

Escalade.

03. Maijs 2016, 21:40

Kurjers rakstīja:R klase ar 4matic :love:

Nu, ir jau man viens 4matic un ar to pašu dzinēju kas R-klasei. Ja gribas veikt apkopes un remontus pa skaisto un ar labām detaļām, tad diez ko ekonomisks ģimenes auto nav. Tikai R-klasei bonusā izmaksām vēl airmatic, liels svars un viss kas apvidniekam. Es tak bankrotēšu. :doh:

Nezinu, varbūt jāapskatās dzīvē un jāizbrauc. :crazy:

03. Maijs 2016, 21:46

Tomzs rakstīja:
Misters X rakstīja:Swat, kad tev būs jātransportē visa ģimene un 4 omes, tad tu sapratīsi, ka sakarīgu auto ar 7 vietām nemaz tik daudz nav. Voyageri jau katrs var nopirkt, tikai vai vajag ?

Escalade.

Ja runa par ģimenes auto Amerikas tirgum, tad es drīzāk ņemtu Toyota Sienna.

03. Maijs 2016, 23:50

Lai omes brauc ar trolēbusu, neesmu nekāds taksometrs.... :angel:

04. Maijs 2016, 13:56

Priecīgu visiem 4.maiju! :)

Attēls

04. Maijs 2016, 21:13

Man viens draugs ir nopircis R350 (6 vietīgu), gadu gan nepaprasīju. Neesmu vēl to redzējis, bet viņš ir sajūsmā. Varu sarunāt testa braucienu.

Artūrs rakstīja:
Kurjers rakstīja:R klase ar 4matic :love:

Nu, ir jau man viens 4matic un ar to pašu dzinēju kas R-klasei. Ja gribas veikt apkopes un remontus pa skaisto un ar labām detaļām, tad diez ko ekonomisks ģimenes auto nav. Tikai R-klasei bonusā izmaksām vēl airmatic, liels svars un viss kas apvidniekam. Es tak bankrotēšu. :doh:

Nezinu, varbūt jāapskatās dzīvē un jāizbrauc. :crazy:
Publicēt atbildi