Publicēt atbildi

Re: Spams: pludmales smiltis un Pina Colada

20. Februāris 2016, 16:27

:haha:

21. Februāris 2016, 20:23

SWAT! Man jautājums par spuldzēm. Tu kkur minēji, ka lieto Night braker philips ja nemaldos.. Kāda viņām ir gaisma? Zilganbalta kā lētam hrenonam, vai balta?

21. Februāris 2016, 20:33

Osram vairāk velk kā led, kkur 4000k,

21. Februāris 2016, 21:50

vajag pameklēt attēlus :D

21. Februāris 2016, 23:35

Paupe rakstīja:SWAT! Man jautājums par spuldzēm. Tu kkur minēji, ka lieto Night braker philips ja nemaldos.. Kāda viņām ir gaisma? Zilganbalta kā lētam hrenonam, vai balta?

Night braker ir Osram, Philips ir citādi produkti, gaisma ir dzeltenīgi balta, salīdzinot ar parasto halogēnu atšķirība ļoti jūtama. Gan uz ceļa gan skatoties uz lukturi.

22. Februāris 2016, 19:47

Sveiki! Tāda lieta , iegadajos Mercedes Benz C220(w202) dīzeli bez turbīnas , viss no sakuma bija ok , pectam kka pazuda jauda un vairak par 110km/h neiet 9uzraviens ari jutami samazinajas) , domajam par suukni , bet uz vietas apgriezienus uznem labi un lidz kadam 4k aiziet mierigi , dazreiz stavot uz vietas taaka saak raustities un drusku peld apgriezieni , bet taa ir bijis tikkai kadas divas reizes . Automatiska atrumkarba . Ja kautko varesiet ieteikt , busu loti pateicigs :great:guuglii visu izraku , neko par taadu neatradu .
Es tiktiesam atvainojos par to ka rakstu Spama , bet vienkarsi man vajag padomu ko dariit , liidzekli ari nav neierobezoti lai brauktu katra servisa un prasitos kas pa kam , gribetos uzzinat kas pie vainas un noverst problemu .

23. Februāris 2016, 18:34

:crazy: hello miiliissi

23. Februāris 2016, 20:16

Es ar Tevi nerunāju, Tu man tā arī polšu neatvedi :(

23. Februāris 2016, 20:31

ar mani? hmm... :hmz: sorry

23. Februāris 2016, 20:33

Oho