Publicēt atbildi

Re: Spams: nanokrāsa Mersedesam

22. Aprīlis 2015, 20:51

Noķīlēja :D bet tas jau bija ellīgi sen

22. Aprīlis 2015, 20:55

C180 rakstīja:Noķīlēja :D bet tas jau bija ellīgi sen

Nu, tādus gadījumus zinu kādus trīs pa tuvu pie 20-mit gadiem. Toties otrs variants kādam iestājas ja ne reizi mēnesī, tad reizi pāris mēnešos. Pats esmu reiz meklējis reduktoru ar domu, ka cauri ir, bet pēc tam prātīgā servisā uzzinājis, ka pusasīs vaina, tādas pa gadiem būs jau kādas 7 gab. taisītas.

22. Aprīlis 2015, 20:59

Mizx rakstīja:
C180 rakstīja:Nu nezinu. Ceškai pie 300'000 reduktors nosprāga. Viss pārējais apkārt bija ok :D

Noķīlēja, vai nomainījāt "gaudojošu"? Kad reduktoru maina, jo liekas, ka tas trokšņo, tiek pie viena sataisīts pusasu savienojums ar to. Tāpēc bieži cilvēki nomaina ejošu MB reduktoru pret citu ejošu un nodomā, ka tajā bija problēma, bet nebija. Kardānam vēl tā, gar to krāmējoties tiešām redz, ka tam defekts.

Nesaprotu kapec vislaik tik pārliecinoši apgalvo ka reduktori MB nekad nebeidzas.. Nav jau runa ka dēļ sazobes viņi gaudo, var but tā ari tur to limonu un vairak, bet gultņiem arī reiz pienāk gals, manuprat, tas normali ka pec 300k km beidzas gultnis/i
Kadas prognozes deres man tas dizela reduktors? :D

22. Aprīlis 2015, 21:12

Atmars rakstīja:
Mizx rakstīja:
C180 rakstīja:Nu nezinu. Ceškai pie 300'000 reduktors nosprāga. Viss pārējais apkārt bija ok :D

Noķīlēja, vai nomainījāt "gaudojošu"? Kad reduktoru maina, jo liekas, ka tas trokšņo, tiek pie viena sataisīts pusasu savienojums ar to. Tāpēc bieži cilvēki nomaina ejošu MB reduktoru pret citu ejošu un nodomā, ka tajā bija problēma, bet nebija. Kardānam vēl tā, gar to krāmējoties tiešām redz, ka tam defekts.

Nesaprotu kapec vislaik tik pārliecinoši apgalvo ka reduktori MB nekad nebeidzas.. Nav jau runa ka dēļ sazobes viņi gaudo, var but tā ari tur to limonu un vairak, bet gultņiem arī reiz pienāk gals, manuprat, tas normali ka pec 300k km beidzas gultnis/i
Kadas prognozes deres man tas dizela reduktors? :D

Lasi atbildi — drīzāk nederēs, bet neesi iedevis pilnu informāciju. MB reduktori ir ļoti atšķirīgi, pat izmēru ziņā. Un kāpēc domā, ka dīzeļa reduktors būs mazāk nobraucis. Normāli tiek pieņemts, ka 3x vairāk... Ja gadu ziņā butiski jaunāks, tad ari nederēs, jo daudzas lietas šiem pa gadiem mainījušās.

23. Aprīlis 2015, 09:12

Vajadzēja vēlreiz iegrābties uz AMD, lai pārliecinātos, ka arī FX procesori neder nekam kas domāts maksimālai viena kodola darbībai. Pat pēc virstaktēšanas tas līdz galam nespēj pavilkt ļoti ātru videokarti. :amurs:
Lai gan vienmēr smu bijis AMD piekritējs, tomēr, viss, es pāreju uz Intel. Tikai tagad nevaru izdomāt tieši ko. Ar ļoti mazu piemaksu var sanākt MSI Z97 GAMING 5 un I5 4690k.
Amak, ko saki? :baigais: Varbūt par to cenu ir kāda labāka mātesplate? :hvz:

23. Aprīlis 2015, 10:11

Artūr, nekrāp AMD! Nedari to!

23. Aprīlis 2015, 18:12

Artūrs rakstīja:Vajadzēja vēlreiz iegrābties uz AMD, lai pārliecinātos, ka arī FX procesori neder nekam kas domāts maksimālai viena kodola darbībai. Pat pēc virstaktēšanas tas līdz galam nespēj pavilkt ļoti ātru videokarti. :amurs:
Lai gan vienmēr smu bijis AMD piekritējs, tomēr, viss, es pāreju uz Intel. Tikai tagad nevaru izdomāt tieši ko. Ar ļoti mazu piemaksu var sanākt MSI Z97 GAMING 5 un I5 4690k.
Amak, ko saki? :baigais: Varbūt par to cenu ir kāda labāka mātesplate? :hvz:

Es pagaidītu, ja pakaļa nedeg.
http://wccftech.com/intels-6th-generati ... y-roadmap/

Parasti uz Maiju/jūniju ir @ LV.

Bet 4690k būtu mana izvēle, un plati ņemtu
Moš asrock?
http://www.overclock.net/t/1508450/over ... 1ty-killer

Pašam tagad ir i2500k uz Asrock Z77 extreme4 un sēž man uz 4.6Ghz tagad...

Mātes izvēle vienmēr ir smaga...

Ja ņem ne K sēriju, tad lētāko ar vajadzīgajām extrām, ja ņem K sēriju, tad tādu, ,kur viegli un labi max OC izspiest.

Vēl var MSI Z87-G45 un cerēt, ka 4.6 būs..
https://www.youtube.com/watch?v=tNTQ3ZanvbA

24. Aprīlis 2015, 11:18

Negribu veidot jaunu sadaļu vai turpināt 2012. gada sarunu.
Šonakt uz Jelgavas šosejas pie Brankām 70 km/h zonā ar foršu zibsni nostrādāja fotoradars pie max. 75 km/h... Nelielos ar šo "varoņdarbu" (vainīgs, vainīgs, vainīgs!), tik jautājums zinātājiem - vai kas mainījies ātruma mērījumu tolerances robežās?

24. Aprīlis 2015, 11:30

nekas īpaši, max 3 km/h

24. Aprīlis 2015, 11:38

Patiešām, kā DE? - ja brauc +4km/h, jau gatavs selfijs????
Visu laiku tak tā nebija. Ja nemaldos, bija +9 vai pat 10 km/h
Publicēt atbildi