Publicēt atbildi

Re: Spams: nanokrāsa Mersedesam

26. Marts 2015, 14:47

Misters X rakstīja:psc...speciali iznicinaja....mauciba.......ar 150 dveselem uz borta

Jā, nekad nevar zināt, kas kuram galviņā darās. Katrs var kādreiz pa fāzēm saiet.
Ir tādi, kas nostājas uz tilta margām ar acīm krustām, ir tādi, kuri liek avarēt kādam transporta līdzeklim, nedomājot par citiem. Augstākā egoisma un necilvēcības izpausme.
Pazīstams CSN izmeklētājs reiuz stāstīja, ka liela daļa frontālo sadursmju uz ceļiem arī pie mums atklājas kā pašnāvības.
Šādas lietas nevar izslēgt ne ar treniņiem, ne pārbaudēm.
Man reiz Vācijā nelāgi gāja ar autostopiem - 90-to gadu sākumā nobalsoju auto maršrutā Heidelberga-Helbronna. Vadītājs šķita gluži normāls, bet pēkšņi sāka muldēt par nāvi, par likteni un dzītes kā negudrs. Kad pa līkumainu Landesstrāsi gar Nekāru sāka iet virs 200km/h, prasīju, lai pietur, sameloju, ka tūlīt pievemšu mašīnu. Biju priecīgs tikt no tās kastes ārā. :)

26. Marts 2015, 17:44

Pievienojos apgalvojumam, ka katram ceturtajam cilvēkam ir lielākas vai mazākas psihiskas problēmas. :pipe: Kaut vai paskatoties uz apkārtējiem. Kam tās ir pamanāmas, bet skaidrs, ka daļā gadījumu to pat nojaust grūti, parādās tikai kādās specifiskās, parasti privātās situācijās.

27. Marts 2015, 10:31

Versipelli, tavs tunings ?

Attēls

27. Marts 2015, 10:34

Skaidrs,ka ja tas pilots tiešām to izdarīja,tad tas,ka pilna lidmašīna ar cilvēkiem kas tur neiekāpa lai veiktu pašnāvību viņam nevis lika apdomāties,bet tieši piedeva tam visam "draivu". Ja jau skrūves galvā nobirušas TIK tāl,tad jau viss vienalga.

Pie tam - kā gan mēs,kas nekad nav nonākuši pie REĀLA pašnāvības sliekšņa gan varam spēt iedomāties,kas notiek cilvēka galvā tādā brīdī? Spriedelēt un iztēloties jau varam,bet tas tādā līmenī arī paliks.Spriedelēšanas. Un "gudras" runānānas.

27. Marts 2015, 11:57

Ja ir zināms, ka klīniska depresija nereti izraisa nemotivētas agresijas un vardarbības lēkmes (piem., ģimenē), kā arī suicidālas tieksmes - tad rodas jautājums - kā var būt tāda sistēmiska bezatbildība, lai uzticētu šādā stāvoklī esošiem cilvēkiem 150 dzīvības? Ikvienā rokasgrāmatā rakstīts, ka depresijas parasti atkārtojas, tās saistītas ar personas dispozīciju. Manuprāt, konstatētas [klīniskas] depresijas gadījumā būtu jāliedz arī tiesības vadīt auto.

27. Marts 2015, 12:50

Nu jūs iegruzījāt!!!

29. Marts 2015, 16:56

Tāāāāds kapa klusums.... :O

29. Marts 2015, 17:12

SWAT`s rakstīja:Tāāāāds kapa klusums.... :O

Tev nevajag audio interfeisa kabeļus? :D

29. Marts 2015, 17:17

Man viņi der??? Šaubos... un kur es tādus spraudīšu... :crazy:

29. Marts 2015, 18:06

SWAT`s rakstīja:Man viņi der??? Šaubos... un kur es tādus spraudīšu... :crazy:

W204 maybe der. Derīgs autiņiem, kas ir aprīkoti ar Media Interface (Code 518) :ninja:
Publicēt atbildi