19. Februāris 2012, 21:30
Prieks ka Liepājā to parazītu procents mazāks, ja vēl daļu no Laumas pārceltu uz karostu un paceltu tiltu, būtu pavisam labi
19. Februāris 2012, 22:31
19 February 2012 21:03:30 Versipellis rakstīja:
......Latviešiem turpmāk jābūt daudz gudrākiem, modrākiem un ar lielāku pašcieņu. Nevar piekāpties visā un meklēt kompromisus nediskutējamās vērtībās.
Nu derētu jau gan.
http://sedlenieks.wordpress.com/2012/02 ... a-skaitli/
19. Februāris 2012, 22:44
“Par” grozījumiem nobalsoja 17,71% no visiem balsstiesīgajiem, bet 82,29% neatbalstīja šos grozījumus.No kuriem vismaz puse grozījumu atbalstītāju masu psihozes rezultātā
.gif)
Pieļauju ja nebūtu satasīts balagāns tad PAR nobalsotu zem 10%
19. Februāris 2012, 22:48
Vabo, savā ziņā neoficiāls balsojums par otro un trešo valodu šeit bija brīdī, kad bija balsojums par iestāšanos ES, jo tur visi oficiālie dokumenti ir angliski / franciski un visi tulkojumi principa ir apstrīdami. Ir daudz kļūdu ne tikai tekstos latviski, bet arī citās valodās tulkotajos. Lai izvairītos no domstarpībām un liekām kļūdām nozarēs, kur svarīgi perfekti ievērot visas ES prasības, tur tos tulkotos / adaptētos tekstus nemaz neskatās. Domāju, ka tulkojumu, jo īpaši kādu specifiskāku, būs arvien mazāk un mazāk pieprasījuma trūkuma dēļ. Pats rakstīju, ka CSDD arī centrālajā birojā piedāvā palasīt noteikums latviski, tad pajautā, kā ar valodas saprašanu un, ja pasaki, ka angliski labi saproti, uzreiz iesaka labāk lasīt oriģināltekstu angliski. Praksē ir tā, ka bez kādu ES valodu zināšanām ir visai grūti, tāda bija mūsu izvēle balsojot par iestāšanos ES.
19. Februāris 2012, 23:10
19 February 2012 21:30:37 Udritis rakstīja:
Prieks ka Liepājā to parazītu procents mazāks, ja vēl daļu no Laumas pārceltu uz karostu un paceltu tiltu, būtu pavisam labi
Jā, prieks par Kurzemniekiem, kuri nenoslinkoja un aktīvi parādīja savu nostāju.
20. Februāris 2012, 01:02
19 February 2012 23:10:53 mipe rakstīja:
19 February 2012 21:30:37 Udritis rakstīja:
Jā, prieks par Kurzemniekiem, kuri nenoslinkoja un aktīvi parādīja savu nostāju.
Nu loģiski atstāj vēl mani pāris stundas pie vēlēšanu iecirkņa ar jautājumu "Labs vakars, Jūs par vai pret?":mhihi:
20. Februāris 2012, 01:03
19 February 2012 19:02:48 Versipellis rakstīja:
Ir jau kaut kā jocīgi, ja cilvēks nav nevienas valsts pilsonis.
Nevienā civilizētā zemē visiem iebraucējiem nedod pilsonību. Bet no otras puses, ja šeit palielināsies Krievijas vai dubultpilsoņu skaits, turpmākās norises, visticamāk, ievirzīsies Abhāzijas, Dienvidosetijas vai Gruzijas gultnē...
Tāpēc ka tāds nevienam nav vajadzīgs!
Pēdējo reizi laboja
plashs - 20. Februāris 2012, 01:17, kopā labots 1 reizi.
20. Februāris 2012, 08:42
[/quote]
Nu loģiski atstāj vēl mani pāris stundas pie vēlēšanu iecirkņa ar jautājumu "Labs vakars, Jūs par vai pret?":mhihi:
[/quote]

Šad tad cilvēku klonēšana būtu jāatļauj!
20. Februāris 2012, 13:04
20. Februāris 2012, 19:21
Uzrodas te kaut kāds un kačā pravas! Es tikai ceru, ka latviešu tauta ar šito visu kļūs vēl vienotāka. Prieks par lielajiem valstsvīriem (sievām) kuri aktīvi pauž savu nostāju par latviešu tautu!