Switch to full style
Publicēt atbildi

Pateicības topiks

03. Aprīlis 2007, 20:34

Gribēju pateikt Lielo PALDIES servisa večiem kas strādā Artilērijas ielā 48 RAAP. Sazvanījos teica ka varu braukt uzreiz, kā arī 45 min. laikā novērsa defektu kas izraisīja stiprus sitienus pie pārslēgšanās!

Visss tagad ir Bumbās un naudiņu ar paprasīja manuprāt adekvātu, būtu prasījis vairāk būtu ar devis, jo skāde ir novērsta un esu laimīgs līdz ausēm! ;)

Pateicības topiks

05. Aprīlis 2007, 13:35

He he un izskatās ka patēriņš ar ir nokrities! Prieks par puišiem kam rokas un galva no pareizās vietas aug.

Pateicības topiks

05. Aprīlis 2007, 20:55

Izsaku pateicību visiem tiem, kuri mani nenozākāja par to, ka aizmirsu, ka ir ikmēneša tikšanās.... un ierados ar nokavēšanos.... :unsure:

Pateicības topiks

07. Aprīlis 2007, 15:33

Izsaku pateiciibu MB cluba daliibniekam - Rays, par atdoto Sony CD magnetolu!

Pateicības topiks

07. Aprīlis 2007, 19:52

Nu un man ar laikam jāpasakas paldies Romam ... par šīs dienas darbu un par darbu, kas vēl tiks veikts ar manu MB =)

Pateicības topiks

07. Aprīlis 2007, 19:55

:blush:

Pateicības topiks

07. Aprīlis 2007, 19:59

:handshake: :drink:

Pateicības topiks

20. Aprīlis 2007, 20:01

thnx Ozolam par manas atmiņas caurumu aizlāpīšanu - atgādināja, ka savirze jāregulē "dalanā pie māra", paldies ievish par "dalanā pie māra" telefonu un pateicība "dalana mārim" par ātru pieņemšanu!

Pateicības topiks

20. Aprīlis 2007, 21:05

Man arī jāsaka Paldies Dalana Mārim par savirzes regulēšanu! :)

Pateicības topiks

20. Aprīlis 2007, 22:24

Man kā reizi šodien Taxi+ servisā izbrāķēja turpat Dalanā nesen noregulēto savirzi -- teica, ka viss garām un norādīja uz pazīmēm, kas un kāpēc nav labi. Tā kā nāksies aizbraukt paskaidroties... Brāķis var katram gadīties, bet gribas dzirdēt, ko tur man atbildēs...
Publicēt atbildi