Switch to full style
Publicēt atbildi

Par baltu velti 2

31. Janvāris 2007, 22:12

Šajā topikā liekam sludinājumus par lietām, kuras nav vajadzīgas, bet ārā mest negribās.

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:14

Tad nu man ir viens 15`` CRT monitors. ViewSonic. Strādājošs. Ja kādam vajag, tad ziņojiet. Jāpaņem gan būs pašiem ;)

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:22

Оооо у меня тоже есть такой же! Выкинуть жалко а места занимает ппц сколько... такдже есть телег на 54" Таурас чтоли... вполне в рабочем состоянии, цветной с пультом. Самовывоз из пурчика :!
З.Ы. Можт кому старый комп нужен? ССР времен? Искра или что то на подобие... принтер + моик тех же времен прилогаются 8)

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:27

[user]131127|ZhenEk|[/user]???? ? ???? ???? ???? ????? ??! ???????? ????? ? ????? ???????? ??? ???????... ?????? ???? ????? ?? 54" ?????? ?????... ?????? ? ??????? ?????????, ??????? ? ???????. ????????? ?? ??????? :!
?.?. ???? ???? ?????? ???? ?????? ??? ??????? ????? ??? ??? ?? ?? ???????... ??????? + ???? ??? ?? ?????? ??????????? 8)

Tu to savu kompi ieliec reklāmā. Bet tā,lai redz. Esmu dzirdējis par dažiem fanātiem, kuri kaifo no padomju tehnikas. Moš pat naudu samaksās.

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:30

Точно чтоли? :whistle: Он у меня в рабочем состоянии, даже вроде как какие то игры шли... тенис чтоли, не помню что там в те времена ставили... поле чудес :whistle: :D
Сколько денех дают? На новый МБ хватит? :evil:

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:34

nē,nepietiks :D Galvenais jau atrast tos cilvēkus. Jāmeklē pie visādiem māksliniekiem :D

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:39

varbūt te kādam ir tie toxici ko dod rimi pie 10ls iepirkuma un kurš viņus nelieto varbūt tad viņš varētu tos kodu te izlikt :)

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:41

Pardodu C123 Moldingus Var izlasit normalus. ir vsis vidsejie Moldingi !

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:41

[user]204624|Shmit|[/user]varbūt te kādam ir tie toxici ko dod rimi pie 10ls iepirkuma un kurš viņus nelieto varbūt tad viņš varētu tos kodu te izlikt :)

man ir. bet mašīnā.Atgādini rīt, es noteikti paņemšu.

Par baltu velti

31. Janvāris 2007, 22:42

[user]103130|LKR_79|[/user]Pardodu C123 Moldingus Var izlasit normalus. ir vsis vidsejie Moldingi !

Tu par velti atdod? Vai topika nosaukumu nelasiji?
Publicēt atbildi