Switch to full style
Publicēt atbildi

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 19:30

mani reali interese viena masina no ebay.bet nezinu ka to izdarit, vai kads kaut ko zin par so lietu vai tomer tas viss ir migla tits prieks mums katvija dzivojosajiem

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 19:41

Vispirms japieregistrejas Ebey, ka lietotajam, un tad jasola. Jaskatas cik ilgi ir izsole, un jasola. Parasti jau liek uz 7 dienam. Bet ta lielaka solisana notiek pedeja diena, kad izsole iet uz beigam. Nu un kurs tad pedejais uzsola visslielako summu, tas ari to lietinu sanem. Tur var ari piem uzlikt maksimalo summu, lidz kadai esi gatavs solit, un ebay, ja kads sola, pats automatiski sola tava vieta, lidz summai, kuru tu esi ielicis, ka maksimalo. Bet lai solitu, vispirms japieregistrejas. Vards,uzvards,adrese, e-pasts, u.t.t

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 19:48

es esmu pieregistrejie sjau bet ka notiek ta naudas maksasana un mantas iznemsama ir kaut kadi tachu nosacijumi cik ilga laika untt

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 19:57

...kad izsoli vinnee tad preces iipashnieks dod visus noraadiijumus kaa ,ko, cik, kaapeec...lai gan parasti ir jaabuut lejaa vai augshaa uzrakstiitam veidam kaa maksaat(paarskaitiijums,skaidraa vai paypal un veidam kaa savaak preci(savaac pats ,nosuuta caur pastu utt.)...ieliec ko gribi pirkt tad jau redzees kas rakstiits.

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 19:58

sudi ir tadi ka esmu noskatijis ko gribu, bet ar vacu valodu ta pasvaki ka kaut ko saprotu bet ne tik lai kaut ko sarunatu

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 20:06

...nu tak es saku ieliec sheit noraadi uz to auto ko gribi nosoliit lai varu izlasiit un es tev pateikshu kas par desaam ;) :)

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 20:08

ok uz privat tikai

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 20:10

ok :D

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 20:11

Nu es gan neesmu masinas ebay pircis, bet so to citu gan. Ta ari ir , ka ieprieks bija rakstits, ka tur kautkur ir rakstiti parskaitijuma noteikumi, ka ari parsutisana. Bet masinam drosi vien buss rakstits selbstabholung, pasam jasavac. Tur parasti ir ari kautkur rakstits, mit verkäfer kontakt aufzunemmen. Tad tur var nosutie e-pastu un sarunat ieprieks, ka notiks maksasana, un ka savaksana. Citam mantam ir ta, ka jo atrak parskaitisi naudu, jo atrak sanemsi mantu. Jo pec tam ir jaraksta abiem, i pircejam, i pardevejam atsaksmes par darijumu, nu un tad ari parasti vissi raksta, cik atri noticis darijums, kada kvalitate u.t.t. Un tas atsauksmes tad var ari vissi izlasit pie Bewertung manliekas. Un jaskatas ari piem vertejuma procenti cik ir pardevejam. Ja 100% tad loti labi, tad visi vertejumi par vinu ir pozitivi, un pastav minimala iespeja uzrauties uz krapniecinu.

Jautājumi par EBAY

03. Oktobris 2006, 20:13

paldies
Publicēt atbildi