Publicēt atbildi

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 10:53

Sogad cenas varbut vel letakas!
Jamekle un visu jasaskaita.
Uz B kategoriju tagad vispar loti maz cilveku,tapec piedava loti zemas cenas ar moto bus tas pats.
Es tagad macos uz C situacija ari tada.

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 14:59

Beidzot mocītis tika nogādāts Rīgā!!!
Vēl atliek visu kārtīgi uzpulēt, saskrūvēt kopā un vasaras sezona varēs sākties :beach:
P.S. pārvedot mocītis bija ar tentu pārsegts, jo svētdien baigi lija :shura:
Attēls
Pēdējo reizi laboja xmax - 23. Marts 2010, 15:02, kopā labots 1 reizi.

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 18:31

Es arī pieteicos uz mocīti likt tiesības.
Man pastāstija viens savējais džeks, ka piesakoties līdz 1.aprīlim nebūs jāliek teorija, bet pēc 1.aprīļa būs + jāliek arī teorija, jo tieši tad stājās spēkā likuma grozījumi. Līdz ar ko sadārdzinās kursi un būs arī grūtāk nolikt. Kursus sākšu likt tikai jūnijs - jūlijs, bet vismaz izšmaukšu no garlaicīgajām teorijas nodarbībām.

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 19:30

.....sitaa dziesmina par teorijas eksamena ieviessanu tiek skandeta jau gadus divus, bet kaa nav taa nav.......bet var jau but ka bus tiesi taa........

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 19:53

Jā, par to tiešām runā vismaz divus gadus. Bet nu tas mirklis ir ļoti tuvu, jo atliek tikai izsludināt grozījumus, kas notiks tad, kad būs visa metodika sakārtota.

Jūsu pieredze ar Moto ?

23. Marts 2010, 19:55

Nu nedomāju, ka manējais čoms man kaut ko smelotu, jo viņš ppats ir instruktors autoskolā, nu nedomāju vis! Tas brīdis tik tiešām ir tuvu!:)

Jūsu pieredze ar Moto ?

24. Marts 2010, 16:22

Varbūt man tagad viegli runāt, jo ir jau A kat., bet teoriju arī ir veselīgi atkārtot (it sevišķi, ja būs jautājumi par braukšanu ar mo, to novietošanu utt.)un tas, ka būs tā jākārto uzskatu, ka ir pareizi. ;)

Jūsu pieredze ar Moto ?

19. Aprīlis 2010, 22:31

Nepieredzējuša motobraucēja motolieta :D
Attēls

Jūsu pieredze ar Moto ?

13. Jūnijs 2011, 13:33

Vecs jau fakts, tomēr kārtējais apliecinājums, ka katrs jūk pa savam. Dodge Tomahawk, max ātrums (teorētisks, jo praktiski nav vēl tāds trakais atrasts un laikam nav arī kur) 640 km/h

Jūsu pieredze ar Moto ?

13. Jūnijs 2011, 15:35

Kur jau ir.. nav trakais,kas grib lidot:shura:

Derēs tats pats sāls ezers, kur puikas lido uz 1000km/h
Publicēt atbildi