Publicēt atbildi

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 12:22

atļāvos uztaisīt jaunu tēmu, meklētājs neko neatrada.

tātad interesē sekojošais - vai kāds ir pircis Ābolus Šveicē? tur cena normālāka. bet kā ar softu, būs vācu val?

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 12:25

Softs būs vācu, fraņču, angļu utt. Valodās, vēl krievu valoda būs sistemā.

Apple fans un lietotājs neesmu, bet tā tas ir visiem citiem tā tirgus izstrādajumiem.

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 12:31

Visticamākais, ka tur būs franču tastatūra. Y un Z burti samainīti vietām, kā arī visi specifiskie simboli nebūs tur, kur mums ierasts. Tā ka galvenā problēma var būt taustiņu simbolu neatbilstība. Programmas valoda būs kādu izvēlēsies, nu, tā vajadzētu.

Par cenu. Kaut kad skaidroja kā šie veio cenu Eiropā. Un sapratu, ka tas tāds šķietams izdevīgums, jo principā rezultātā summa tā pati. Un ar garantijām labāk vērsties pie sava pārdevēja. Piemēram, datoriem tie no iekšas izgaismotie taustiņi, es datoru lietoju ļoti intensīvi un man tie taustiņi āri izdilst. Šie man vairākas reizes garantijas laikā tur visu mainijuši, pat tastatūru pilnībā. Būtu es pircis Šveicē, varētu pats maksāt par saviem nodilušajiem taustiņiem. Vai pirkt ārēju tastatūru.

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 12:56

taustiņu dilšanas problēmas nebūtu jo ir doma ņemt iPad :) Apple vai tad nav World wide garantija?

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:04

27 December 2011 12:56:53 zubex rakstīja:
taustiņu dilšanas problēmas nebūtu jo ir doma ņemt iPad :) Apple vai tad nav World wide garantija?
Apple tā garantiju padarīšana ir stipri komplicēta, tur baigie nosacījumi, jo reizē ir un reizē mūsējie kratās vaļā. Cita lieta, ka defektu skaits ir ārkārtīgi mazs, es nebaidītos pirkt un riskēt, bet vienkārši aiznesot uz Capital tur nekas labs var nesanākt. Viņiem taču pilnīgi citi nosacījumi juridiskām personām, kā fiziskām un ļoti skatās uz to, kur dators pirkts.

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:11

Par Apple datoru produkciju varu teikt tikai to labāko! Uz Apple esmu "pārgājis" nesen. Apple darbojas pasaules garantija , t.sk. arī LV, bet ne visos LV atordošos dīleru servisos. Vienīgais var būt tā,ka neņems vērā pārdošanas datumu ,bet gan ražošanas datumu. Pats ar to saskāros. Par Ipad izvēli gan iesaku padomāt. Vai tas būs tā vērts??!! Tāds elektronisks piezīmju blociņš vien ir. Ipadam papildus var iegādāties ārējo klaviatūru, bet tad tas jau ir smieklīgi - priekš kam tad Ipads!

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:29

doma par iPad ir tīri praktisku apsvērumu dēļ, jo kad visu dienu esmu mašīnā, tad vieglāk darboties ar iPad, jo vajag Word, Excell un ātru piekļuvi internetam.

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:32

27 December 2011 13:29:23 zubex rakstīja:
doma par iPad ir tīri praktisku apsvērumu dēļ, jo kad visu dienu esmu mašīnā, tad vieglāk darboties ar iPad, jo vajag Word, Excell un ātru piekļuvi internetam.

Ipad nebūt nav praktisks ,ja vajag darboties ar Word,excel. Tā virtuālā tastatūra ir ļoti neērta. Dokumentus nolasīt varēsi, bet rediģēt- pilnīgi garām. Protams Inetu var apskatīt,e-pastus var nolasīt. Tad jau loģiskāk būt kāds Macbook Air.

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:38

Cik ir dzirdēts, tad iPad + MS Word ir mokas...

viss par un ap Apple

27. Decembris 2011, 13:41

Air ir skaistulis, bet cipars uzreiz X2 un tikai par collu lielāks ekrāns.... un 13` ekrāns cena jau kosmoss....
Publicēt atbildi