Publicēt atbildi

Re: PC padomi

05. Februāris 2016, 18:37

Labs vakars datoristiem. :D
Manam HP parādijusies ķibele. :D Man pazuda garumzīme no tās pogas, kuras vajadzētu būt, palika garumzīme tikai uz ALT, bet man pierasts uz parastā taustiņa (no L 2 taustiņi pa labi).

Ir kādam kāda ideja?

05. Februāris 2016, 18:41

salventiy rakstīja:Labs vakars datoristiem. :D
Manam HP parādijusies ķibele. :D Man pazuda garumzīme no tās pogas, kuras vajadzētu būt, palika garumzīme tikai uz ALT, bet man pierasts uz parastā taustiņa (no L 2 taustiņi pa labi).

Ir kādam kāda ideja?

Cik atceros, pamēģini varbūt paspaidīt ctrl + shift kopā. Jau kādu laiku uz āboļa strādāju, varbūt piemirsies. Bet savulaik man šķiet, ka tā varēja pārslēgt.

05. Februāris 2016, 18:42

Pamegini kreiso alt+shift paspaidit

05. Februāris 2016, 19:07

Es zinu, tādā veidā var pārslēgt valodas, bet man vajadzētu kaut ko ar klaviatūras izmaiņām. Uz visiem iepriekšejiem Win es iekacaju programmu- apostrofs, un līdzēja, viss strādā, kā vajag. Uz W10, jau nekačajot viss bija labi, bet vienu brīdi pārstāja būt labi. Ieinstalēju apostrofu, bet nekas nemainījas.

05. Februāris 2016, 21:34

salventiy rakstīja:Es zinu, tādā veidā var pārslēgt valodas, bet man vajadzētu kaut ko ar klaviatūras izmaiņām. Uz visiem iepriekšejiem Win es iekacaju programmu- apostrofs, un līdzēja, viss strādā, kā vajag. Uz W10, jau nekačajot viss bija labi, bet vienu brīdi pārstāja būt labi. Ieinstalēju apostrofu, bet nekas nemainījas.

Windows 10 to apostrophe programmu nevajag. Viss ir jau iekšā. Windows 10 valodu uzstādījumos ir iespējams uzlikt 3 veidu latviešu tastatūras. Latvian (qwerty) qwerty, kas Tev ir tagad. Otra ir Latvian (standart) qwerty, kuru Tu vēlies un trešā ir vienkārši Latvian, kas ir latviešu burtu izkārtojums uz latviešu valodai domātas tastatūras un kuru Tu noteikti negribi.

Ej iekšā valodu iestatījumos. Zem valodām izvēlies to kura Tev ir noklusēta un uzspied uz iespējām (options),
Attēls
tālāk tur būs sadaļa tastatūra (keyboard), tur pieliec valodu Latvian (standart)qwerty un noņem nevajadzīgās.
Attēls

:smokin:

[Izdzēsts]

02. Novembris 2020, 17:29

Šo ierakstu izdzēsa ZV - 03. Novembris 2020, 09:59.

09. Novembris 2020, 14:23

Man liekas, ka labāk pirkt stacionāro datoru. Tas ir daudz izdevīgāk. Protams, ja jūs vienmēr esat ceļā, tad labāk ņemt portatīvo datoru. Vietnē mdata es nesen nopirku labu portatīvo datoru pavisam par nelielu naudu. Man pilnībā pietiek mājas izmantošanai
Publicēt atbildi