Publicēt atbildi

PC padomi

28. Septembris 2004, 09:28

aha, bet vai gadījumā tas SP2 nebija tik nenormāli drošs, ka tur negāja dažas programmas????

PC padomi

28. Septembris 2004, 09:38

nezinu kā tev Renoir, bet man vienmēr ir lielas problēmas ar tiem vīrusiem :( :( negribas jau ticēt, ka tas viss ir no DC++, bet jāatzīst, ka tas ietekmē vīrusu atrašanos kompītī

PC padomi

28. Septembris 2004, 09:39

[user]2|SuperZigs|[/user]aha, bet vai gadījumā tas SP2 nebija tik nenormāli drošs, ka tur negāja dažas programmas????

Man iet viss, ko man vajag. Uz interneta progām, piem. DC, pirmajā reizē SP2 firewall paprasa, vai bloķēt vai ne - saki NE - pēc tam viss ir ok.
Uz Nero - pirmajā reizē informē, ka dažas programmas features are not supported by this version of windows. Bet arī tam var pateikt - dont show it again un viss ir kārtībā. nekādas problēmas nav nekad bijušas...

ps. kāds no MBistiem spēlē Quake? Varētu uztaisīt kādu on-line match kādā vakarā?

PC padomi

28. Septembris 2004, 09:48

[user]3727|didi|[/user]nezinu kā tev Renoir, bet man vienmēr ir lielas problēmas ar tiem vīrusiem :( :( negribas jau ticēt, ka tas viss ir no DC++, bet jāatzīst, ka tas ietekmē vīrusu atrašanos kompītī

Tev antivirus ir? (liekas stulbs jautājums)
Paņem no manis Norton 2004, ja gribi.

Un uzliec SP2, ja nav - spyware un visādi malware ir ļoti kaitinoši un vīrusu ķērāji tādus ne visai ņem.

Varu "palielīties", ka vienreiz iebraucu pamatīgi ar tiem malware. Bija uzinstalējies kaut kāds search bar, kas sēž uz taskbar pusē pie puksteņa. Nekādi nevar dabūt nost, kamēr neuzliku Ad-Aware. Tas noņēma nost to, BET man pēc tam bija log on- log off non-stopā. Vispār netiek iekšā kompī. Acīmredzot tas malware bija atriebīgais tips, visticamāk kas "uzsēžas" uz winlogon.exe un noņemot tas sačakarē to failu.

Visi tie mošķi sen nav redzēti, kopš ir SP2 un pa laikam paskanēju ar Ad-Aware.
Starp citu, Nortonu var apdeitot gandrīz katru dienu, un tas arī ir ieteicams.
Ja tad vēl ir lielas problēmas ar vīrusiem, tad ir jāmeklē striķis. ;)

PC padomi

28. Septembris 2004, 09:53

Renoir, hehz, paldies pa ieteikumiem, jāparunājas ar manu datorglābēju, šodien nodevu kompīti uz pārinstalēšanu... Jāsaliek būs visādas aizsardzības, lai nerastos problēmas. Paprasīšu, vai nevar tos SP, ko saki, uzlikt. ;)

PC padomi

28. Septembris 2004, 10:00

ir uzlabotās XP versijas: SP1 un SP2 - tad jau labāk likt SP2..????

PC padomi

28. Septembris 2004, 10:57

[user]2|SuperZigs|[/user]ir uzlabotās XP versijas: SP1 un SP2 - tad jau labāk likt SP2..????

uzlabotās? vienkārši vecākajos instalācijas diskos ir pliks WinXP -tad jāliek virsū SP1 (bez tās vispār nerullē normāli - nav USB2 supporta uc.) To nevar uzlikt, ja ir kreisais Windows Key :(
Ir instalācijas versijas ar integrēto SP1 un tagad ir arī ar integrētu SP2. Tās pēdējās, protams, ir vislabākās, jo tad windows online update gandrīz nemaz nav vajadzīgs - varbūt kāds viens critical ir jāsavāc. Uzliekot vecās inst versijas, var nākties vairākas stundas kačāt apdeitus un restartēt nejēgā. Ilgs darbs sanāk.
SP2 man ir sharē, jas kas - sver 273MB. Parēķiniet, cik laika vajag lai to dabūtu no Microsoft.com. :whistle:
SP1 ir 128MB...

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:00

SP2 no Microsoft nāk pāris stundas... Bet tomēr sanāk vairāk kā 1 update arī pēc tam -- viss atkarīgs no paša datora un iekārtām. Tiem, kas baidās, ka kaut kas vairs neiet un rodas problēmas, var visus ieteikumus par iepriekš likvidējamām un pārregulējamām programmām izlasīt www.hp.com, šie paši rūpējas, lai viņu produkti pēc tam strādātu...

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:15

Renoir, bet no Tevis man nāk ar 5 kb/s ..... :? hvz, vai tas no huba atkarīgs vai kā, bet Alfā man parasti no visiem ir ātrums ap 300 kb/sek...... minimālais ir 100 kb/sek......

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:23

[user]2|SuperZigs|[/user]Renoir, bet no Tevis man nāk ar 5 kb/s ..... :? hvz, vai tas no huba atkarīgs vai kā, bet Alfā man parasti no visiem ir ātrums ap 300 kb/sek...... minimālais ir 100 kb/sek......

Tev ir paveicies ar provaideru. Es 100kb/sek pēdējā laikā vispār redzējis neesmu.
Man josla ir 1mbs ienākošais, un 512kbs izejošais. teorētiski tu no manis vari dabūt uz kādiem 50kbs, nevis 5...
man nav nekādu netlimiteru vai kas tamlīdzīgs. citiem no manis nāk uz apm 30kbs. tas ir augstākais.
Publicēt atbildi