Publicēt atbildi

PC padomi

20. Augusts 2011, 10:03

Es uz sava MAC lietoju standarta mail programmu. Nav bijušas nekādas problēmas.
Lietoju uz tā 3 dažādus ēpastus divi ir inbox.lv un 1 ir ar domēnu saistītais ēpasts.

PC padomi

20. Augusts 2011, 14:29

Pajautā Mizx`am

PC padomi

20. Augusts 2011, 15:49

20 August 2011 10:10:59 Daniels rakstīja:
Man ir jautājums MAC speciālistiem:
Kādu e-mail programu uz MAC labāk lietot, ja ir nepieciešamība konfigurēt "2 acounts" - MAC standarta Mail programmu vai Thunderbird? Jautājums ir tāpēc,ka nevaru saprast,kura no iepr. minētajām e-mail programmām labāk sinhronizēsies ar Gmail , ICal un Adress book. Varbūt kādam ir pieredze atiecībā uz šo!
Es lietoju standarta Mail. Neesmu iedziļinājies, bet varētu būt, ka man nemaz tā Thunderbird nemaz nav, tas varētu būt mazliet vecākām sistēmām, neesmu pētījis.
Mail sinhronizējas labi, arī ar telefonu, es gan vēl neesmu mēģinājis pieslēgt tam kaut kādus senus e-pastus, bet drīzumā mēģināšu (sarežģītākais būs savākt arī izsūtītās vēstules, tās man vajag, bet datorists nebija uzreiz pārliecināts, kā pie tām tikt)
Vispār jau visas minētās programmas MACā darbojas sinhroni, kaut ir nošķirtas — adreses glabāsies Adress book, t.sk. e-pastu adresāti, iCal ir pilnībā savietojams ar Outlook plānotājiem, tur vispār ne ko pielikt, ne atņemt — ar klientiem virtuāli saskaņojam plānus pa e-pastiem sinhronizējot un apstiprinot / noraidot ierakstus plānotājā. Kas savukārt sinhronizējas ar Adress Book ierakstītajiem adresātiem.

Ja nu meklē kādas vājās vietas savietojamībā, tad tā varētu būt neMicrosoft (bet arī neApple) Office darbībā, jo tur tabulas un formatējumi var neatbilst, tur tieši MS ir izlecēji, ar ko tās problēmas. Ja kaut kur kaut kas darbojas tikai ar Internet Explorer, tad tā var būt problēma, jo "pēdējais" IE uz MAC bija kaut kāds 5.X, pāstāja izstrādāt, jo nespēja piedāvāt konkurētspējīgu produktu (cik zinu, visas citas sistēmas internetam ir pieejamas uz MAC) Uz MAC var nebūt kāda ļoti specifiska MS programma (bet citas var būt ar paplašinātu funkcionalitāti, piemēram, dokumentus MS Office uz MAC prata skaļi nolasīt jau pirms apmēram 10 gadiem — iespēja lūgt kaut ko nolasīt skaļi, kamēr pats "krāmē istabu".

Tikko pašam bija situācija, kad par katru cenu vakadzēja strādāt MS Office 2010 vidē, izmantot visādus template utt. Konstatēju, ka ja tas pieejams uz servera, ar Remote Desktop palīdzību var eleganti lietot visus MS produktus, tos sev uz datora neinstalējot (ja nevar atļauties un negribas riskēt ar pirātiskām programmām darba datorā). Tā ka ja nu, tad šādi var slēgties klāt arī iemīļotam Outlook pat neko nesinhronizējot. Nu, ja ir tādas tehniskās iespējas ar serveri.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 20. Augusts 2011, 15:50, kopā labots 1 reizi.

PC padomi

20. Augusts 2011, 20:11

Paldies Tev,Mikus, par izsmeļošu atbildi ! :super:

PC padomi

23. Septembris 2011, 11:32

Varbūt kādam ir pārdošanā kabelis (der arī ķīnietis) : IEEE 1394B FIREWIRE 800 CABLE 9PIN TO 6PIN

Pēc maniem meklējumiem izrādās, ka Rīgā uz vietas var nopirkt tikai BELKIN kabeli par nenormālu cenu :O

Attēls

PC padomi

23. Septembris 2011, 11:38

Es visus šitos štruntus pērku tikai ebay:

http://www.ebay.com/itm/75-cm-9-Pin-6-Pin-Firewire-800-400-IEEE-1394B-Cable-/150641495951?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2312eecf8f

PC padomi

23. Septembris 2011, 12:07

23 September 2011 12:38:10 Artūrs rakstīja:
Es visus šitos štruntus pērku tikai ebay:

Nesanāk dārga sūtīšana?
Man laikam ebay laiks ir pagājis. Es pirku dažādas elektronikas detaļas MB. Pēdējā reizē nopirku tādu, kas ātri nomira. Laikam atbilda cenai. Šeit varēja nopirkt par tādu pašu vai mazāku naudu tādus, kas iet ilgāk...
Tā kā jādomā divreiz pirms kaut ko tādu mēģina no ebay pirkt.

PC padomi

23. Septembris 2011, 12:21

23 September 2011 13:07:18 Renoir rakstīja:
Nesanāk dārga sūtīšana?
Man laikam ebay laiks ir pagājis. Es pirku dažādas elektronikas detaļas MB. Pēdējā reizē nopirku tādu, kas ātri nomira. Laikam atbilda cenai. Šeit varēja nopirkt par tādu pašu vai mazāku naudu tādus, kas iet ilgāk...
Tā kā jādomā divreiz pirms kaut ko tādu mēģina no ebay pirkt.

Cena taču atkarīga no tā, kas un kādā veidā tiek sūtīts. Mazi štrunti parasti no Ķīnas tiek sūtīti vai pa brīvu, vai pa pavisam nelielu samaksu. Man vēl nav sanācis iegrābties, bet protams, ka tiem ķīniešu mēsliem nav garantijas. Arī pie mums tie ķīniešu kabeļi mēdz būt tik pat štruntīgi, tikai te vēl var veikalā samainīt, bet tur ir kā ir. Lai gan ir pārdevēji arī no Ķīnas, kas dod garantijas un var sūtīt atpakaļ. Protams mīnuss, ka tas aizņem daudz laika, bet es nekur nesteidzos.
Nav gan kabelis, bet piemēram nesen nopirku auduma savēlumu noņēmēju pa 0,51 Ls ar visu atsūtīšanu un atnāca 10 dienās no Ķīnas. Kaut kādā Maximā vai neatceros kurā veikalā, tieši 1:1 tādu redzēju pa 3 Ls. Mans strādā perfekti. Ja parēķina cik daudz mēs pārmaksājam uz tādiem sīkumiem, tad labāk es sūtu no turienes (arī ar iespēju iegrābties).
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 23. Septembris 2011, 12:29, kopā labots 1 reizi.

PC padomi

23. Septembris 2011, 14:30

Paldies Tev,Artūr, par ieteikumu attiecībā uz Ebay. Man šoreiz ar to kabeli bija tā,ka vajadzēja "jau vakar" . Tāpēc ebay šoreiz atkrita piegādes termiņu ziņā. Atradu tepat Argusā par LVL 5,-. Pats ebay bieži iepērkos. Gadās arī ka,reizēm sanāk "iepirkties". Bet tas jau ir cits stāsts. :)

PC padomi

21. Oktobris 2011, 12:10

Gluži nav par datoru tēmu, bet tomēr.....
STEIDZAMI šodien vajag iegādāties kopētāju(MENLBALTU), kam ir ko piedāvāt zvaniet
27828888 :)
Publicēt atbildi