Publicēt atbildi

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 13:50

15 June 2011 12:32:55 Gregers rakstīja:
Varbūt kāds zin kā novērst Win7 problēmu ar to, ka nestrādā prt sc, resp nospied prt sc aizej uz paint°, bet tur paste nav aktīvs

Kāda ir klaviere? Ja laptops, tad prtsc parasti iet tikai kopā ar FN taustiņu.

Vēl Win7 ir programma Snipping tool, kas perfekti veic ekrāna kopēšanu.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 15. Jūnijs 2011, 13:51, kopā labots 1 reizi.

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 14:58

15 June 2011 14:50:51 Renoir rakstīja:
15 June 2011 12:32:55 Gregers rakstīja:
Varbūt kāds zin kā novērst Win7 problēmu ar to, ka nestrādā prt sc, resp nospied prt sc aizej uz paint°, bet tur paste nav aktīvs

Kāda ir klaviere? Ja laptops, tad prtsc parasti iet tikai kopā ar FN taustiņu.

Vēl Win7 ir programma Snipping tool, kas perfekti veic ekrāna kopēšanu.

:sveiks: prt sc nospiežot kopā ar FN viss strādā!
Ja Tu zinātu cik visādus murgus sadariju vadoties pēc citiem ieteikumiem, bet viss tik elementāri :D
Vnk pašam Vista kur viss spiežās, instalējās, strādā un negļučī, darba datoram atkal sasodītais 7 ar kuru mūžīgas problēmas

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 15:38

Windows 7 maz atšķiras no Windows Vista

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 16:32

Vista smagi smird :noraujies: , Win 7 ir savi gļuki un diezgan lēns,nav vēl atstrādāts :znaika: , bet Win XP foreva!!!! :power:

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 17:22

Šobrīd strādāju ar Win7. Ļoti patīkami. Vista bija kādu gadu lietošanā. Nu, tā. Dzīvot var, bet 7 ir labāks. Nekādus gļukus novērojis neesmu... Arī vista man strādāja normāli.
Win XP arī ir ok, tikai jau morāli novecojis. Mājās viens tāds vēl skrien.

Ir nācies iet līdzi laikam. Esmu pat jau apguvis Office 2007, kas bija besīgs process.

PC padomi

15. Jūnijs 2011, 18:52

Vista ir konkrēta kaka. Nesaprotu, kā cilvēkiem tā patīk, pēc kāda laika pat ļoti jaudīgs dators ar Vistu sāk vienkārši strādāt kā gliemezis.

Win7 jau nu ir cita štelle. īpaši premium.

PC padomi

26. Jūnijs 2011, 23:06

Plānoju iegādāties ārējo HDD. Tā kā pagaidām izskatu visus variantus (gan ar, gan bez ārējas barošanas), tad varbūt kādam ir kaut kas īpaši iesakāms vai tieši pretēji — kādi ārējie, no kā vēlams izvairīties. Piemēram, ar vienu WD sanāca nelāga pieredze — nomira kontrolieris, bet jaunu dabūt datu atgūšanai nevar jau 6 mēnešus. Laipni lūgti paspamot par šo tematu!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 26. Jūnijs 2011, 23:07, kopā labots 1 reizi.

PC padomi

26. Jūnijs 2011, 23:43

pats dažas nedēļas atpakaļ iepirku un galvenie parametri kuriem es pievērsu uzmanību, lai strādātu ātri un datu pārraide liela. video montējas tagad uz urrā :D

- 7200 rpm

- usb 3.0

p.s nopirku Samsung Story 2TB

PC padomi

27. Jūnijs 2011, 08:56

Man personīgi nepatīk tās lielās kastes. Es laikam skatītos uz ārējiem 2.5 diskiem.
Tad atkrīt visi tie barokļi, n-tie vadi un mugursoma vai ķerra pārvadāšanai.

PC padomi

18. Jūlijs 2011, 12:36

Iesakiet labu portatīvo kompi.
Apnika lielā kaste istabā :D

Galvenās prasības - liels un uzticams cietais disks, jo pārsvarā skatos filmas.
Publicēt atbildi