Publicēt atbildi

PC padomi

16. Septembris 2008, 16:49

iesakiet normālu PDF programmu. uzonstalēju primoPDF bet nereģistrērju viņu, jo noraustijos un pēc pāris dienām baidzas trial periods. vairs nevarēju atrast kurā vietā viņu reģistrē. noinstalēju un uzinstalēju no jauna, piereģistrēju, bet neiet tik un tā, jo kaut kur paliek kaut kādi faili un viņš atceras, ka es viņu jau pirms tam esmu instalējis un tik un tā neļauj failus pārveidot PDF.

Paši saprotat, ka progas man ir nelicenzētas un tapēc raustos kautko kautkur reģistrēt. jo var sanākt šiaise.

PC padomi

16. Septembris 2008, 16:51

[user]387025|Viks|[/user]iesakiet normālu PDF programmu. uzonstalēju primoPDF bet nereģistrērju viņu, jo noraustijos un pēc pāris dienām baidzas trial periods. vairs nevarēju atrast kurā vietā viņu reģistrē. noinstalēju un uzinstalēju no jauna, piereģistrēju, bet neiet tik un tā, jo kaut kur paliek kaut kādi faili un viņš atceras, ka es viņu jau pirms tam esmu instalējis un tik un tā neļauj failus pārveidot PDF.

Paši saprotat, ka progas man ir nelicenzētas un tapēc raustos kautko kautkur reģistrēt. jo var sanākt šiaise.

ja gribi tikai taisīt PDF dokumentus tad ir laikam bija bezmaksas proga. cutePDF writer

PC padomi

16. Septembris 2008, 16:53

jā vajag tikai pārtaisīt uz PDF formātu!

PC padomi

16. Septembris 2008, 16:59

[user]387025|Viks|[/user]jā vajag tikai pārtaisīt uz PDF formātu!

http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp

uzinstalē!

viņš kā programma nekur neparādās!
piem. uzraksti excel workšetu, tad spied file un print un kā printeri norādi cutePDF friter, tālāk izlec logs, šis prasa kur seifot parādi un gatavs

PC padomi

16. Septembris 2008, 17:04

sistēmu es zinu, jo uz tādu principu viņas visas strādā. liels tev paldies par linku. varēšu normāli sūtīt piedāvājumus un rēķinus!

PC padomi

16. Septembris 2008, 17:16

o izskatās, ka šitā ir biku labāka nekā PrimoPDF. paldies Ansi!

PC padomi

17. Septembris 2008, 00:08

Cik nu man vajag, es no xls un doc failiem PDFus taisu ar OpenOffice. Mani apmierina pilnībā.

PC padomi

24. Septembris 2008, 22:57

Ko ieteiksiet video matereāla apstrādei un montāžai? Bez Movie maker vel ir kkas pietiekmi saprotams un funkcionāls. Vajag sagriezt, salīmēt kopā, noņemt skaņu, uzlikt citu skaņu, pa vidu ielikt tekstus, kas plūstoši mainās savā starpā utt

PC padomi

24. Septembris 2008, 23:18

manupraat to visu var izdariit bez probleemaam ar Movie makeru, bet veel ir Sony Vegas.

PC padomi

24. Septembris 2008, 23:22

[user]1447|MBex300|[/user]Ko ieteiksiet video matereāla apstrādei un montāžai? Bez Movie maker vel ir kkas pietiekmi saprotams un funkcionāls. Vajag sagriezt, salīmēt kopā, noņemt skaņu, uzlikt citu skaņu, pa vidu ielikt tekstus, kas plūstoši mainās savā starpā utt

vienalga movie makers`s ;)
Publicēt atbildi