Publicēt atbildi

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:42

[user]40230|xmax|[/user]pirmais uz ko būtu jāatbild, ko ar šo aprātu darīsi :)
pēc Taviem uzdotajiem parametriem varētu nojaust, ka vēlies strādāt ar grafiku...
Tur tik tiešām būs vajadzīga gan spēcīga videokarte, gan operatīvā atmiņa...
nu kaut kā tā..., jāsāk ar to...

ar grafiku diži gan neaizraušos, bet nu jāslēdz klāt Home Media, tas ir, lai uz plazmas otrā istabā var visu ko pa tiešo no PC skatīties.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:42

[user]187512|Udritis79|[/user]Garantija ir. DELL kompji.

DELLi man patīk, pašam darba ļapļaps ir no DELL- esmu ļoti apmierināts.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:45

[user]2|SZ|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]Garantija ir. DELL kompji.

DELLi man patīk, pašam darba ļapļaps ir no DELL- esmu ļoti apmierināts.

Ja interesē dod ziņu, cenas ir ļoti labas.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:48

būtu baigi labi, ja komplektāciju varētu izvēlēties pats (vai kāds ar Tevi, kas šīs lietas pārzin), jo ko līdz normāla operatīvā un videokarte, ja citajam diskam ātrums lēns utt.
cik ir bijuši gadījumi (personīgi), kad kādreiz veikalos meklēju kompi...
parsti uz "keisiem" uzliek tipa 3,0Ghz, 256MB video utt., bet pārējais ir nelietojams (veido pudeles kaklu visā sistēmā un tā paliek lēna), kaut gan arī visi šie parametri ir stiepjami... runājot par videokarti, tad tur ir ļoti svarīgs procesors, kas to bildi viedo, nevis megabaitu daudzums, ko redzam uz kastēm (līdzīgi ar skaļruņiem)...
par operatīvo arī tāpat, megabaiti ir sekundāra lieta...
1) kas rožo...
2) DDR I vai DDR... uz ugšu
no viešiem šiem parametriem arī veidojās šīs "mašīnas" spējība...
es savulaik salasīju normālu kompi, kas vēl šodien skaitās OK :) kaut gan ja kādam pasaku, ka man stāv 2,3Ghz Semprons - visi smejās, bet viņš izdara daudz, daudz vairāk par tiem čalīšiem, kas par to smīkņā 8)
tas ir kā auto, kam ir daudz "zirgu", bet neatslēgt ASR - zirgi vēlā ;)

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:55

[user]40230|xmax|[/user]būtu baigi labi, ja komplektāciju varētu izvēlēties pats (vai kāds ar Tevi, kas šīs lietas pārzin), jo ko līdz normāla operatīvā un videokarte, ja citajam diskam ātrums lēns utt.

par to arī ir rūpe.......

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 11:56

[user]187512|Udritis79|[/user]Ja interesē dod ziņu, cenas ir ļoti labas.

PM

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 15:34

Iesaku Firefox lietotājiem upgreidoties uz 3. versiju, kas iznāca pirms pāris dienām.
Pirmais browseris, ko redzu, kas samazina arī bilžu izmērus, ne tikai fontus lapās.
Labi palīdz mūsu lapas gadījumā, kad bieži kāds iesprauž divguļamos palagus.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 15:53

Ne par šodienas tematu, bet gribēju pabrīdināt par vienu no šobrīd ar PC saistītajām populārākajām krāpšanām internetā, precīzāk eBay. Esiet ļoti piesardzīgi pasūtot flash atmiņas, jo tur darbojas vesela krāpnieku industrija. Piedāvā it kā lielas ietilpības flashu par pievilcīgu cenu. Rezultātā to pieslēdzot uzrāda it kā lielo atmiņu, bet pēc tam izrādās, ka tajā var ieglabāt daudz mazāku datu apjomu vai pat nevar saglabāt neko, tas kā veicas. Protams, vismaz daļa datu netiek saglabāti un nav atgūstami. Princips ir tāds, ka iepirktas maza tilpuma flashatmiņas un sektorā pārrakstīta lielāka ietilpība, par krāpšanu parasti pamana tikai brīdī, kad mēģina izmantot visu atmiņu vai lietot saglabātos datus – ne pirmajā dienā vai pat nedēļā.

Kur izdevīgums riskēt? Cena arī nav tik augsta, lai pircējs sūdzētos, sūtītu atpakaļ un gribētu to apmainīt. Parasti tas izrādās neizdevīgi un flashu vienkārši izmet miskastē. Kā ar pircēju atsauksmēm eBay un līdzīgās vietās? Pārdevēja profils parasti neeksistē ilgi, bet apgrozījuma dēļ iespējams iegūt labu statistiku. Sākumā varbūt patirgo labus flashus par zemu cenu, tad nākamā stadija ir reaģējot uz pirmajiem neapmierinātajiem klientiem ir piedāvāt atmaksāt visu naudu, lai tikai neliek negatīvas atsauksmes. It kā brāķis no ražotāja vai kas tāds. Drīz pēc tam, kad tās tomēr sāk parādīties, pārdevējs internetā vairs nav atrodams, tirdzniecība ir pārtraukta. Tā kā flashatmiņas ir pieprasītas, krāpšana ir izdevīga tieši apjomu dēļ. Šī shēma tika pārbaudīta uz savas ādas. Pieļauju, ka šo principu krāpnieki var izmantot arī citām līdzīgām un pieprasītām precēm.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 18:00

SZ, prieksh HD video failiem HDD atminja buus par mazu. Labaak nenozhilii naudu un panjem uzreiz terabaitu vai 2x500GB, jo ar 500GB agraak vai veelaak vilksies uz veikalu pakalj veelvienam. Bet tas ir jaaskataas cik tu esi pedantisks un vai veelies veidot kaadu tipa kolekciju. man bez HD video failiem un skoleena vajadziibaam 250GB ir par maz. ramu vari njemt OC DDRII 4GB vai 8GB 800Mhz. Ramu ar droshi var njemt daudz, jo nav nu ne pavisam daargs. Aizpagaajushajos ziemasveetkos pirku savam kompim vieteejaa veikalaa DDRII 2x512MB 667Mhz pa 80ls :D:D tagad iespeejams nopirkshu 4GB 800Mhz pa 24ls. Baigaa shkrobe...
Aaa un pats galvenais, uzliec normaalu maatesplati, lai to datoru vareetu arii peec laika upgreidot, liidz ar to nevajadzees jaunu kompi pirkt.

PC padomi

18. Jūnijs 2008, 21:00

SZ pasaki kādu naudas sumu esi gatavs atdot ;)
Publicēt atbildi