Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 99  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: PC padomi
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Septembris 2004, 22:30 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]tā, nākamais gļūks - man inetā lielākajā daļā lapu tagad ir gigantiski burti... :pillepalle:

WINDOWS REINSTALL will solve ALL your problems... :evil:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Septembris 2004, 22:31 
Lietotāja avatārs
es zinu, kas tas atrisinās visu, bet bez kompja es esmu kā bez rokām... ja dodu prom pārinstalēt, tad tas nu kudiš aizņem vismaz 2 dienas

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Septembris 2004, 22:33 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]es zinu, kas tas atrisinās visu, bet bez kompja es esmu kā bez rokām... ja dodu prom pārinstalēt, tad tas nu kudiš aizņem vismaz 2 dienas

tieshi taa :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Septembris 2004, 22:52 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]es zinu, kas tas atrisinās visu, bet bez kompja es esmu kā bez rokām... ja dodu prom pārinstalēt, tad tas nu kudiš aizņem vismaz 2 dienas

Es taisu pa dažām stundām, lēti un ar garantiju. :ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 06:17 
Lietotāja avatārs
nu man ir tā, ka man ir, kas var pārinstalēt kompi, bet tikai win 98, kuru es neciešu kā sugu, tad 2kārt man ir uz kompja progas, ar ko veido mūziku, līdz ar to, ja tā kāda pazudīs no kompja, man būs kirdik. ir iespēja tās visas saglabāt?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 06:59 
Lietotāja avatārs
Būtu iespējams,ja tev būtu sadalīts cietais disks.tad formatē tikai to daļu,kur ir ieinstalēts windows.
A kāpēc viņš tev tikai 98 var?XP taču ir vēlvieglāk instalēt.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 07:04 
Lietotāja avatārs
ja progas in instaleetas tad praktiski vinjas saglabaat nevar. nu a tev win ir kaads 98? vai kompis nevelk XP vai kur problema? var jau meegjinaat "upgreidoties", tad gan dalja progu saglabaajas...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 07:31 
Lietotāja avatārs
paldies puiši par atbildēm, vakarā atkal laikam ķeršos klāt. man ir XP un HDD man ir 2, kas sadalīti 4 daļās. Laikam jāsamet tās progas ir vienā vietā un jāuzraksta nedzēst :).
ps. ejot no rīta uz darbu, atcerējos, kā vienreiz mana ome atskrēja pēc ziņām un uztraukusies stāstīja, ka labāk nestrādājiet pie datora, ka plosoties kaut kāc vīruss nežēlīgais un mēs (?!) varot saslimt :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 08:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]4328|endr4|[/user]plombes ir tikai k.kaadiem debiiliem datoru paardeveejiem, tipa elkor u.c.. es pietiekshoshi labi zinu situaaciju datoru tirguu lai zinaatu ka katrai detaljai ir atsevishkja garantija un plombes liek lai no uusera iekaastu pikji ja vajag ielikt citu hdd vai ko uzlabot. automaatiski jaaiet uz to kantori kur pirki kompi un jaamaksaa tur lai uzliek apakalj plombi. stulbums.

un veel -ja neesi datoru specs tad manupraat ir praatiigaak aizvest uz kaadu kantori kur to izdariis tieshaam taa ka viss buus ok, nevis 3 nedeeljas pasham jaat sev praatu

Arī VARs savulaik līmēja plombes tāpēc, lai lietotāji nelīstu iekšā un neatklātu, ka tur patiesībā nav solītais procesors, bet forsēts sliktāks... Tāpēc iesaku pērkot netaupīt naudu un nemeklēt lētus variantus, šajā ziņā varu ieteikt tikai Elva-1 datorus, tur arī sakarīgi skatās uz to, ja pats pieliec savu disku u.t.t.. Cenas atšķirība dos garantiju, ka tas dators tiešām stradās un nekas pēkšņi neatteiks darboties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Septembris 2004, 08:20 
Lietotāja avatārs
Citēt:

Kursh ta paarinstalee 2 dienas - es to izdariitu dazu stundu laikaa ar visiem upgradiem un updatiem! Tikai pa taam muuzikas progaam nezinu vai varu dabuut!! Atkariigs kaadas Tef staav

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 99  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012