26. Augusts 2005, 19:37
labi,pārformulēšu savu jautājumu.
Kā izdarīt,lai windows automātiski neinstalē savus draiverus?
26. Augusts 2005, 22:35
Man arī problēma ar draiveriem... kaut kas ar video ir noticis... :? Krāsas itkā izbalējušas ir... Man pateica ka ir vainīgi draiveri, bet esmu jau instalējis dažādus, un nekas nemainas... :? :x
Windows XP Professional
GeForce FX5600XT
26. Augusts 2005, 22:38
Vajag vienkārši pieaicināt kādu no paziņām datoriķiem,kas tajā lietā cērt fišku un miers mājās. :whistle:
26. Augusts 2005, 22:49
Da es jau biju piezvanījis, gaidu programmētāju! 8) Vienkārši gribēju uzprasīt, jo tam cilvēkam nav daudz laika, un nezinu kad viņš atbrauks...
31. Augusts 2005, 21:06
kaada iespeeja ir mashiinaa paur portatiivo datoru piesleegt GPR vai navigaaciju? ko tur vajg un cik tas izmaksaatu?
un veel kas, varbuut kaads zina kur var nokachaat eiropas kartes, nu lai uz PC vareetu skatiities, kur redzami visu attalumi utt :?
31. Augusts 2005, 22:01
Par shito jau ir viens topiks. Pameklee caur Search.
13. Novembris 2005, 21:56
Sveicināti,biedri!
Pastāstiet man tādu lietu.Kura ir labākā programmiņa ar kuru ieraksta diskus?
Ir problēma,ka patsāvīgi neierakstās diski kā vajadzētu. Tieši uz beigām kaut kas noraujas un diskam beigas ir sabojātas un ķeras. Izprobēju uz dažādiem atskaņotājiem. Dažs labs vispār neņem pretī.
Diskus leitoju tikai Memorex music cd-r. Pamēģināju Sony.Tie vispaŗ nešancēja

Daži saka,ka programma vainīga,citi,ak maģis. Moška Writers vainīgs?
13. Novembris 2005, 22:08
programa NERO ieraksta vis laik, nav probleemu
.gif)
Man ir, ja vajag varu iedot.
KAs tew pa programmu
13. Novembris 2005, 22:10
Ja vajag varam savadaak parbaudiit ja domaa ka progra vainiiga, ar savu rakstiitaaj varu meginat ko ierakstiit, tad redzees kas kur kaaa 8) , Parnesaajamais rakstitaajs
13. Novembris 2005, 22:23
Man ir "Nero" un ir "Burn4Free". Abas progas pārveido MP3 uz parasto formatu un ieraksta diskā... Pagaidām nekādas problēmas nav bijušas... Vienīgais, nez kāpēc, negrib atpazīt dziesmas, kurām nosaukumi ir rakstīti krieviski... :?