19. Janvāris 2005, 13:44
Principā es taisītu kompilāciju. :whistle:
19. Janvāris 2005, 14:35
BISS gan neiesaku, precīzāk, iesaku no šiem jo tālāk jo labāk. Savulaik pats pa datorfirmām strādāju un pēc tam bijusi arī gana gara un nepatīkama darīšana ar šo kantori, tā kā tur jātur acis vaļā un jāuzmanās!
19. Janvāris 2005, 14:48
Viens gudrs cilvēks saka tā: "par atteelu - uz LCD nav iespeejams apstraadaat atteelus. Neredz pustonjus.
LCD uz kuriem var normaali apstraadaat fotograafijas un grafiku maksaa par kaartu vairaak, nekaa parastie lcd vai parastie CRT monitori.
Brangas, jaudiigas videokartes
laptopiem nemaz nav tik izplatiitas.
paareejais jau tas pats vien ir. gan CPU, van RAMu gan HDD tur var iebaazt pietiekami treknus."
19. Janvāris 2005, 15:01
Tie, kam svarīgas precīzas krāsas, noteikti neņem LCD, par to jau šīs diskusijas sākumā izrunāts, tas tiešām. Bet portatīvajiem jau īpaši citas izvēles nav... daudzi gan aiznesuši mājās pieslēdz pie laba, liela CRT...
19. Janvāris 2005, 16:37
tas DELLs ir laps, izņemot grafikas karte nekam neder. Arī dizains DELLiem man kaukā ne pārāk. Nav obligāti jāmeklē lielie brendi, ir daudz dažādu firmu kas taisa labus kompjus ar jaudīgām iekšām. Manējam pērtiķim ir 14.1" displejs, un nekāda vaina. Nesaprotu tos strīdus par krāsām utt. 1ām kārtām, neesam nekādi modes dizaineri vai herviņzin kas. Normāls lietotājs nekādu starpību starp normālu LCD un CRT neredzēs. esmu jau vairākas reizes teicis - jaunie LCD ir ļoti labi un krāsas arī vairāk kā vajag. man ir ViewSonic VP171s un tas ir labākais monitors, kāds man jebkad ir bijis, un neko citu es negribu. Anyways, par 800Ls tas DELL ir ok, jo tomēr , ja gribēsi labāku grafiku utt., tad par to nāksies piemaksāt. Ticu, ka var kautko jaudīgāku sameklēt. Pamatojums - tas DELL sver 2.0kg, un tas ir viens no faktoriem, kas paaugstina cenu. Ja tas kompis svērtu 300-400g vairāk, tas būtu vai nu lētāks, vai nu jaudīgāks.
19. Janvāris 2005, 16:51
varbūt kāds zin šitādu fīču - nokačāju filmu, kas ir diemžēl šmuguļ-bubuļ valodā no kuras neko nesaprotu, novilku arī it kā tās filmas subtitrus inglišā, bet kā tagad tās divas lietas var savienot kopā? Izčekoju inetā, bet tā arī neko prātīgu neatradu. pilnīgs marasms, uzjautāju tiem, no kuriem vilku un kuriem bija gan filma, gan titri, baaa, tādi paši profiņi kā es.... varbūt kāds kādreiz ir saskāris ar kaut ko tādu?
19. Janvāris 2005, 17:12
sameklē programmu, kas to supporto un tad palaid abus failus, gan filmu, gan subtitrus. zinu, ka man tāda proga bija, jāiet pastīties, moš vēl stāv. anyway, cik atceros, bija diezgan liels čakars, lai dabūtu to visu normālā kārtībā, jo ne vienmēr tiem subtitriem tas taimings sapasē....
19. Janvāris 2005, 17:14
Viena no progām, kas to supporto, ir RadLight. pameklē DC, jābūt...
19. Janvāris 2005, 18:11
paldies, pameklēšu, ja kas, traucēšu vēl, baigi gribas to filmu ne tikai redzēt, bet arī saprast
19. Janvāris 2005, 18:26
sanāca, un pat subtitri sapas ar filmu
.gif)
paaaldies, elsprogo!