Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 99  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: PC padomi
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...kas attiecas par ekraaanu lielumu ...bet logiski ka uz 21`` ir lielaak un labaak tacun ir veel krutaak ir ...man pazina viens maajaas speelee uz kiino skriina+teaatris nevis 5+1...vot tas ir ko izjust...kaut kas vienmeer buus slikti...tacu kas attiecas par ekraana kvalitaai uz laptopiem un stacionaaru varu pastriideeties ..nav jau tie laptopi pirmatneejie vairs :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Nu ko experti domā par to linku,kuru ieliku?
Tur bija cena 770lati,centrino utt.

...dell nav slikts amerikaanu brends...nr 1 tirgojas usa..tagad jau kaadu laiku iekaro veiksmiigi europa...viss jau taa labi, tacu vinam ir 14`` ekraans tas ir par maz ...labaak jau lielaaaku vismaz 15``!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:20 
Lietotāja avatārs
Tas ekrāns-tā.Domāju,ka nav gluži primārais.Galvenais,lai tās iekšas strāda un ekrāns labi rāda.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:20 
Lietotāja avatārs
Tik nesapratu-viņam ir aķis vai nē?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:23 
Lietotāja avatārs
Nav par ko strīdēties, tikai jāņem vērā tas, ka par ērtībām ir jāmaksā. Un vienmēr pirms pirkt ir japajautā sev vai tiešām man to vajag, ja par to pašu naudu var nopirkt daudz krutāku tikai neērtāku. :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:24 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Tur jau tā fiška,ka man tas pērtiķis ne īpaši vajadzīgs.Laikam,tēvs lietos.Es tik info meklēju par to,kāds būtu labāks

:! :! :!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:26 
Lietotāja avatārs
Ekrāns par mazu un videokarte atklāti runājot neatbilst mūsdienu vajadzībām (rakstīšanai derēs). Ja ņemsi, tad tev nāksies uzreiz apgreidot, bet tās būs liekas izmaksas. Un nez vai Dell ir ejošāk`;a firma? :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

taisniiba ...protams ka jaajautaa vai vajag vai nee ...piemeeram man bija loti labs galda dators +papildus iegaadaajos pirmo peertiķi...beidzaas ar to ka taa jauda kas staaveeja uz galda tika arvien retaak un retaak izmantota...peec laika es galdinieku paardevu jo iznemot kaut kaadus grafiskus darbus uz vina vairs neko nedariiju...un tie jua izpalika...ar laiku es nomainiiju uz jaudiigaaku peertiķi...taa nu es no naacu pie taa ka to ko man jaadzra ar datoru es varu izdariit uz peertiķa...es domaaju ka te ir vienkaarsi jaaizveertee kaadaam vajadziibaam tev ir vajzdziigs dators vispaar ....starp citu kad izvaacu galdinieku atradu daudaz lietas kas bija pazudusas maajaas un vieta atbriivojaas ...pat gaissaak palika :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]Ekrāns par mazu un videokarte atklāti runājot neatbilst mūsdienu vajadzībām (rakstīšanai derēs). Ja ņemsi, tad tev nāksies uzreiz apgreidot, bet tās būs liekas izmaksas. Un nez vai Dell ir ejošāk`;a firma? :whistle:

.... atkal a ko vins taissas dariit uz taa peertika??...peertikiem maksimaalais ko vajag apgreidot ir HDD..jo kaa pieraadaas tas ir par maz ja tu raksti un kraaj filmas utt....DELL mums nu jau nav jauns tacu nepierasts brends ...bet nu meesls arii nav ..tomeer nr.1 ameerikaa (paarspeeja hp,ibm...tas tomeer ko noziimee)...konkreeto modeli es nenemtu deel ekraana un karteem taas ir vecas!! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Janvāris 2005, 13:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Lai arī ar noutbuku varētu spēles padzenāt, tad gadījumā, ja Ķegums nav pieejams baterija tiek izsūkta kā aliņš karstā vasaras dienā, jo video, cpu tad strādā ar pēdāli grīdā :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 987 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 99  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012