Publicēt atbildi

PC padomi

06. Janvāris 2005, 08:31

ups, es atvainojos par čakaru... ja varat , tad izdzēsiet manu komentu, tagad vismaz man ir skaidrs kā rodas tas gļuks...

PC padomi

06. Janvāris 2005, 09:05

[user]540|RICHY|URGENT!!![/user]Vajag Startup disku!Man Win XP tādu netaisa.Atceros,ka 98. varēja to uztaisīt.Krusttēvam kompis negruzēs iekšā,jo šķiet,ka būšu ieinstalējis antivīrusu progu,kad jau viena ir iekšā.Ko darīt?

Pats instalācijas disks ir labs Startup disks... vismaz man tas vienmēr ir nostrādājis...

PC padomi

06. Janvāris 2005, 09:14

[user]379|Mizx|[/user]
[user]540|RICHY|URGENT!!![/user]Vajag Startup disku!Man Win XP tādu netaisa.Atceros,ka 98. varēja to uztaisīt.Krusttēvam kompis negruzēs iekšā,jo šķiet,ka būšu ieinstalējis antivīrusu progu,kad jau viena ir iekšā.Ko darīt?

Pats instalācijas disks ir labs Startup disks... vismaz man tas vienmēr ir nostrādājis...

Jā, ir tas repair režīms, kad var ielīst c: bet no tā jēga maza, ja nu vienīgi kaut ko izdzēst. Nopientākos gadījumos jau nemaz nevar zināt, kas jādzēš...

PC padomi

06. Janvāris 2005, 09:21

Nu, man gadījies, ka XP instalācijas disks pats atrod problēmu un uzraksta pa virsu pareizos failus. Bet, kā jau ar MS produktiem, ne par ko nevar būt drošs... kritiskākajos momentos nekāda palīdzība nav saņemama...

PC padomi

06. Janvāris 2005, 09:32

[user]379|Mizx|[/user]Nu, man gadījies, ka XP instalācijas disks pats atrod problēmu un uzraksta pa virsu pareizos failus. Bet, kā jau ar MS produktiem, ne par ko nevar būt drošs... kritiskākajos momentos nekāda palīdzība nav saņemama...

Labs,

man gan toreiz neko nedzēsa - pašam bija jādarbojas gar winlogon.exe

PC padomi

10. Janvāris 2005, 00:09

Kā no filmas noņemt skrīnšotu, a tauta? :?

PC padomi

10. Janvāris 2005, 00:10

WinDVD ir tāda fīča, ka var ņemt skrīnus, bet tas der tikai priekš DVD laikam...

PC padomi

11. Janvāris 2005, 22:42

Kaut kas nestrādā.Moška kāds mācēs pateikt tādu lietu-es dzirdu austiņās to,ko saku mikrafonā,tikai saraustīti un ar trokšņiem.Otrā pusē mani dzird perfekti,bet es nedzirdu neko.Tajā pusē tos trokšņus nedaudz arī dzird.Kas varētu būt pie vainas?Man ir Win XP,bet otrā pusē WinME.Interneta ātrums ir vienāds-zems,taču es redzēju,kā strādā ar tādu mašu ātrumu citur.Proti-perfekti.
Var būt kāds zina vainu?

PC padomi

11. Janvāris 2005, 22:50

f**k SKYPE connect Messenger!!!

PC padomi

11. Janvāris 2005, 23:03

Domā,ka tas ir dēļ SKYPE?
Publicēt atbildi