05. Janvāris 2005, 17:41
tauta, kādam nav bijis tā, ka monis ik pa laikam krāsu ziņā paliek dzeltens un mainās no tumšāka uz gaišu..grūti izstāstīt, bet dažbrīd tas pats no sevis sāk šitādus prikolus taisīt. Uzsitot pa procesoru (nevis moni) viss ir kārtībā, kaut kādīgi negribas bez moņa vienā dienā palikt. Nav kādam kaut kas tāds atgadījies?
05. Janvāris 2005, 17:46
[user]3727|didi|[/user]tauta, kādam nav bijis tā, ka monis ik pa laikam krāsu ziņā paliek dzeltens un mainās no tumšāka uz gaišu..grūti izstāstīt, bet dažbrīd tas pats no sevis sāk šitādus prikolus taisīt. Uzsitot pa procesoru (nevis moni) viss ir kārtībā, kaut kādīgi negribas bez moņa vienā dienā palikt. Nav kādam kaut kas tāds atgadījies?
kaads subwoofers blakus nemeetaajas?
05. Janvāris 2005, 17:52
ko tas nozīmē? piemērus lūdzu
man jau ar to moni bija problēmas, tas raustījās, bet kā man viens datorspecs paskaidroja, ka nevajagot likt galda lampu moņa tuvumā un token, kad noņēmu, tad viss kārtībā...tagad visas elektroierīces ir pamazām izskaustas datora tuvumā, bet vot šitādus prikolus negaidīju...
05. Janvāris 2005, 18:42
Pārliecināta, ka vaina "procesorā"? Principā, ja attēlam dažkārt patīk pēkšņi kļūt zilganam, tas nozīmē, ka kaut kur slikts kontakts, jeb, kā šie saka -- aukstais lodējums. Domāju, ka par 15 Ls to viegli novērst, varbūt pa draugam var atrast arī lētāk. Bet par dzeltenum,u nezinu...
05. Janvāris 2005, 18:47
[user]3727|didi|[/user]tauta, kādam nav bijis tā, ka monis ik pa laikam krāsu ziņā paliek dzeltens un mainās no tumšāka uz gaišu..grūti izstāstīt, bet dažbrīd tas pats no sevis sāk šitādus prikolus taisīt. Uzsitot pa procesoru (nevis moni) viss ir kārtībā, kaut kādīgi negribas bez moņa vienā dienā palikt. Nav kādam kaut kas tāds atgadījies?
Vads no monitora uz PC - tāpēc uzsitot pa kasti paliek labāk - tu dabū kontaktus.
Manējais reizēm paliek tāds rozīgs, ja sāk kustināt to kasti.
05. Janvāris 2005, 20:41
Vajag Startup disku!Man Win XP tādu netaisa.Atceros,ka 98. varēja to uztaisīt.Krusttēvam kompis negruzēs iekšā,jo šķiet,ka būšu ieinstalējis antivīrusu progu,kad jau viena ir iekšā.Ko darīt?
05. Janvāris 2005, 20:48
[user]540|RICHY|URGENT!!![/user]Vajag Startup disku!Man Win XP tādu netaisa.Atceros,ka 98. varēja to uztaisīt.Krusttēvam kompis negruzēs iekšā,jo šķiet,ka būšu ieinstalējis antivīrusu progu,kad jau viena ir iekšā.Ko darīt?
Un ko tad tu plāno darīt ar startup disku?
05. Janvāris 2005, 20:54
Šo to padzēst
05. Janvāris 2005, 20:56
Šķiet,ka atradu
06. Janvāris 2005, 08:28
[user]398|Renoir|[/user]
Vads no monitora uz PC - tāpēc uzsitot pa kasti paliek labāk - tu dabū kontaktus.
Manējais reizēm paliek tāds rozīgs, ja sāk kustināt to kasti.
nu man jau tā arī likās, ka vaina ir vadā, bet cik prasīju, tad neviens nemācēja atbildēt. Paldies, būs jāapstās...