07. Decembris 2004, 09:08
jū, man ar bija problēmas ar Kaspersky, tā proga reāli bremzē datoru, ja tiek palaista, vīrusus ārā nedzēš, bet vismaz uzrāda vietu, kurā tas vīruss ir ieperinājies un tad var pac manuāli tikt galā ar to. Es Kaspersky izmetu arā no mana kompja neatgriezeniski un redzēt vairs negribu.
07. Decembris 2004, 11:07
Piekrītu Mizx, Alis, didi.
Es vakar nonesu no kompja Kaspersky, nezinu kas viņam uznāca bet mans tā jau lēnais kompītis (P4 1.8) vispār apstājās, palūrēju task manager procesos, un izrādās, ka Kaspersky aprij ~95% cpu resursu.
Pagaidām lietošu Nortonu, bet bez pastāvīgā monitoringa (tomēr biki jūt, ka viņš ir ieslēgts).
07. Decembris 2004, 12:14
[user]379|Mizx|[/user] Pērc Norton -- nav lētākais, bet problēmu nezināsi un pašu programmu nemanīsi!
Mizx, cilvēks, kuram mājās ir dators ar internetu, kurš vēl ir uzlicis DC++, par software nemaksā - nav nekādas vajadzības. Visu var dabūt pa velti.
MAn pašam ir salikts softs par kādiem 1500 euro. neesmu maksājis ne santīmu par to - uzskatu, ka varu atļauties nemaksāt. principa pēc.
07. Decembris 2004, 12:36
Renoir: Tā jau ir, ka tik "biezi" diez vai Latvijā ir daudzi, lai mājas datoram iegādātos daudzas patīkamas oriģinālas programmas... Es jau tik oficiālo viedokli...
07. Decembris 2004, 13:52
[user]379|Mizx|[/user]
[user]387|elSprogo|[/user]Hmz, man staastija ko preteeju....
Principā varu mēģināt tos gļukus nodemonstrēt... Pērc Norton -- nav lētākais, bet problēmu nezināsi un pašu programmu nemanīsi!
Nu, varbūt kauko citu paskatīšos, bet skaidrs, ka Norton SystemWorks vairs ne mūžam nelikšu - viņš labu laiku turēja manu PC ieslodzījumā, jo bija nop..ies un parāvis sev līdz pāris svarīgu lietu. Man kādu laiku bija tāds Trend Micro, itkā labs esot, kāds par to atsauksmes?
07. Decembris 2004, 14:03
nu nezinu, man ir antivir Home edition...5 Mb liels un izkjer to, ko Nortons nevar...tikai, ja to instalee, nedriikst virsuu stavet citam antiviirusam, tad viss nokaraas....
07. Decembris 2004, 14:06
[user]2|SuperZigs|[/user]nu nezinu, man ir antivir Home edition...5 Mb liels un izkjer to, ko Nortons nevar...tikai, ja to instalee, nedriikst virsuu stavet citam antiviirusam, tad viss nokaraas....
Mēģināju šo pēc Tava ieteikuma uzinstalēt, bet neizdevās -- vieni gļuki, pogas neparādās u.t.t.. Varbūt tāpēc, ka liku angļu, ne vācu versiju...
Bet Nortonam nav ne vainas, tikai tie ir ļoti dažādi, dažādas versijas u.t.t., pagaidām neesmu aptvēris visas, kuras man te apkārtnē sainstalētas...
07. Decembris 2004, 14:20
norton 2004 professional. vienīgais gļuks, ka pieliekot integration with MS Office viņš skanē katru documentu, kas paildzina failu atveršanu. that sucks, bet var izķeksēt ārā un būs ok. tomēr jāatzīst, ka iepriekšējā versija bija mazāk bremzējoša. šis arī grib ielīst visur un pilnīgi nevajadzīgi, ja SP2. iesaku likt kaut kādu iepriekšējo versiju. 2000 vai kā.
viss jaunais tiek kompilēts uz nez kādiem monstru datoriem. ja dators ir mazliet par mīkstu, tad nobremzēs visu, ka maz neliksies.
SP2 kopā ar NAV 2004 atrisina visas problēmas. neviens vīrus nav redzēts mājās ļoti sen, arī spyware un hijackeri ne. pat pop-upi nerādās.
kaut arī esmu gājis uz tādiem saitiem, kur var dabūt full house ļoti ātri.
07. Decembris 2004, 14:30
nu man ir bijušas daudz un nelāgas saskaršanās ar vīrusiem manā kompīc..par kaspersky es jau izteicos, lielāku mēslu, atvainojos, neesu laikam redzējusi..tas SZ ieteiktais man neko nedzēsa ārām tikai reportus taisīja un no matter ko saķeksē settingos... tad man visas tās progas piegriezās, pārinstalēju kompīc un tagad ir McAfee, tfu tfu tfu, labs laiks ir pagājis, nav nekādu problēmu ņemot vērā, ka tikai apmēram 6-7h diennaktī mans kompīc izslēgts, apmēram pusi no diennakts ir ieslēgts DC++, torrenti velkas..nu karoč nekādu problēmu neesu vēl piedzīvojusi. Pop up`i ar man tagad ir nobloķēti un dzīve kļuvusi vieglāka
.gif)
tikai datoratkarību nekādi nevar izārstēt, tā sērga vēršas plašumā
07. Decembris 2004, 14:35
DC starp citu ir ļoti drošs. tur nāk tikai tas, ko tu paņem. Ja failā ir vīruss, tad NAV noķer - nekas lieks nenāk. Parastais internets var ielādēt visādus mēslus, kurus tu nemaz negribi. Ja nelieto kādu Firefox browseri or sth.