Publicēt atbildi

PC padomi

06. Decembris 2004, 20:40

Ja lejaa paarsleedzies language bar uz RUS - vai nepaliidz :?

PC padomi

06. Decembris 2004, 21:04

Ok, Kupsiit, tik blonds jau es arī neesmu :P

PC padomi

06. Decembris 2004, 22:00

man liekas it depends vai vispār ir atķeksēta kr.val. kā tāda

PC padomi

06. Decembris 2004, 23:34

[user]379|Mizx|[/user]Tad jums sūdīgi CRT monitori. 2 gadi labam monitoram jau ir garantija, pirmkārt, (tātad ej prasi jaunu vietā!), otrkārt, normāli CRT monitori virs 100Hz acīm būs labāki par LCD "plēvi"...

hmmm, are you sure? tas ir pieraadiits? (prasu tapec ka nezinu, bet interesee... )

PC padomi

07. Decembris 2004, 08:30

[user]387|elSprogo|[/user]Tauta! Kāds var lūdzu pateikt, kā iekš WinXP var dabūt, lai normāli rādītos krievu fonti, a to uzinstalēju Kaspersky, bet ņefiga nesaprotu kas un kā :(

Control panel/Regional and language settings/Advanced/Russian, restarts un šķiet, ka vajadzētu visam notikties. Tikai ielāgo, ka faili ar latviešu fontiem var arī nevērties vaļā.

PC padomi

07. Decembris 2004, 09:01

Jo ātrāk tiksi no Kaspersky vaļā, jo labāk!!! Tas mēsls burtiski aptur jebkura datora darbu, ja vien nav kāds topmodeļa dators ar megaparametriem... Nu, un daudz laimes valodu čakarēšanā -- tā būs tuva bezgalībai! (Jācenšas uzreiz instalēt tikai un 100% angļu versiju, kas tik un tā pie mazākās iespējas sāk mest laukā krievu tekstus...) Nākamās problēmas -- MS parasti neatzīst, ka Kaspersky būtu antivīrusu programma, Kaspersky daļu no joku programmiņām, visādiem flash un vēl nez ko ieskaita baisāko vīrusu kategorijā, tā kā tos vairs neredzēt... Tad vēl Kaspersky konfliktē ar visādām programmām, piemēram, grāmatvedības vai citām datubāzēm, lielākais paradokss tāds, ka īpaši kaprīzs pret Krievijā izstrādātām... OK, skarbi es te par visu, bet tā nu ir, ka nezinu nevienu, kam būtu kas labs par šo sakāms, varbūt vienīgi te kāds var man oponēt.

PC padomi

07. Decembris 2004, 09:02

Hmz, man staastija ko preteeju....

PC padomi

07. Decembris 2004, 09:04

[user]445|kristapz|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Tad jums sūdīgi CRT monitori. 2 gadi labam monitoram jau ir garantija, pirmkārt, (tātad ej prasi jaunu vietā!), otrkārt, normāli CRT monitori virs 100Hz acīm būs labāki par LCD "plēvi"...

hmmm, are you sure? tas ir pieraadiits? (prasu tapec ka nezinu, bet interesee... )

LCD nav ass, nav kontūru, kristāli pēc defenīcijas nespēj tik ātri reaģēt uz ierosinājumu kā CRT. Sākumā jau skats labs, bet pēc tam krāsas sāk balēt un vairs neatbilst paredzētajam, attiecīgi šo abu lietu dēļ arī runā par "plēvi". Sākumā jau būs OK, pēc tam atkarībā no konkrētā ražojuma sāksies problēmas, nu, garantjas laikā labiem LCD parasti tomēr nekas nenotiek, lai gan...

PC padomi

07. Decembris 2004, 09:05

[user]387|elSprogo|[/user]Hmz, man staastija ko preteeju....

Principā varu mēģināt tos gļukus nodemonstrēt... Pērc Norton -- nav lētākais, bet problēmu nezināsi un pašu programmu nemanīsi!

PC padomi

07. Decembris 2004, 09:06

Taisnība ir Mizxam, cienījami ļaudis nopietnos kantoros strādā ar McAfee, bet visi viņi regulāri jāapdeito. :|
Publicēt atbildi