Publicēt atbildi

PC padomi

03. Novembris 2004, 00:07

par LCD izmēriem pilnīgi piekrītu elSpiegam, kaut kā tiem CRT tās collas pazūd....

PC padomi

03. Novembris 2004, 00:40

nu man jau likaaas , ka Spiegs no datoriem saprot tikpat daudz ka cuuka no saules, bet nu laikam esmu kljudijies..... 8D

PC padomi

03. Novembris 2004, 07:12

SZ, kā tu zini, ka to rakstīja viņš, pieaicināja kādu datorspečuku, lai uzraksta... :P

PC padomi

03. Novembris 2004, 10:12

[user]387|elSprogo|[/user]Nepiekrītu, ka spēlēs pat lētākais CRT ieliek LCD. Vasarā nomainiju ViewSonic p95f Proffesioanls series 19"CRT pret ViewSonic VP171s 17"LCD, un nekad šo pirkumu neesmu nožēlojis. Vienkārši mīlu šito monitoru. Tā kā šitas ir LCD, tad tās 17" ir arī reāli redzamas, kamēr 19" CRT redzamas ir tikai 18" vai pat vēl mazāk, tā kā izmērā šķirba nekāda, bet attēla kvalitātes ziņā - :woohoo: Skatīties bildes ir vienkārši bauda, 2d apliācijas tā pat, 3d spēlēm arī viss ir čikeniekā, nekas nevelkas, nekas neizplūst utt. Vienīgi, skatoties ficenes, ir kautkāda tāda ta ka jocīg plēve pāri visai filmai, bet to redz tikai tad, ja baksta ar degunu to monitoru, sēžot normālā attēlumā to redzēt nevar. UN filmas jāskatās uz TV anyway.
Īss secinājums - LCD spārda, un vairs nekad nepāriešu uz CRT.....

Bet par tāda LCD cenu varētu nopirkt tāāādu CRT - ka maz neliksies! 8D
Enīvei - katram savs krekls tuvāks :)

PC padomi

03. Novembris 2004, 10:52

dzieburs, tas jau vēl nav dārgs LCD... :whistle: normāla cena.... cena jau ir atkarīga arī no moņa fīčām, cik saprotu, tad jāskatās uz response time ( ja mazāk, jo labāk) un uz skata leņķi... Viewsonic ir tiešām patreiz labākie, kas i Ljā...
nu jā, kas nu kuram ir svarīgs, tas jau arī atkarīgs, ko tu ar to kompi dari un priekš kam tev viņš ir vajadzīgs ;)

PC padomi

03. Novembris 2004, 13:48

[user]387|elSprogo|[/user]Nepiekrītu, ka spēlēs pat lētākais CRT ieliek LCD. Vasarā nomainiju ViewSonic p95f Proffesioanls series 19"CRT pret ViewSonic VP171s 17"LCD, un nekad šo pirkumu neesmu nožēlojis. Vienkārši mīlu šito monitoru. Tā kā šitas ir LCD, tad tās 17" ir arī reāli redzamas, kamēr 19" CRT redzamas ir tikai 18" vai pat vēl mazāk, tā kā izmērā šķirba nekāda, bet attēla kvalitātes ziņā - :woohoo: Skatīties bildes ir vienkārši bauda, 2d apliācijas tā pat, 3d spēlēm arī viss ir čikeniekā, nekas nevelkas, nekas neizplūst utt. Vienīgi, skatoties ficenes, ir kautkāda tāda ta ka jocīg plēve pāri visai filmai, bet to redz tikai tad, ja baksta ar degunu to monitoru, sēžot normālā attēlumā to redzēt nevar. UN filmas jāskatās uz TV anyway.
Īss secinājums - LCD spārda, un vairs nekad nepāriešu uz CRT.....

LCD pēc definīcijas nav iespējams iegūt tīras krāsas. Skaistas -- jā, bet ne tīras. Uz katra LCD tās būs citādas un ne uz viena tās neatbildīs RGB vai citiem standartiem -- nav jau plazma! LCD mūsdienās ir prasts biroja darba zirgs tiem, kam nav prasību pret monitora kvalitāti, bet vienīgais arguments ir brīva vieta, šiem monitoriem vairs nav nekādu attīstības iespēju un tie pēc 3 gadiem sāks aiziet vēsturē kā audiokasetes, kamēr CRT var salīdzināt ar platēm -- vecs un neērts, bet vēl gana iespēju pilnveidei!

PC padomi

03. Novembris 2004, 13:52

Man visi monitori ir bijuši VieWSonic, sākot ar p655, tad pf775 un tagad p95f. Nekad nav bijušas ar viņiem problēmas, bet par lcd esmu dzirdējis dažādus bēdīgus stāstus, tāpēc vēl biki sēdēšu uz crt. Un nav nemaz tik liela tā kaste.

PC padomi

03. Novembris 2004, 13:59

Nee nee, nav jau nav taa kaste liela :whistle: Tilpuma zinjaa taa ir apmeeram eizes 20 lielaaka, kaa LCD :D

PC padomi

03. Novembris 2004, 14:15

Vispār es biju domājis salīdzinājumā ar 17" crt monitoru :whistle:

PC padomi

03. Novembris 2004, 14:25

nu nezinu vai tām CRT kastēm ir kaut kāda nākotne...
Publicēt atbildi