02. Novembris 2004, 09:58
[user]473|Janka|[/user]Logitech S90 optiskā pele ir labākais, kas tagad pieejams.
Cena 5-10Lsun ļoti laba kvalitāte.
Pašam ir Logitech pele ar bumbuli jau 3x gadus un pa šo laiku nav novērots neviens gļuks ar to.
man ir šāda un baigi laba:
http://www.shopping.com/xPF-Logitech_LO ... 30928_0403
02. Novembris 2004, 10:02
Īstenībā, ja LCD monitors ir nepieciešams tikai ofisa darbam, tad svarīgs ir tikai sev vēlamais iznērs, garantija un cena, bet ja šad tad gribas arī kādu spēli paspēlē, tad nu ir nepieciešams ar pēc iespējas mazāku inerci. Šinī ziņā salīdzinoši lēts CRT monitors saliek vienos vārtos pat dārgam LCD monitoram.
02. Novembris 2004, 10:17
[user]622|dzieburs|[/user] salīdzinoši lēts CRT monitors saliek vienos vārtos pat dārgam LCD monitoram.
.gif)
:iagree: es ņēmu LCD, jo man mājās pagaidām ir ļoti maz vietas...
un tad likās arī, ka tas ir labāks par parasto... tagad domāju, ka CRT būtu labāks, bet tas izmērs atbaida tāpat.
02. Novembris 2004, 10:21
Taisnība jau ir, ka lieks kvadrātmetrs uz galda nekad nebūs
02. Novembris 2004, 12:03
Patiesībā LCD monitori atšķiras ļoti ļoti! Man te to tirgotāji ie ieteikušie VieWSonic, CTX no tiem, kam cenas zemākas. Par Samsungiem, LG un citiem lētiem piedāvājumiem t.sk. MAG un pat HP (!!!) iesaka aizmirst! HP milzīgs risks, ka nosvils tās lampas, kas tos kristālus kustina -- traki dārgs remonts, ir OK, kamēr garantija, bet arī apmainītās lampas tāpat svilst... Pārējiem (Samsung) rodas problēmas ar krāsu gammu, ātri izdeg tie punkti -- pa vienam punktiņam ekrāns pārstāj mainīt krāsu, pēc 3 gadiem (14h dienā) visi LCD monitori ir ar jau pamanāmiem izdegušiem punktiem, bet lētajiem tas būs noticis jau pēc gada. LCD ir tie, uz kā cenu taupīt nedrīkst (OK, var iegrābties uz vārdu ar sūd*** kvalitāti, kā komentēja HP LCD lietotāji), ja grib ko ietaupīt, tad jāpērk parastie monitori, nu, varbūt tiešām labu mazlietotu LCD no labajiem, bet principā LCD lietotus ņemt vispār neiesaka -- problēmu būšot vairāk, kā labuma!
02. Novembris 2004, 12:56
par HP ar esu dzirdējusi, ka no tās firmas labāk neko nepirkt...man ir printeris HP un brīžiem šis gļuko reāli, bet pagaidām vēl nav galīgi nokauts.
Gribās vismaz 19`` ekrānu, bet CRT tad vispār čau kas par kasti...
02. Novembris 2004, 13:03
[user]3727|didi|[/user]par HP ar esu dzirdējusi, ka no tās firmas labāk neko nepirkt...man ir printeris HP un brīžiem šis gļuko reāli, bet pagaidām vēl nav galīgi nokauts.
Gribās vismaz 19`` ekrānu, bet CRT tad vispār čau kas par kasti...
Bieza meitene, bieza... Tie, kas pie monitora sēž daudz un cenšas tajos krāsas saskatīt tieši izvēlas tādus 20"-23" CRT, jo LCD lielie vairāk lai pazīmētos...
02. Novembris 2004, 13:18
atradu
ftp://159.148.167.167 - nezinu kam tas ir ., bet dazas filmas tur ir labas!
mosh kaadam noder!
02. Novembris 2004, 13:33
Mizx, tā jau ir ar tiem LCD moņiem, bet man jau CRT 17`` ir par mazu, gribas kaut ko lielāku, vispār jau jādomā labi kas un kā izdevīgāk vai labāk..nezinu, bet man jau tagad uz galda ar manu moni ir maz vietas, kas būs, ja iegādāšos virs 19``... Skatījos jau LCD cenas, nū tie kas man liekas ir OK arī maksā OK
02. Novembris 2004, 20:04
Nepiekrītu, ka spēlēs pat lētākais CRT ieliek LCD. Vasarā nomainiju ViewSonic p95f Proffesioanls series 19"CRT pret ViewSonic VP171s 17"LCD, un nekad šo pirkumu neesmu nožēlojis. Vienkārši mīlu šito monitoru. Tā kā šitas ir LCD, tad tās 17" ir arī reāli redzamas, kamēr 19" CRT redzamas ir tikai 18" vai pat vēl mazāk, tā kā izmērā šķirba nekāda, bet attēla kvalitātes ziņā - :woohoo: Skatīties bildes ir vienkārši bauda, 2d apliācijas tā pat, 3d spēlēm arī viss ir čikeniekā, nekas nevelkas, nekas neizplūst utt. Vienīgi, skatoties ficenes, ir kautkāda tāda ta ka jocīg plēve pāri visai filmai, bet to redz tikai tad, ja baksta ar degunu to monitoru, sēžot normālā attēlumā to redzēt nevar. UN filmas jāskatās uz TV anyway.
Īss secinājums - LCD spārda, un vairs nekad nepāriešu uz CRT.....