Publicēt atbildi

PC padomi

01. Novembris 2004, 09:29

Vispār Win XP pats atrod kameras bez tiem canona twain driveriem. Man šobrīd vispār nav uzlikts kameras softs, izmantoju XP camera and scanner wizard.
Tā varētu arī būt problēma ar USB. Man viens no tiem caurumiem vispār nestrādā. Vai arī Win kreisais...
Jā, man ar iepriekšējo versiju (caur pakaļu likta) arī negāja kamera uz pirmo reizi. Nācās slēgt iekšā divreiz, lai atpazītu. Kaut arī pirmajā reizē tā pieslēgšanās skaņa arī bija.
Vispār ir ļoti svarīgi, cik kvalitatīvs Win XP ir uzlikts. Man ar to iepriekšējo arī dažus sliktākas kvalitātes tukšus diskus negribēja ne lasīt, ne rakstīt. Tagad vismaz pazīst tos diskus...

PC padomi

01. Novembris 2004, 09:43

Vispār mēs birojā esam diezgan nelaimīgi, ka tikuši pie pāris Canon iekārtām... čakars lielāks, kā labums, piedevām, Win XP diemžēl vairumā gadījumu tos neatrod -- vajadzīga atsevišķa instalācija + pēc tam izrādās, ka diskā ir tikai Win 2000 domātas programmas, bet update Win XP jāmeklē internetā. kad to atrod, tad izrādās, ka tiem failiem ir Security Problems un attiecīgi Win XP atsakās tos labdabīgi instalēt... tagad pat Skaneris / Fakss / Kopētājs it kā pieslēgts, bet patiesībā nestrādā, jo "pazaudējis sakarus"... negribu redzēt Canon biroja iekārtas!!!

PC padomi

01. Novembris 2004, 14:52

ņjā, man ar bij abloms ar vienu printeri, tjip pie mana kompīš tas nevēlējās strādāt, pieslēdz pie cita - strādā, viss čikās... Who knows kas pa vainu, nācās pirkt citu printeri :( . A tagad ir gļuks ar optisko peli, manu vienu spiedienu šī saprot kā 10 :P Besī tehnika, bet tā ir vajadzīga...

PC padomi

01. Novembris 2004, 14:55

[user]3727|didi|[/user]ņjā, man ar bij abloms ar vienu printeri, tjip pie mana kompīš tas nevēlējās strādāt, pieslēdz pie cita - strādā, viss čikās... Who knows kas pa vainu, nācās pirkt citu printeri :( . A tagad ir gļuks ar optisko peli, manu vienu spiedienu šī saprot kā 10 :P Besī tehnika, bet tā ir vajadzīga...

citreiz ar tiem printeriem paliidz piesleedzot citu printu draivus.
optiskaas peles nekad nav patikushas, taas leekaa!

PC padomi

01. Novembris 2004, 15:07

ņjā, bet tās parastās peles vispār ir galīgi garām, cik tādas bijušas, tik dažādu prblēmu ar viņām, bet skatos, ka optiskās arī ir ar savām problēmām :(

PC padomi

01. Novembris 2004, 15:54

[user]3727|didi|[/user]ņjā, bet tās parastās peles vispār ir galīgi garām, cik tādas bijušas, tik dažādu prblēmu ar viņām, bet skatos, ka optiskās arī ir ar savām problēmām :(

Viss ir atkarīgs no cenas... diemžēl. Neiesaku pirkt lētās Microsoft optiskās peles, jo tās ir ražotas kādā dziļā dibenā un lēkā. Esmu izmēģinājis dažādas un visas sako. Arī citas lētās sūc ne pa jokam.

Vislabākās ir Logitec optiskās peles. Man tagad darbā ir tāda melna ar 5 butoniem. Iet super!! Nekāda lēkāšana nav nekad manīta. Laikam kādi 25Ls maksā... Wireless laikam pat maksā kādus 50-60latus. tām jābūt labām - mēģinājis neesmu.

A bumbiņu peles vispār ir hemoroids konkrēts...

PC padomi

01. Novembris 2004, 16:11

Logitec krutās peles tiešām ir manta un tās atmaksājas -- kad līdz galam nobriedīšu uz jaunu datoru personīgai lietošanai, droši ka meklēšu ko tādu!

PC padomi

01. Novembris 2004, 17:50

Logitech S90 optiskā pele ir labākais, kas tagad pieejams.
Cena 5-10Lsun ļoti laba kvalitāte.

Pašam ir Logitech pele ar bumbuli jau 3x gadus un pa šo laiku nav novērots neviens gļuks ar to.

PC padomi

02. Novembris 2004, 08:40

moš datorpazinēji varētu padalīties kādi LCD moņi ir tie labākie...

PC padomi

02. Novembris 2004, 09:56

[user]3727|didi|[/user]moš datorpazinēji varētu padalīties kādi LCD moņi ir tie labākie...

tādi, kādus vari atļauties nopirkt... :D

man liekas, viņi visi ir ok. Atšķiras tikai pēc lieluma un vēl kādām grozīšanas iespējām...
Ja nav vajadzīgs baigi grozīt (dažus var pagriezt pat uz sāniem, uztaisot portrait), tad man liekas pofig kādu.
Man mājās ir 14" MAG. Nesūdzos ne par ko.
Protams, var jau pieturēties pie principa pirkt pazīstamas firmas, bet man liekas, ka kaut kas galīgi nepazīstams LCD nemaz neražo...
Publicēt atbildi