Publicēt atbildi

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:24

Ātrums arī ir atkarīgs no faila lieluma. filmas nāk daudz lēnāk kā mp3 faili. u.c. mazas lietas.

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:26

nja, šovakar būsi pie PC??? es to Rammsteinu vēl nemaz tā īsti nedabūju...... ;)

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:30

a man ir tā, ka ir ātrums 700kb/s ar tiem, kuriem ir tas pac provaiders, kas man :) bet ar Renoir diezgan švaki bij max 5kb/s, bet Ramstein dabūju pirms kompja nodošanas :) tikai nepaspēju noklasīties, izņemot Mein Teil dēļ tās ažiotāžas...

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:31

Mein Teil klips man jau mēnesi kā ir, bet vot visu albumu......

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:40

[user]2|SuperZigs|[/user]nja, šovakar būsi pie PC??? es to Rammsteinu vēl nemaz tā īsti nedabūju...... ;)

Būs ieslēgts. ir jau tagad. tikai manam proveiderim šajās dienās kaut kādi gļuki. Varbūt tas arī traucē. Vakar vakarā es tajā unlimited iekšā netiku.

Klips man arī jau kādu mēnesi... pirms HDD crasha.

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:41

[user]3727|didi|[/user]a man ir tā, ka ir ātrums 700kb/s ar tiem, kuriem ir tas pac provaiders, kas man :) bet ar Renoir diezgan švaki bij max 5kb/s, bet Ramstein dabūju pirms kompja nodošanas :) tikai nepaspēju noklasīties, izņemot Mein Teil dēļ tās ažiotāžas...

kas tev par pieslēgumu?

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:42

[user]2|SuperZigs|[/user]Mein Teil klips man jau mēnesi kā ir, bet vot visu albumu......

vajag pa ārzemēm dzīvoties, nevis Latviju. te uz vietas viss parādās vēlāk.

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:43

Man ir LAN, bet provaideri man mainās ik pa mēnešiem ( čort viņ zin kapē) un svaigākās ziņas - man teica, ka mana IP uzrādoties kā no GBritain :?

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:50

[user]3727|didi|[/user]Man ir LAN, bet provaideri man mainās ik pa mēnešiem ( čort viņ zin kapē) un svaigākās ziņas - man teica, ka mana IP uzrādoties kā no GBritain :?

LAN? tas ir local area network ar TCP/IP protokolu. Visiem ir tāds, izņemot kādam "gudriniekam", kas caur dial-up (absolūts stone age).
Es gribēju zināt, kāds ir joslas platums un kādā veidā internets nonāk līdz kompim. (TV kabelis vai kāds cits speciāls interneta kabelis).

Ar TV kabeli nekādas lielās iespējas nav. manējais variants ir gandrīz labākais. Ar citiem kabeļiem var dabūt labāku ātrumu.

Vislabākais, ko esmu redzējis, ir 55Mbs joslas platums caur radio link Rīgas centrā (man ir 1mbs).
800MB filma caur DC atnāca mazāk kā 3 minūtēs!!!!
Bet tādu reti kur dabūt un tas arī maksā vairāk kā citi varianti.

PC padomi

28. Septembris 2004, 11:56

nu man ir interneta kābelis... a par to ātrumu nepateikšu, jo kā jau saku, man mainās tie provaideri, un citreiz ir jūtams, ka ātrums samazinās...agrāk nebija problēmu, bet pēdējā laikā kaut kā brīžiem inets vispār atrubās :(
Publicēt atbildi