21. Septembris 2004, 21:11
Man Nortons kapitaali nobruka. Nekas vairs no taa neiet, izdzeest nevar, Recycle Bin ariidzan nobruka, neko vairs nevar no taas izdzeest usw.
21. Septembris 2004, 21:13
hmz, bet tur pēdējais update ir datēts ar 16.08. nez, manu kompi ir apsēdis kauč kāds trojāns, principā netraucē, bet nu besī, ka to nevar izdzēst, diezin vai tam ir update
21. Septembris 2004, 21:15
Pamēģini. Es šodien vēlreiz to pašu progu palaidu, atrada 1u jaunu trojānu, kas bija paspējis ielīst pēc pēdējās pārbaudes reizes.
21. Septembris 2004, 21:17
es to stinger kā izrādās esu jau laidusi savam kompītim cauri, kad bija varenais sasser apsēdis, toreiz arī bija probza ar trojānu un katru reizi, kad es šo palaidu, tas uzrādīja, ka noķerts trojāns. Neder šis ar, varbūt ir citas iespējas? :cry: :cry:
21. Septembris 2004, 21:18
Par anti virusiem.Es izmantoju Sygate Personal Firewall Pro.Ideāla fiška,lai izsargātos no neta vīrusiem.Gluži kā prezirvatīvs
21. Septembris 2004, 21:43
tev shto akal nortons nobeidzaas elS?
kad jaunu kompi beidzot pirxi?
es jau nu pa ljube palieku NAV fans...
man viss vienkaarshi perfekti ar vinju straadaa...
a firewall vajag likt haardweerisko kopaa ar ruuteri...
21. Septembris 2004, 21:46
vinsh man jau kopsh atmetaam roku puuleeties ar to 250GB HDD piedabuushanu klaat nerubii...
21. Septembris 2004, 21:55
hehz, nu kā jau es domāju, tas stinger neatrada man to trojānu, toties ant.proga uzrādīja jau 6 vietās to! Kašmars kauc kāds, pie tam neko nevaru par to trojānu inetā atrast... tad jau ar sasser varēja viens divi tikt galā, kaut gan tas bija reāls vīruss...
21. Septembris 2004, 21:59
Pamēģini Symantec lapā, tur pie Downloadables varēs atrast dažādus virus removal tools, kas pārsvarā domāti viena un vienīga vīrusa vai trojāna meklēšanai un cerams arī izdzēšanai.
21. Septembris 2004, 22:06
symantec nekas nav par šito (vai nu es vairs nespēju neko atrast) - Trojanische Pferd TR/Dldr.Delf.BV.3