21. Jūlijs 2014, 07:25
21. Jūlijs 2014, 17:09
Ugis rakstīja::google:
21. Jūlijs 2014, 19:36
10. Janvāris 2015, 23:11
11. Janvāris 2015, 01:48
Viegli sakonektēt ar PC un nav vajadzīgi nekādi iTunes un citi draņķi.. Baterija švaka, bet es daudz lietoju arī to vajadzētu piemnēt.. gan internetu, gan zvanus utml. aplikācijas... Otrs mīnuss ir kamera, krēslā baigais sūds.. Skaņa, ļoti kluss.. nereti ir situācijas, kad nedzirdu zvanu..
sajūta ir fantastiska
Korpusa kvalitāte manuprāt vāja par to cenu, kas par viņu tiek prasīta.. Ātri skrāpējas un buktējas, par to ka būtu baigi izturīgs pret triecieniem, nezinu.. Neesmu redzējis tik daudz sasistus ekrānus, kā Iphone.. Var jau nopirkt visādus tur uzmaucamos maciņus, bet tad zūd tā lieliskā sajūta, kuru aprakstīju augstāk
Lietošanā patīkams, ātrs. Pat ātrāks par manu HTC, atverot vienas un tās pašas aplikācijas.. Kamera laba... Vienkāršs
Nepatīk, ka jāsavieno ar iTunes un tādām lietām... Rodas iespaids, ka kompānija kas radīja šo telefonu, radīja lai tevi kontrolētu... manuprāt ir radīts telefons, ar kura palīdzību varētu kontrolēt, izsekot un noklausīties cilvēkus, viņiem pat nezinot.. Un galvenais ka telefons ir tik stilīgs, ka liela daļa viņu pērk.. Ar viņu ir jāsakonektējas ar iCloud, ķipa drošība un tavu datu uzglabāšana, bet nav teikts, ka tos datus kāds rūpīgi analizē... Nepatīk tas, ka mūziku ielikt var caur iTunes un vispār lai saslēgtu ar kādu ierīci ir jāiespringst..(dzirdēts no apkārtējiem) Bet tā man patīk un pats domāju tādu iegādāties, lai papētītu dziļāk
11. Janvāris 2015, 11:40
11. Janvāris 2015, 14:08
12. Janvāris 2015, 13:11
12. Janvāris 2015, 13:40
Paupe rakstīja:Nu tā.. Ja jau panesās tēmas, tad pastāstīšū arī savu pieredzi![]()
Ar viņu ir jāsakonektējas ar iCloud, ķipa drošība un tavu datu uzglabāšana, bet nav teikts, ka tos datus kāds rūpīgi analizē... Nepatīk tas, ka mūziku ielikt var caur iTunes un vispār lai saslēgtu ar kādu ierīci ir jāiespringst..(dzirdēts no apkārtējiem) Bet tā man patīk un pats domāju tādu iegādāties, lai papētītu dziļāk
12. Janvāris 2015, 13:42