Publicēt atbildi

Re: Mobilo telefonu tēma

01. Decembris 2013, 16:02

iphons ir ātrs darbībā
appstore nav tādas aplikācijas kuras tev tikai čakarē prātu (esmu 3gadus lietojis htc, zinu kas ir playveikals)
ja aplikācija ir par maksu, tad tas ir to vērts samaksāt, jo ir maksas app kuras ļoti noder darbam
telefonam 5tajam ir metāla korpus kas ievērojami aizsargā displeju no zirnekļa, ja tas krīt, tāpat telefonam ir pieejami dažādi buferīši, liels klāsts ar parocīgiem maciņiem, telefons ir savā ziņā arī stila ikona.
par kvalitāti kā tādu nerunāsim, pagaidām nezinu neko līdzvērtīgu(ko pats esmu turējis rokās)
pieejami dažādi dock,

protams telefonam ir arī negatīvās puses
dārgs, par mazu baterijas ietilpība, apkārtējo cilvēku negācijas utt.

Tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, Jūs tam varat piekrist, varat par to pasmieties, nepiekrist tam un vēl dažnedažādi ar to rīkoties,
bet domaju, ka tie kam ir kautkas no Apple tie saprot ko es domāju.
aifons nebūt nenozīmē ka cilvēks nedomā kur liek naudu, pats zinu daudz izšķērdīgus, labi dzīvot gribošus cilvēkus kuriem tik tiešām nav iphone :D

01. Decembris 2013, 19:16

vw26 rakstīja:Tad pastāsti lūdzu kas ābolā ir tāds kas nav citu ražotāju telefonos?

Nav jau runa par to, "kas nav". Ja nav, tad tūlīt būs, jo tā vai citādi kāds to nokopēs. Runa ir par to, kā strādā tās lietas, kas ir un strādā ideāli, kā jau minēju, telefons gadiem nav kāries un ne reizi nav bijis pilnībā izslēgts (tātad, restarējies). Domāju, ka ar to pietiek.

P.S. Ja iPhone ātri beidzas baterija, tad jāpārbauda, kur problēma. Jo 3 dienas ir visai normāls baterijas laiks arī šad tad palietojot internetu. Ja aiz gara laika inernetā sēž visu dienu, tad var ~ 7 stundas izvilkt no pilnas baterijas līdz tukšai.

01. Decembris 2013, 19:47

Un kā strādā tās lietas? Kādam nolūkam telefonu lieto un kā?
iOS7 uz 4 un 4s ļoti sūdīgi iet, uz 5 kaut cik iet, bet lago, ne sliktāk kā androīds.
Un stipri akumulatori sāk tikai parādīties viedtālruņiem.

01. Decembris 2013, 21:11

benzman rakstīja:Man ko tagad pēc telefona braukt uz ASV ? :D
Kas ir ar tiem visim Windovsiem, androidiem un citām citplanētiešu tehnoloģijām?
Kuras tur karās, sarežģītas u.t.t.

:D

Viss karās, viss reizēm ielago. Ikdienā strādāju gan ar Ābolu, gan ar Win8 un gan ar Androīdu. Uz dažādākajām ierīcēm. Visas ir labas (ja nav no paša lētākā gala) un savus mērķus izpilda, reizēm tikai jāsaprot pašam, ko tieši Tu ar to ierīci vēlies darīt- tad arī sapratīsi, kura labāk der.

Smaidu tikai izraisa tie visi interneta varoņi ar saviem komentāriem, ka viņu izvēlētā ierīce ir pati labākā un ka pārējie neko nesaprot no tēmas.

03. Decembris 2013, 11:55

vw26 rakstīja:Un kā strādā tās lietas? Kādam nolūkam telefonu lieto un kā?
iOS7 uz 4 un 4s ļoti sūdīgi iet, uz 5 kaut cik iet, bet lago, ne sliktāk kā androīds.
Un stipri akumulatori sāk tikai parādīties viedtālruņiem.

Jāuztaisa kaut kāds sistēmas restarts, jāskatās, kas rij resursus, jo 7. iet ļoti labi arī uz 4.
Ko domā ar "stipri akumulatori"? 5 dienas lieojot diez vai kāds ir jau uztaisījis, bet ja neturētu 3, tad es nezinu, ko šobrīd dažreiz iesāktu, nāktos turēt 2 aparātus.

03. Decembris 2013, 14:16

Stipri saubos par trim dienam, tas laikam ja noeliek plaukta un skatas uz to, neticu ka tris dienas. Tev nekas nelago :baigais:

03. Decembris 2013, 16:09

vw26 rakstīja:Stipri saubos par trim dienam, tas laikam ja noeliek plaukta un skatas uz to, neticu ka tris dienas. Tev nekas nelago :baigais:

Citiem skeptiķiem pierādīju, nāc beidzot uz Ātruma cilti pēc mēneša, kad tikšanās reize, mainīsi domas. Vai var to arī kaut kā citādi parādīt. Pagājušajā mēnesī runāju mazāk, izejošie zvani 400 minūtes, 32 MB 3G interneta, Par Wi-Fi apjomu var tikai minēt.

09. Jūlijs 2014, 08:51

Misters X rakstīja:Ir testi, kur salīdzināti Symbian, Android un Microsoft jeb Win Mobile. Un arī Iphone, protams.

katram bija pa blusai, katram kkas nebija līdz galam labi.

Tā kā- katram pēc gaumes :hvz:

P.P.S. kad būšu vecs un miljonārs - ņemšu VERTU :shura:

Nemaz miljonāram nav jābūt, vienīgi braucot ar troļiku vakarā visdrīzāk tev atņems to mobīlo vertu.

09. Jūlijs 2014, 09:05

Kad būšu vecs, tas Vertu vai tā analoģīja būs cilvēkiem galvās ielodēts jeb arī nepastāvēs kā atsevišķs gadžets.Bet par troļukiem taisnība, tur arī ar veco labo 5. Nokiu blatot nevajadzētu :crazy:

21. Jūlijs 2014, 06:27

Labs rits visiem.Vajadzigs jusu padoms.
Esmu iegadajies Sony Xperia M dual.Telefons jau labs,bet ir dazas neskaidribas ar vinu.
1 Visu laiku darbojas opcija Interneta un MMS iestatijumi,bultina augseja sturi strada visu laiku,nevar nekadigi vinu atslegt,atsledzu un vina automatiski iesledzas.
2 Telefons neredz Micro SD atminas karti,esmu ievietojis,bet nu neka.Vai vaina karte vai kur citur?
3 Tad vel uz ekrana ir daudz manim nevajadzigu ikonu,ka piem Facebook,Gmail,Play speles utt.Ka vinas nodzest,izmest lauka.
Vai kads var mazliet izskaidrot sis te divainibas ar Xperia.
Publicēt atbildi