Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Mobilo telefonu tēma
AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 13:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Oktobris 2010, 13:47
Atbildes: 330
Atrašanās vietas: Latvia, Rīga
Mašīna: MB 190d
Mizx rakstīja:
Renoir rakstīja:
Mizx rakstīja:
Sicram, nu kur jūs tās cenas ņemat??? LMT iPhone jau sen, sen maksā 1 Ls un 3 Ls mēnesī nomaksa uz 2 gadiem. Tātad, 2 gadu "līzinga" maksimālā cena ir 73 Ls. Domāju, ka apmēram tāda ir reālā jebkura viedtālruņa cena — visi laimīgi, visiem peļņa, pārējais ir ķeršana uz muļķi.

No kurienes tādas cenas? Vēl šobrīd par iPhone ir mēneša maksa 18-20 lati ar 0 pirmo iemaksu. Tikko paskatījos lmt mājaslapā. Tev ir pieejamas kādas insaideru cenas?

Nav nekādas insaideru cenas, paņēmu parastu piedāvājumu jebkuram. Šobrīd iStyle pieslēgumā dala par 0, mēneša maksa 0, tikai jāizvēlas pieslēguma maksa no 24,79 mēnesī (Pēc loģikas daļa gan jau ka ir par datiem, daļa par dzelžiem), pieslēgumam Brīvība tas pats no 22 Ls. gan jau var vēl ko izdevīgu sakombinēt, jo pats, kad pirku, man būtu it kā jāņem viens pieslēgums, bet parēķināju, ka labāk izvēlēties vēl citu, kas tieši man sanāktu izdevīgāks komplektā ar telefonu. Principā, ja negribētu internetu un žmiegtos ar sarunām, tad varētu tobrīd paņemt kaut kādu "Mūsējie" par 4 Ls, man būtu iPhone, no kura es zvanītu tikai mammai un internetu lietotu tikai pieslēgtu datoram vai kur WiFi.

http://www.trodeks.lv/lv/telefoni/738/A ... 6GB-melns/?

33 lv mēnesī + 39 lv pirmā iemaksa, tas viss uz 2 gadiem .. :hvz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 13:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Renoir rakstīja:
Mizx rakstīja:
WiFi šajā gadījumā neder, pie telefona nepieslēgsi veselu auditoriju un tāds savienojums nebūs stabils, kā arī lieki noslogosi bateriju, bet paralēli normāli nenosinhronizēsies citas lietas. Tas arī ir iPhone, bet šī funkcija derīga tikai tad, kad kaut kāds pārpratums ar normālu risinājumu.

Es laikam sāku nespēt izsekot šiem faktiem.

Ja tu pieslēdz telefonu pie datora ar USB un iedod tam internetu tādā veidā, tad tā tiek pie interneta viens dators. Ar hotspot var tikt daudzi. Cik stabili, pārbaudījis neesmu, bet uz vienu aparātu iet labi. USB internetam draiveri datoram tāpat kaut kādi ir vajadzīgi, jo telefonu kā modemu Windows neatpazīst. iOS gan jau atpazīst savējo, bet es sapratu, ka osim nozīmes nav un iPhone dod visiem un bez problēmām. Par to es šaubos. Ar hotspot gan jā, bet ne caur USB.

1) WiFi dod dators, nevis telefons — tālāk, vairāk, labāk. Netērējas baterija, pat lādējas, visi backupi, uzreiz kalendāri sinhroni, viss un neviena no antenām nemēģina reizē raidīt un uztvert, jo īpaši, ja zona sliktāka.

2) USB draiveri? Kas tie tādi? Atkal kaut kāds akmens laikmets ar tizlām iekārtām... iPhone pats šo lietu sakārto. Tur jau tas pluss! Piespraud un ir, nekas nav jāinstalē, jāpalaiž, nekādas čakarēšanās! Vienkārši datoram pēkšņi ir interneta pieslēgums! Par šīm ērtībām runāju, ka nekas nav jādara. Ka Apple iekārtas pašas visur visu sakārto, lai darbotos, cilvēka iejaukšanās nav vajadzīga, ja vien nav kādas specifiskas vajadzības!

Tāpēc jau tajās publiskajās vietās personas skraida ar āboliem — nebūs vajadzīgi IT speciālisti, lai katrā klubā ar kādām iekārtām, katrā uņēmumā, organizācijā pielāgotos viņu unikālajam lokālajam. Jā, līdzīgas darbības izdarīt arī ar citām iekārtām, citiem ražotājiem, bet jau vecot manuālas darbības. Ja visur ierodies ar savu pilnu komplektu iekārtu, kas jau mājās sasinhronizētas, tad viss ir forši arī tāpat, bet, ja nestiep visu savu līdzi, tad jāņem ābols. Šajā gadījumā tas jau ir profesionālie lauciņi gaismām, skaņām, projektoriem, datorsistēmām un visam kam tādam. Ja teātrī kāds sēž starp skatītājiem un bakstās telefonā iespējams, ka viņš vada pasākuma audio / video / gaismas vai vēl kādas inteliģentās sistēmas. Ja darba vietas mainās, tad šādiem nolūkiem gandrīz garantēti lietos ābolus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 13:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Sicram rakstīja:

Kaut kādi spekulanti, jo ne šiem saistības ar LMT, ne šiem tiesību Latvijā izplatīt iPhone. Tad nu liek nosacījumus, kādus viņi var piedāvāt, bet tie nekad nebūs izdevīgākie.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 14:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Oktobris 2010, 13:47
Atbildes: 330
Atrašanās vietas: Latvia, Rīga
Mašīna: MB 190d
Mizx rakstīja:
Sicram rakstīja:

Kaut kādi spekulanti, jo ne šiem saistības ar LMT, ne šiem tiesību Latvijā izplatīt iPhone. Tad nu liek nosacījumus, kādus viņi var piedāvāt, bet tie nekad nebūs izdevīgākie.

Uz šo saiti tiku ar LMT mājas lapas starpniecību..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 14:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Sicram rakstīja:
Mizx rakstīja:
Sicram rakstīja:

Uz šo saiti tiku ar LMT mājas lapas starpniecību..

Meklē šeit, ej uz LMT centru un pērc LMT, nevis veikalā Saša un ko. http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/piesleguma_veidi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 14:41 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Mikus, neiekarsti...

Trodeks ir LMT oficiālais bla bla bla.... un kas tur vēl.

Ja Tev ir pieejams Iphone par 1 Ls, tad esi tik labs, padalies pārejiem ar kontaktiem. Bet man ar to pašu priekš HTC One X+ :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 14:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

Planšetdatoru tēma ir šeit :P :P :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Oktobris 2012, 15:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Mikus, neiekarsti...

Trodeks ir LMT oficiālais bla bla bla.... un kas tur vēl.

Ja Tev ir pieejams Iphone par 1 Ls, tad esi tik labs, padalies pārejiem ar kontaktiem. Bet man ar to pašu priekš HTC One X+ :super:

Trodekss ir tikai viens no daudziem sadarbības partneriem atsevišķās sfērās, nekas vairāk. iPhone lietas ir TIKAI LMT pārziņā, t.sk. serviss. Iekarstu, ja cilvēki spītīgi necenšas uztvert informāciju, kas nav nekāds noslēpums un ir atrodama visādos veidos visās malās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Oktobris 2012, 08:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Mizx rakstīja:
Iekarstu, ja cilvēki spītīgi necenšas uztvert informāciju, kas nav nekāds noslēpums un ir atrodama visādos veidos visās malās.

Kaut ko šādu es domāju, kad minēju apple reliģijas līmeņa statusu. Labi vēl, ka mēs neesam dienvidnieki, tad kāds no šīs tēmas dalībniekiem jau būtu nogalināts par to, ka atļaujas apšaubīt dievības pilnību.

Starp citu, es tieši arī skatījos lmt mājas lapā, un pirmais, ko es atradu, bija tās palielās cenas iphone, kas man nelikās nekas pārsteidzošs.
Varbūt esmu balstījies uz aplamu pieņēmumu, ka saprātīga firma viena produkta aprakstu internetā liek tikai vienā vietā. Varbūt ir kāda cita vietā tajā pašā lapā, kur rakstīts, ka iphone var dabūt pa latu mēnesī.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Oktobris 2012, 08:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Renoir rakstīja:

Kaut ko šādu es domāju, kad minēju apple reliģijas līmeņa statusu. Labi vēl, ka mēs neesam dienvidnieki, tad kāds no šīs tēmas dalībniekiem jau būtu nogalināts par to, ka atļaujas apšaubīt dievības pilnību.

:mhihi:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 762 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 77  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012